Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
kicsako
őstag
válasz l.skywalker #56152 üzenetére
Ennyit írt, rákattoltam hogy rakja kosárba és megvettem. Nálatok nem ennyi?
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz zombei #56155 üzenetére
Porto linkjét használtam, de most megnéztem újra, már nekem is 1700ft-ot ír
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
tl-x
őstag
Nem gondoltam volna, hogy fogok még dobozos Nintendo Switch játékot venni az OLED Deck megérkezése után de hát a gyerekeknek nagyon bejött a Mario vs Donkey Kong demo.
-
lazac_
tag
válasz morfondőr #56145 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg az akvás Mario vs Donkey motyó, persze nekem sem jutott tilitoli. Szerintem életem első és utolsó előrendelése volt, mert így később is kaptam meg, mintha boltban vettem volna, és a 3 évesem kezébe se tudok mit adni.
Illetve megkeresett egy kollegám, hogy volna eladó játéka, s ha már így alakult, átvettem Tőle egy Zelda BOTW példányt, hát... Úgy pörgött le az első 2,5 óra, mintha muszáj lett volna, de kicsit az az érzésem, hogy "agyonnyom" a játék, akkora a terület, közben meg kapom az átvezetőben, hogy "You must hurry, Link... Before it's too late...". Hát remélem nem kell ténylegesen kapkodnom. -
kicsako
őstag
válasz l.skywalker #56163 üzenetére
Nem, évekig rendeltem mindenféle apróságot, ezért sem értem hogy most miért kaptam welcome dealt. Lehet X időután újra jár? 2022 decemberében rendeltem utoljára Aliról
-
Rage47
veterán
Igen, ebbe a hibába én is kicsit belefutottam a Botw-nál. A közepétől már kb. rájöttem, hogy úgy kell játszani, mintha figyelemzavaros lennél és minden lekötne, ami az utadba kerül. Na, a Totk-ot már így játszottam végig és sokkal jobb élmény volt Nyugisan, össze-vissza menve, épp, amihez kedvem volt, aztán valahogy a végére értem.
-
30z.Samu
félisten
válasz Rage47 #56167 üzenetére
Nálam is ez volt, haladtam erre-arra, shrine shrine-t követett. Aztán úgy voltam vele hogy most már kéne haladni a story-val is. Annak meglepően hamar vége lett, azt hittem több idő végigtolni. De tetszett, ToTK-t is el kéne már kezdeni, de PS-en pörög a Fenyx.
Sic Parvis Magna
-
tag
Nálam is BOTW még csak folyamatban van, de ha befejezem, TOTK-nak még nem állok neki. Abban reménykedek, hogy következő gépre lesz valami updated verziója. (vagy egyszerűen csak jobban fog menni azon).
-
morfondőr
őstag
IGN: Princess Peach: Showtime! - The Final Preview
NintendoLife: We've Played Princess Peach: Showtime! - Is It Any Good?Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Valaki próbálta matlr a Space Marshals 2 játékot?
-
cactuar
aktív tag
-
pzstm
titán
Grounded and Pentiment are the first previously Xbox-exclusive games to arrive on Nintendo Switch. Obsidian’s 2D narrative adventure roleplaying game Pentiment will launch on Switch tomorrow, followed by Grounded, the survival co-op that’s a combination of Honey, I Shrunk the Kids and A Bug’s Life, on April 16th.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
morfondőr
őstag
Hát elég erősen az online-ra mennek ezekkel a játékokkal, az én pénztárcám viszont zárva marad, mert nem igazán érdekel semmi. Talán az Endless Ocean jó lenne a gyereknek kicsit chill-ezni! De azért vártam volna legalább egy nagyobb dobást!
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
kicsako
őstag
Az unicorn overlord demonak örülök, videók alapján jónak tűnik, de így legalább ki is lehet próbálni
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ldave
félisten
Pentiment nekem day1, vagyis holnap veszem, a jövő heti FF7 Rebirth-ig pont jó lesz.
A Slime draws near! Command?
-
Bencus88
nagyúr
válasz l.skywalker #56180 üzenetére
Ez király lesz
-
David888
tag
Contra: Operation Galuga demo az eShop-ban, ha valakit érdekel.
-
HUmenetke
tag
Leszedtem a Unicord Overlord demot, mert nagyon tetszett az artwork, hangualt, stb a trailerek alapjan. Eleg nagy csalodas, hogy a csatak automatikusak (nem jatszottam meg Vanillaware cimmel), picit valami Heroes of Might and Magicra szamitottam. Ket dolog merult fel bennem:
1. Mi a velemenyetek, tud annyira szorakoztato lenni ez a formatum hosszabb idore? Az alap tortenet nagyon tetszik, a battle stagekkel sincs bajom.
2. Letezik valami HoMM szeru jatek switchre? -
ldave
félisten
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
tag
A World of Goo 2 jó lesz, az első részével még a megjelenés környékén játszottam - talán 2008 - , gyakorlatilag az első indie játék amivel találkoztam. Egészen addig csak a minél szebb, minél nagyobb játékok voltak nálam porondon. Egyébként csoda, hogy újra elővették ezt játékot ennyi év után.
Abból az időből való az original Plants versus Zombies is, azt is áthozhatnák Switchre.
-
Rathrol
aktív tag
Sziasztok!
Nintendo switch oled konzolgépen gondolkozunk párommal hogy kellene venni, érdemes most még vásárolni vagy érdemes kivárni a switch 2 ? Ha kijön a switch 2 akkor a sima switch-en meddig lesz játék támogatás?
Másik kérdésem még hogy ha tv játszunk 2-en egy játékkal akkor elég a lecsatolható joy-con is hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Rathrol #56195 üzenetére
Egyelőre nincs hivatalos infó a Switch 2 érkezéséről (talán még a létezéséről sem), pletykák szerint a legkorábbi megjelenés szeptemberre várható, bár utóbbi napokban már 2025-öt mondják.
Switch sikere miatt valószínüleg még évekig támogatni fogják az utód megjelenése után is.Játékfüggő, hogy elég-e a "fél" joy-con, szerintem többnyire támogatják a first party játékok, de kényelmes nem lesz. Én beszereznék egy pro controllert, akár használtan is, Néha itt hardveraprón ki lehet fogni tizen pár ezerért jó állapotú official használtat.
-
-
Rathrol
aktív tag
Nem gondoltam hogy ilyen rövid időn belül kapok választ több embertől, amúgy már csak ezért is megéri switch tulajdonosnak lenni mert itt van összetartás.
Köszönöm , akkor szerintem esélyes hogy mèg ebben a hónapban meglesz a kis masina + akkor pro controller is.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest