Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz shteer #18152 üzenetére
Ha jól megválasztott Alaplap-CPU-VGA kombó van egy ilyen cucc alá téve, akkor 2-3db 12CM-es ultrahalk venti ellátja a kritikusabb alkatrészek hűtését, és a zajszint szinte nulla. Jelenleg a gépemben csak két cucc hanját hallom a VGA, és a vinyó hangját. A VGA hamarosan elnémul, kap egy jobb hűtést, a vinyó meg cserélődik Ezen kívül tényleg hangtalan a cucc. 1 db Glacialtech, és 2db Noctua 12cm-es, és egy Sharkoon 8cm-es dolgozik a gépben. dolgozik a gépben.
Persze itt vagy halk és nincs tuning, vagy tuning van, és hangoskodik, a Halk tuning csak vízzel lehetséges. -
shteer
titán
válasz #96302336 #18155 üzenetére
utsó mondattal egyetértek, főleg vmod esetén
Ezen kívül tényleg hangtalan a cucc - ez viszont abszolút szubjektív, nálam még a hangtalannak mondott D5 szivattyúhoz is készül rezgéscsillapítós, hangelnyelős házikó
persze a GT most nálam is zümmög, táp még szintén ventis - nekem is elég lenne a halk gép, de már beleestem a csapdába előbbutóbb "hangtalan" leszszerk: szétütöm az OFF-ot
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Dare2Live
félisten
válasz shteer #18157 üzenetére
Én anno a szivatyut fellogattam "postás"gumira, tökéletesen eltüntette a rezonanciát, persze a legjobb ha körbe is hangszigeteled elvégre szivatyunak is van vmi hangja.
btw amikor 0ventis lesz a gép és mindent körbeszigeteltél pl szivatyu/hdd... akkor meg majd észreveszed, hogy az elektronikának is van vmi minimális hangja van.
pl monitor/alaplap/router....
Félelmetes dinamikatartományban dolgozik az emberi fül. (Nem véletlen a log...)[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz buherka #17979 üzenetére
TECHDEMO
Azt akarták demonstrálni, hogy a környezet "él" ÉS NEM akartak 1hetes videofelvételt csinálni ezért felgyorsítottáka folyamatot. Ezért látod a TECHDEMOban, hogy a környezet "él" nő.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
válasz shteer #18152 üzenetére
Ez mind Thermalright. Ahogy nézem 25-30K, kell ide még 3 Noctua venti ami +9K.
Tehát 35-40K az egész.
Egyébként ez így együtt egy nagyon csendes gép építésére alkalmas, nagy tuningpotenciállal. Szerintem kifizetődőbb mint a víz és nem utolsósorban sokkal veszélytelenebb.
U.I.: Én egyébként alagutat építenék a mem hűtőktől a hátsó ventikig, ami a processzor hűtőt is középen magába foglalná (lá-lá Silverstone - TJ-06!) és akkor passzívban is mehetne a CPU. A VGAról szintén kiszívnám hátrafele egy csndes 8cm Noctuaval. -
-
Dare2Live
félisten
válasz #51242752 #18164 üzenetére
egyrészt a nagyon csenedes léghűtés meg a passzívra összerakott vízhűtés között óriási difi van mind hangban mind hütési teljesítményben, mindkét esetben lég a sokkal rosszabb, másrésszt a "veszélytelenebb" tipikusan a hozánemértő koklerek hozzáértése.
-
pentium4
senior tag
srácok érdekel valaki 8800gt és gts re való vizes blokk?
tudnék több darabot szerezni, gondoltam hátha kell pár embernek!
akinek kell irjon privit!P4
-
Enton
addikt
válasz pentium4 #18170 üzenetére
Mi pénzben lenne???
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Killhates:
Sli-vel lehet ilyet produkálni:
[link]Szóval itt most a több monitorozáson lenne a hangsúly!Szóval meg lehetne csinaálni mondjuk két GT-vel ezt vagy neadj isten rögtön 4 monitort???
Itt igy csinálták:
Mobo ASUS P5KC, C2D E6750 @3.44GHz, 2Gb Corsair Dominator PC8500, Calibre GeForce 8800 Ultra OC 650/2250, Matrox TripleHead2Go Digital, 3 LCD Monitor BenQ G900 19" 5ms DVI, in game Crysis DX9 3840x1024 high settings AA8X[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Nordic
Közösségépítő
válasz buherka #18126 üzenetére
Most nem azért de mi szvsz azért aggódunk 70-75 foknál mert valószínűleg nem 4-5 perceket szeretnénk játszani a "géténkkel"(mint a tesztben). Ha nekem kell egy rezsó akkor bemegyek a teszkóba oszt veszek egyet...
Az oké hogy bírja a 100fokot is, de nem hiszem h fél vagy 1 évig kibírná ezeket a hőmérsékleteket.na de kérem ha nekem kell egy rezsó akkor bemegyek a teszkóba oszt veszek egyet... -
Enton
addikt
válasz Nordic #18174 üzenetére
Játszál Passziánszt!Attól biztos nem melegszik agyon, és azzal már tudsz többet is játszani mint 5 perc!
-
szucs76
csendes tag
Sziasztok!
Videókártya vásárlás elött állok, a két kiszemelt: Gainward GeForce 8800 GT 512MB Golden Sample, illetve MSI GeForce 8800 GT 512MB Zilent. Minden véleményt szívesen fogadok. -
zso73
veterán
Keress rá a 06-os topicra. Ott lesznek eredmények, amikkel össze tudod hasonlítani a tiédet. Szerintem egy pár százassal többnek kellene lennie. Ennyit az én konfigom is csinál egy 88 GT-vel.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
buherka
addikt
válasz tibi.szabo #18131 üzenetére
Én még novemberben hoztam a németektől egy asus-t és egy xfx 8800GT-t ref.1 hűtésűt.
Sivított mind a kettő rendesen.
Persze valamiből meg kell hogy éljenek a Cooler gyártó cégek is.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
ent
őstag
Már 310$ tól GTS? "Még,még,még, ennyi nem elég..."
Nagyon szimpatikus nvidia hozzáállása.szerk: ja és nem mindegy milyen: xfx, bfg
[ Szerkesztve ]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
buherka
addikt
válasz tibi.szabo #18132 üzenetére
Hát ja, megérte persze...zalmi jó dolgokat csinál.
Attól, hogy 10 fokkal kevesebb lett attól mondjuk nem vagyok bexarva.
A világítós venti sokat dob rajta, persze plexi nélküli házba tökmindegy.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Nordic #18174 üzenetére
Mondasz valamit...
Lassan már nem is játszik az ember, hanem csak netezik és filmet néz, meg persze hajkurássza a benchmark pontokat a 300K-t érő gépén.
ja...és a rezsóra nem kapsz 2-3 év garit... , főleg ha a Tesco-ban veszed .Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
ImI87
őstag
válasz buherka #18185 üzenetére
Na emberek!
Eljött az idő, hogy 1 hét nonstop 12 óra meló után letegyem a lantot 4 napra.
És persze mi mást csinálnék, minthogy leülök a géphez, és nekiállok felavatni a csak 3DMark06-tal letesztelt GT-met a jókis Crysis-szel
Bocs a lustaságért, de nem akarok fél órát elb*szni a kisérletezéssel. Szal a konfigomhoz (lásd a nevemre kattintva) milyen bállítást javasoltok, amivel élvezhetően megy?Köszi
ImI
[ Szerkesztve ]
-
Lui76
őstag
válasz Gerisz #18180 üzenetére
Azért ennél énegy picit többet hoztam ki 3250MHz-en. (10900 pont)
Tegnap egy órát azzal csesztem el hogy a Crysis benchmarkot futtatgattam
1280x1024 no AA no AF, WinXp
Itt láttam korábban a min fps-ekről beszéltek mások is.Érdekes volt.
Átlag fps 35-38 alap /húzott .szal nem is érdemes húzni ebben a játékban szinte.
- a Min fps 17 kb 690 mag órajelig utána megy lefele 14-ig ahogy húzom tovább
miközben a Max fps azért 48-ról 50 fölé kerül.- a Min fps 17 kb 1000-es mem órajelig utána attól is megy lefele akár 12-ig 1050-en
Ha AA 4x AF 8X akkor az átlag 29 lett . Tehát a VGA eszerint ki van hajtva a tuningra
mégis ilyen keveset reagál ? Vagy pont ott vagyok AMD-vel ahol a proci is meg a VGA
is határukon vannak ?A procival nem szórakoztam mennyit visz lejjebb ha visszább engedem ,annyi időm nem volt.
www.kezmuveskeramia.hu
-
buherka
addikt
Mivel faxa moncsid van én ezt javaslom:
1680 x 1050 minden High és élsimítás elfelejtve, mert attól megdöglik az egész.
Ha netalán beszaggatna vedd le az árnyékokat közepesre, ettől 30-40%-al is meglódulhat a játék, de különbséget nem látsz semmiben.
Persze a proci az szaladgáljon vagy 3Ghz-en.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
band3sz
csendes tag
Azért vannak még helyek ahol a pofátlanságot is meghaladó összeget kérnek egy GTSért...
PCIE 8800GTS OC 512Mb MSI, NX8800GTS-T2D512E-OC, DVI, TV out 110,244.– -
rup1u5
nagyúr
én is így nyomtam végig.
proci 3500-on, GTS húzva pöttyet és minden high-on, 1680*1050, élsimitás nélkül. meg fölraktam hozzá valami grapics mod-ot amivel high-ban is vannak fénypászmák a lombok között.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest