Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ginew
aktív tag
uff emberek, 8800GT-re dobok másik hütőt, mert ezis jó...volt... mig benem porosodott az elmult negyed év alatt...mostmár a ventit felkell nyomni hallható fordulatra, ez igy megmár nemtetszik.. szal a kérdés: nagyon mondtátok itt az accelero s1 hütőt, hogy milyen jó, annak mi a pontos gyártója, megnevezése? ill ahhoz kellenek akkor bordák a memokra is+fetekre? ha igen, akkor elég azoknak a passziv kis borda?
mod: vizhütés van má rá? mert prociventit is cserélni akarok, s akkormár lehet jobb ha vizbe fektetek nem?
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Megjött az AC S1em...ha a 12es ventit énm öt volttra akaromleszabályozni akkor a vg-ra kell kötni a venti tápcsatját???
Ginew: pontos neve:artic cooling Accelero s1, a memókhoz kapsz süniket, de afetekre nem jut, azonban egyesek nem is hűtik a feteket, mert nem melegszenek annyira, elég ha egy venti rájuk fújja a levegőt, de a memókra kell süni mindenképp...
[ Szerkesztve ]
-
lrobertoc
tag
Sziasztok!!
Please help me!!!!
Ven egy giga GTS512 karim, winxp reinstall után a driver(169.21) dobott egy hibaüzenetet:
"Problem report:
The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power.To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."
Nem igazán vágom, mert egy 750-es Chif tápom van, eddig semmi gond nem volt a karival. A tápnak van 4 db PCI-EXP ága, mind a négy ágnál ezt az üzit dobja. A konfigom adati megtalálhatók az adatlapomnál!
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Segítsetek, mert nagyon bosszant a probléma. Egyébként e rivatunerben a frekiket ha állítom elfogadás után visszaugronak az redeti állapotra, a 3DMark06 első tesztje 2-3 fsp-vel poroszkál! -
yakuza.tora
addikt
válasz bozsik84 #18700 üzenetére
Én ma hoztam el ugyanezt az Inno3 GTS kártyát. Egyenlőre csak a 4x1Gb ram van meg hozzá, szóval a teszt majd csak jövő hónap elején lesz.
Azért kivettem a dobozból. Brutál darab... Ghost Reconnal csomagolva. Kellékek szerények: tápátalakító csati, DVI-analóg átalakító, meg két kábel a videójel kivezetéshez.
Árban egyébként jó. (péntekről szombatra virradóra rendeltem az Iponban 69100-ért. Vasárnap reggel amikor megnéztem az akciós árúkat, Inno3 ára 66.780 ft. Na, gondoltam egy merészet és levelet írtam az Iponnak, hogy megoldható-e a korábban magasabb áron megrendelt kártyát az új akciós áron átvenni? És láss csodát! Ma reggel jött a válasz hogy igen, az új árban fogom kapni. Nem azért a 2.500 forintért, de szerintem nagyon korrekt volt a bolt hozzáállása! )Alléz Olympique de Marseille!
-
dan31
csendes tag
Elöre is bocs ha hülyeséget kérdezek,de azt szeretné megtudni hogy omegadriverből melyiket rakjam fel? [link]
Elég ezt felraknom ,nem kell a cd-n vagy netről töltöt nvidia drivert felraknom elötte ugye?
Mégegyszer bocs ha baromságot kérdezek !
Kösz Dan -
buherka
addikt
Amit belinkeltél oldalt az mind ugyanaz az Omega driver, csak mindegyik link más weboldalra irányít át, ahol letöltheted a 169.21 Omega-t.
Nem kell feltelepíteni semmit elötte, sem a cd-ről sem an Nv oldaláról.
Ezt feltelepíted és minden faxa lesz.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
JagelloZ
tag
válasz AdamNorthWes #18685 üzenetére
Szerintem ultrabrutál a GTS hűtéses GT
http://www.valcoldesign.hu
-
ati2
őstag
válasz AdamNorthWes #18704 üzenetére
Nem drasztikus csökkenést várok, csak pont amikor vettem hozzá a NV Silencer-t mire eljutottam a kosárig 800 Ft-ot esett az ára
Ha véletelen másnapra esett volan 1-2 eft akkor vártam volna még annyit
De mindegy, már megrendeltem... -
Egzee
őstag
Valaki tud másik 8800GT 512 SLI vagy GTS 512 SLI tesztről az anandtechen kívül? Mert ezen a konfigon gondolkozom... Megláttam az anandtech-en, hogy a 8800GT SLI rommá veri szegény X2-es Radeon-t, és elkeztem gondolkozni... Előre is thx!
-
giti80
csendes tag
Sziasztok.
Én is GT tulaj vok/Gainward G92 GS 512MB/
Még kezdő vagyok és a segítségeteket szeretném kérni.
Hogy kell tesztelni 3dmark06-tal????
Milyen beállítások mellet,mit,hogyan,stb...csináljak???
/ezzel foglalkozó"szájbarágós" link is jól jönne/
/X2 5200+,8800GT,Chieftec 500W,160Gb hdd,stb....Xp Sp2 alatt/
Válaszotokat előre is köszi!!!
-
giti80
csendes tag
Ja.....és mennyi ideig kell futtatni vagy megáll magától???
-
Nordic
Közösségépítő
valaki erre?
elég egyszerűen a vga-ra kötni a 12es ventit h alacsony ford.számon üzemeljen, vagy kell hozzá szabályzó is?
-
Nordic
Közösségépítő
konkurencia...(no comment)
-
ImI87
őstag
Bocs, egy kicsit OFF kérdés, de a GT miatt mégis ide írom:
Cserélek hűtőt a Galaxy-n, és nem tom mivel a legjobb megtisztítani a GPU-t meg a ramokat. Olvastam h orvosi alkohollall szokták. De ez nem marja le a nyomtatott feliratot a ramokról, vagy nem hagy más maradandó nyomot? Gari miatt fontos.
Akinek van tuti módszere légyszi ossza meg velem!
Köszi
ImI
-
Enton
addikt
válasz Nordic #18726 üzenetére
Ilyen 113e res áron kicsit rosz kunkurencia lenne!Meg amúgy sem egy kategória még a GTS-el sem!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Zoli1222
addikt
erről mi a véleményetek:
[link]
állítólag nem a legmegbízhatóbbak a hűtéseik -
Enton
addikt
válasz Zoli1222 #18735 üzenetére
Gyári és hangos ha hűteni is akarsz vele!
Ha igy halad ez az áresés lehet sokkal hamarabb meglessz a második GT-m mint azt gondoltam volna!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Zoli1222 #18739 üzenetére
Nem hinném hogy 15k megérne akkora felbontásban pluszban rááldozni!Bőven elég oda a sima GT is!Én is 1280*1024-ben játszok és még sehol nem volt szükségem alább hagyni a very high belállításokból!
-
Enton
addikt
KillHates kolléga nagyon el van tűnve!
Talán csak nem az SLI-vel bajlódik???"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Próbálta már vki a Galaxy CM-es karit másik biossal?Ugyanis van benne egy venti állítós lehetöség is és konkrétan erre lennék kiváncsi!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Gerisz
addikt
Itt kérdezd megnekem azt mondták pénteken ,hogy van S1-ük
-
Enton
addikt
válasz Gerisz #18746 üzenetére
A Crysisnél az AA és AF az egy kicsit más kérdés de anélkül is gyönyörű a képvilág!
A többi játéknál meg még az AA és AF is maxon!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
PPSH
őstag
hi emberek.az nem lehet hogy a Crysisben valami engine-be integralt AA vagy AF van? vagy anelkul megy ilyen xarul
off vege
az uj GTS-re is ramegy ez a hirhedt AC S1?Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Enton
addikt
A crysis rendelkezik 16x AA-val de ezt csak a dx10-es beállítások mellet engedi dx9-nél csak 8xAA-t enged!És sajnos ezt bekapcsolva hal meg a sebesség!
A G92-es GTS-re is jó az AC S1!De még nem sokan adták a fejüket a gyári GTS hűtés cseréjére, vagyis akiről tudok az most épp várja a hűtőt!Mivel nincs most sehol a boltokban!
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest