Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Tegnap beszereztem használtan a Doom-ot az egyik fórumtárstól, köszi itt is érte :)
    Rögtön a multival kezdtem el játszani, mivel a kampányt már végigvittem Xbox One-on, viszont ott egyáltalán nem multiztam. Handheld módban játszottam, a grafika elég gyérnek tűnt, viszont a mozgás folyamatosnak, szaggatást nem tapasztaltam, 3 játékmódot próbáltam teljesen random emberekkel, egész jól szórakoztam, azt hittem, hogy bénább leszek, de elég sok fraget sikerült begyűjteni. :)

    Az MxGP3-mal játszik valaki? Alapvetően motoros játékokból a Moto Racer tetszett nagyon anno, itt ha jól látom csak crossmotorozás a téma, mennyire élvezhető? Elég vegyes review-kat olvastam róla.

    szerk.: a Doom updatek leszedésével viszont eljutottam oda, hogy már csak 1 GB szabad hely van a 64GB-os microsd-n, azt hiszem, hogy lassan váltani kellene felfele - azon gondolkozom, hogy a 128-at inkább át kellene ugrani majd, és valami nagyobb méretre váltani, valakinek van tapasztalata 128GB-nál nagyobb micro sd-vel? Igaz, valószínűleg megvárom a BF akciókat, tavaly is akkor vettem viszonylag jó áron a 64-es kártyát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák