Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz vitaro #17948 üzenetére
Ez a rev2-je a Golden samle-nak sok különbség nincs csak a színben meg a HP-ot nem látom de ha csak a borda van rajta akkor is tökéletesen fog hűteni!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz tibi.szabo #17949 üzenetére
Nem adod el véletlenül azt a gainwardos gyári hűtést???
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Superman
nagyúr
Senki sem frissített biost a kártyáján, vagy nem moddolt?
-
vitaro
senior tag
válasz tibi.szabo #17949 üzenetére
Nem szívesen eszetlenkednék hűtőcserével... ezért is lenne jó a GS...
De ha olyan nem lesz, lehet én is benevezek egy XpertVision-re. Nem tűnik rossz vételnek.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Pety
senior tag
-
BioNiCMaN
addikt
Tezsvéreim a zúrban!
A kérdés adott. Vélemény?
A Gainward 650/?/950MHz megy, az MSI asszem 660/?/950MHz-en megy, a Gigabyte meg 700/1715/920 MHz-en.
Nekem spec a Gigabyte hűtése nem olyan szimpi (ez van a 7900GS-emen is (nekem hangos )), mint a Gainward-é, vagy a MSI-é, de ugye +40 ill. 50 MHz-vel magasabb frekin pörög, mint a másik kettő. Szal én úgy gondoltam, hogy inkább hűtés és doboztöltelék alapján döntenék, mert valszeg azt a +40-50MHz-t a brutálisabb hűtéssel valszeg a másik kettő is bírja, gondolom én.
Ja, még egy kérdés. Hogy (hoggyal nem kezdünk mondatot!) is van ez a Giga hűtéssel van VF700AlCu-s meg HP-s CM(?)? A giga oldalán én a VF700-at csak a 256MB-s verzión láttam.
Valaki homályosítson fel, köszi!
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Pety
senior tag
válasz BioNiCMaN #17958 üzenetére
Szvsz a Gainward hűtése a legjobb,mindegyik kari GPU-ja megy 700-at legalábbis akik itt hozzászóltak még az INNO-k is sőt.Egyébként drágállom ezeket 56-ért van Inno amire ha még külön felraksz egy Acceler S1 + ventit akkor is olcsóbban megúszod.
"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
Enton
addikt
válasz Superman #17954 üzenetére
Amíg megvan a gari és nincs ami indokoltá tegye a a műveletet addig nem sok értelme van!De a kiváncsiság is nagy hajtóerő!
(#17958) BioNiCMaN:
A gainward GS 740-en is megy hibázás nélkül viszont ennél feljebb már kellene a vmod neki!De szerintem bőven jó érték ez is![ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz BioNiCMaN #17958 üzenetére
giga 512es 8800GTk böl is van zalmanos, ez 100%: Láttam, ha jól emlékszem nem HPs volt, mindenesetre stocknál 100*halkabb és jobban hüt.
én megtaláltam: [link]ezen felül lesz HPs 8800 is gogatol csak az nemrég lett bejelentve szvsz még nincs MOon.
hopp megtaláltam ezt is: [L:http://xtreview.com/addcomment-id-4103-view-Gigabyte-GeForce-8800-GT-GamerHUD.html][/L]rendes vagyok?
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Orc
senior tag
válasz Dare2Live #17963 üzenetére
Nekem egy ilyen van. Viszonyítási alapom nincs, mert refhütős karit nem hallottam, de ez a Zalmanos hangos volt eléggé, mivel egyfolytában maxon tekerte a VF700 ventijét. Le is cseréltem egy Accelero S1-re. Hőmérsékletek:
Zalman VF700Alcu(gyári)
idle 43-44 burn 68-70
Accelero S1+12cm-es leszabályzott venti
idle 37-38 burn 48-50
Mindez alap(!= referencia) 700/1840 órajelen.BioNiCMaN: Nekem 512Mb-os van és ezen VF700Alcu volt.(rev 1.0) pedig a Giga-byte honlapján tényleg nincs ilyen kari.
[ Szerkesztve ]
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
goom
senior tag
válasz pedrotakax #17961 üzenetére
Aha! Értem - bár azért az meglep, hogy a gyári honlapon a másik háromról még csak említést sem tesznek... Köszönöm a válaszod!
syn7h37ic: nekem az Extreme-jelölésből nem volt nyilvánvaló, hogy az egy OC. Így már világos, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Lehet hogy már ez is volt, de aki még nem látta annak érdemes megnézni:
A fák ujraéledése elég FUN
Kiváncsi leszek a játékban ez hogy lesz benne!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz pedrotakax #17968 üzenetére
és (#17969) Zin:
Érdekes lesz az biztos de pár ujj stuffon kivül semmi igazán uj nincs benne a Crysis-hez képest!Végülis nem kevés annyira az ujítás ami igazán feltünő az az hogy nagyon sok dolgot hagytak meg mindkettőben ugyan olyannak(sziklák, hordók, faházak tetején lévő vas texturák plusz még a házikókat is tök ugyaolyan eljárással csináltak vagy csak ctrl+c ctrl+v)
De attól függetlenül várom már, hogy legyen mivel játszani!"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
ImI87
őstag
válasz Sárpac #17921 üzenetére
Hello!
írtunk már sokan a kariról, van sok infó:
ha beírod a keresésnél, h galaxy, akkor a kb a 150. hsztől vannak konkrét infókröviden:
kúrva jó memók, 2280-2300 ig mennek hiba nélkül (ha kifogod az A végű samsungos verziót, ami 0,8ns-os)
a fesz jumper nagyon fasza dolog, nem kell a biosban turkálni
elég jó oc, emelt fesszel nekem 756/1890 ig ment stabilan (1-2 ember írt 770es eredményt, kb az lehet a vége)
van a feteken borda, legalábbis a mostanában kapható darabokon
a hűtés ezerszer jobb, mint a ref, de azért nem olyan óriási nagy szám (fix fordulatú, nem lehet állítani, de nem hangos, 2 óra játék után 74 fok volt a max amit mértem rivával)kb ennyi így hirtelen
ImI
-
ImI87
őstag
válasz Cyberbeni #17972 üzenetére
cyberbeni: mindegy ártani nem árt, az biztos
viszont tudna valaki linkelni egy olyan képet egy ac s1-ről, ahol már be van szerelve a gépbe, és van rajta egy 25mm vastag venti? (próbáltam keresni, de pont ilyet nem találtam)
régebben írták, h elég neki 3 slot, és pont annyi van is szabadon de azon aggódom, hogy a 4. slotban ott van egy sb x-fi, és emiatt nem fog kapni rendesen levegőt.
valaki mondja meg, hogy megfelelő lesz-e így, és még marad hely a finom friss levegőnek is.
köszi szépen
ImI
-
Enton
addikt
Miért nem rakod lentebb a X-fi-t???
-
Nordic
Közösségépítő
[OFF]nesze neked far cry 2 kellenifog legalább 8db 88gt sli-be kötve h így nézzen ki
azér arra kíváncsi lennék h a videót milyen gépen vették föl... olyan kéne nekem is...
mellesleg ez a faújraéledés kicsit sem realisztikus, hisz ki látott már olyat a való életbe hogy egy kispityuval valaki ellőjjön(ráadásul egyetlen golyóval) egy olyan vastag ágat mint a combom [/OFF]
-
Amarth
aktív tag
válasz pedrotakax #17951 üzenetére
Xp-n 13300 Vista 13200 körül.
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
buherka
addikt
válasz Nordic #17975 üzenetére
Lőttél már éles lőfegyverrel?
Ha igen akkor milyennel?
Az a "kispityu" amit a videon látsz az egy Desert Eagle[link] maroklőfegyver.
Ebbe nem 9X19mm-es P9R Para- lőszer megy amit a mi kis rendőreink viselnek hazánkban.
Egy ilyen Desert-el nem csak egy combodat laehetne lekaszáni, hanem mind a kettőt egyszerre.
Én már nagyon sok fegyverrel lőttem köztűk a Desert-el is és a 12mm-es Mosberg-el is.
Lövészeten a FBI lőalak 150mm-es tartólábait úgy szétrobbantotta egy lövéssel mint a szart egy ilyen Desert, és még nem is használtunk hozzá special lőszert, hanem a natúr rézköpenyes/ólommagvas verziót.
Ezeknek a fegyvereknek 4-5mm-es kazánlemez meg sem kottyan.
Megnyugtatlak, hogy simán le lehet vele lövöldözni ilyen ágakat a fáról...viszont, hogy megint kinő az valóban egy nagy baromság.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
laragirl83
őstag
8800GT BIOS VoltMod, órajel mod, startup scrren mod stb...
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
buherka
addikt
-
ImI87
őstag
mert nem tudom lejjebb tenni, ilyen egyszerű
kicsit hülye az elrendezése a p5k premiumnakS1 tulajok !!!
itt egy "ábra" a lapomról:
PCI-E x1........TUNER
PCI-E x1........üres
PCI-E x16......8800GT
PCI................üres ˇˇˇˇˇˇˇˇ\
PCI................üres ------- } ideférne kényelmesen az S1+25mm vastag venti ???
PCI-E x16......üres ,,,,,,,,/
PCI................X-FItehát maga a kártya slotja és alatta 3 üres hely van
(a kényelmeset úgy értem, h a venti szépen kapna friss levegőt, és nem az x-fi-ről tépné le az alkatrészeket )[ Szerkesztve ]
-
mfranky
őstag
Szia
Szép rajz!
Szerintem simán, nálam (p5B Deluxe) ugyanez az elrendezés, legalul egy audigy2 pihen, és a 8800GT-n meg hr03gt+25mm venti is van... elfér!
A gép hátuljára meg dobj egy 9*9*2,5 ventit, ami kifelé húzza a levegőt a GT-ről... Hangkártya csatlakozói és a videokártya dvi csatija megtartja...PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
kacsa7
őstag
válasz Sárpac #17921 üzenetére
Nálam crysis alatt rivatunerrel mérve alapfeszen alapórajeleken 55fok volt a teteje.
Voltmoddal 750/2400-on 3dmark2k6 közben felkúszott 63fokig.
A ramok 2400-2500-ig mennek. A mag jumper átrakással 790-800-ig.(vmod nélkül 750)
Több kártya vmoddolása után 750-770/2400 az átlag tuningpotenciál -
Zoo123
senior tag
válasz alien_ #17920 üzenetére
Na időközben én is megnéztem crysis alatt mennyit jelent a tuning:
Bocs de nem sikerült képet beszúrnom... túl nagy a fájl.E6750 8800 GT (650/950/1625)
==============================================================
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 52.12s, Average FPS: 38.37
Min FPS: 19.58 at frame 144, Max FPS: 46.69 at frame 1783
Average Tri/Sec: 38802744, Tri/Frame: 1011181
Recorded/Played Tris ratio: 0.91
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 47.99s, Average FPS: 41.68
Min FPS: 19.58 at frame 144, Max FPS: 47.66 at frame 978
Average Tri/Sec: 42576308, Tri/Frame: 1021541
Recorded/Played Tris ratio: 0.90
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 47.96s, Average FPS: 41.70
Min FPS: 19.58 at frame 144, Max FPS: 50.48 at frame 1005
Average Tri/Sec: 42598824, Tri/Frame: 1021488
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 47.95s, Average FPS: 41.71
Min FPS: 19.58 at frame 144, Max FPS: 50.48 at frame 1005
Average Tri/Sec: 42602940, Tri/Frame: 1021398
TimeDemo Play Ended, (4 Runs Performed)
==============================================================E6750@3200 8800 GT (740/1075/1850)
==============================================================TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
==============================================================
TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
!TimeDemo Run 0 Finished.
Play Time: 49.25s, Average FPS: 40.61
Min FPS: 15.99 at frame 145, Max FPS: 52.96 at frame 998
Average Tri/Sec: 41099272, Tri/Frame: 1012033
Recorded/Played Tris ratio: 0.91
!TimeDemo Run 1 Finished.
Play Time: 42.96s, Average FPS: 46.56
Min FPS: 15.99 at frame 145, Max FPS: 53.88 at frame 104
Average Tri/Sec: 47539300, Tri/Frame: 1021091
!TimeDemo Run 2 Finished.
Play Time: 42.86s, Average FPS: 46.66
Min FPS: 15.99 at frame 145, Max FPS: 56.54 at frame 1002
Average Tri/Sec: 47707100, Tri/Frame: 1022369
!TimeDemo Run 3 Finished.
Play Time: 42.87s, Average FPS: 46.66
Min FPS: 15.99 at frame 145, Max FPS: 56.54 at frame 1002
Average Tri/Sec: 47687876, Tri/Frame: 1022116
TimeDemo Play Ended, (4 Runs Performed)
==============================================================Gyorsult 12%-ot az alapórajelhez képest, nem sok de ez is valami!
[ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
hétalvó
addikt
Gigabyte zalmanos-os gt-hez ne vegyetek hűtőt. 5v-ra átkötöttem és max 68fokos a GPU. és semmi hangja. 700-on a GPU.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
buherka
addikt
válasz BioNiCMaN #17986 üzenetére
Lehet látni a videón, hogy csajszi csak az alkarját feszíti be, de a hátizmait elernyeszti.
Ez lett a veszte... Már amikor megfogta a fegyvert tudtam, hogy mi lesz. Viccet félretéve a csajok sokkal jobb céllövők, mint a pasik...Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
ImI87
őstag
ne haragudjatok egy amatőr kérdés:
az normális, h ha futtatom az atittol-t, és ilyen apró pöttyök jelenneg meg?
azt írja végig h no errors...........ezek a pöttyök errorok, vagy nem?
ImI
-
Kommy
veterán
Szisaztok!
Valaki próbálta már Artic-cooling Accelero S2 -t felteni a kártyára, mert felmegy csak én hülye elfelejtettem rádugni a monitort és azt hittem tönkre tettem a kártyát, és visszaraktam az eredeti hűtőt, most meg már lusta vagyok visszarakni. Szerintetek le tudja hűteni az s2 vagy ne is próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest