Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
válasz buherka #19597 üzenetére
Semmilyen égésnyomokat nem vélek felfedezni. A gyári hűtés alatt szürke paszta volt.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
válasz BioNiCMaN #19599 üzenetére
Igazad lehet, logikusnak hangzik.
Bocs, szerkeszthettem volna.
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
buherka
addikt
-
őstag
Üdv!
Egy gyors kérdés. 8800GT 512 Mb-t tervezek venni. Van valami érdemleges különbség az alap kiadású Inno3D, Gainward, MSI, ASUS... kártyák között teljesítményben? Vagy csak nevet fizetünk...
Thx.
Icewolf || kósza ||
-
nagyúr
válasz mave13 #19611 üzenetére
A hűtőventik szoktak lenni a különbségek. Meg egyeseknek jobb a tápáramkörük! A legtöbben a Gainward GoldenSample-ra esküsznek! Ha referencia coolerest veszel, akor figyelj oda, hogy már a nagyobb ventis legyen: (a csavarról tudod megállapítani, ha nincsen kezedben egy régebbi kártya) Katt ide
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
neooen
aktív tag
válasz buherka #19613 üzenetére
Ezek után nem mertük visszatenni! Ez gondolom elég indok, hogy cseréljék, vagyishogy nem kell teljesen kifulladnia?!
-
buherka
addikt
válasz mave13 #19611 üzenetére
Próbálj olyant venni, amin nem ref. hűtő van, mert azt cserélni fogod úgy is.
Meg ne 1 év garral vegyél karit hanem 2-3 évvvel. Ez eladáskor jól jöhet.
Javaslatom: Galaxy Cooler Master hűtős v. Gainward GS sorozata.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
-
-
buherka
addikt
válasz neooen #19620 üzenetére
Mondjátok azt, hogy nem adott képet és kész.
Persze lehet, hogy jönnek a süket dumával, hogy vidd be az egész gépet, de azt nem vagy köteles bevinni.
Tesztelgesség csak ők. Lehet, hogy fogsz rá várni 2-3 hetet mire válszra méltatnak.
De legalább nem buksz egy 60K-s VGA-tOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
neooen
aktív tag
-
cettlee
őstag
sráccok e4500am van és egy 512 megás giga 8800gt-t néztem ki. mennyire kell felhuzni hogy kihajcsa a karit?
-
Pat Bateman
csendes tag
holvan
-
neooen
aktív tag
válasz buherka #19625 üzenetére
Itt vannak a képek. Telefonnal csináltam őket, remélem azért lehet látni rajtuk valamit!
Csak sikerült belinkelnem !
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz neooen #19630 üzenetére
Tűrhető képek
Első ránézésre egyik oldalon sem látok elszenesedést.
Monjuk a GPU belül kicsit feketének tűnik nekem...hát nem tudom
Lényeg, hogy rakjad vissza a gyári cooler-t és uzsgyi vissza gar.-ba.
Van szürke pasztád?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
neooen
aktív tag
válasz buherka #19632 üzenetére
Szerintem csak a tükröződés miatt. Takarítás után jobban kiderül. Igen van szürke pasztánk. Remélem semmi gáz nem lesz a garival!
-
b.ricsi
csendes tag
hali, tudtok mondani valami progit amivel a gt ventijének fordulatszámát lehet szabályozni?
tyhttp://b_ricsi.extra.hu
-
Stalker-2572
veterán
.
[ Szerkesztve ]
All Black...
-
buherka
addikt
válasz Stalker-2572 #19639 üzenetére
Nekem még sikerült elolvasnom
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Drang
tag
válasz Stalker-2572 #19643 üzenetére
asztaqrva..
milyen karid van?
en egyelore az EVGA-mal 735-1800-1000 kornyekeig jutottam. Ez 14300 pontot jelentett 3DM 06 ban...
na de ahogy hazaertem mingyart megnezem, hogy birja-e az enyem is??
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Stalker-2572 #19643 üzenetére
A név kötelez...
Amúgy szép eredmény...grat. hozzá.
A GTS-nél hiába magasabb az órajel, ha a GTX-nél ott van a 768-as mem. sávszél.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Stalker-2572
veterán
milyen karid van? Inno
A név kötelez... lol... ilyen puritán csomagolást sem láttam még, de az ára kárpótol mindenért Más kártya, mint a GTX, van amiben jobb, van amiben rosszabb.... de a 25k ami a zsebemben van kárpótól mindenért Ennyit megért nekem, hogy feladjam az 1 év alatt igencsak megkopott GTX életérzést[ Szerkesztve ]
All Black...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Stalker-2572 #19646 üzenetére
Ezt a cserét én is megléptem egy hónapja. Tuningban egyébként csaknem hajszálra ennyit megy nálam is a kártya.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
nagyúr
Jöttek hőmérőim: programozható, record rögzítéssel, riasztással. Szépek, feketék, 7x3.5x1.5 cm-esek.
A hőmérők ingyen vannak, promóba kaptam, csupán a járulékos postaköltséget kell kigazdálkodnom belőlük: 3.300,- Ft darabja[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest