Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    válasz koncsik #10880 üzenetére

    Én továbbra is úgy gondolom, hogy valami egy kicsit szenzációhajhász módon lett félrefordítva. Eleve nem is erre vonatkozott a kérdés, ezzel a fordítással mintha tök másra válaszolna, mint amit a riporter kérdezett.
    Pont a Nintendo az a cég, amelyik nagyon jól meg tudja tartani a bejelentései titkosságát és minimális az érdemi szivárgás, gyakorlatilag annyi szokott lenni, hogy emberek tippelgetnek aztán a nagy számok törvénye miatt 1-2 bejön. Kábé azt tudom elképzelni, hogy valami full generikus dolgot mondott arról, hogy eddig is és a jövőben is arra törekszenek, hogy sikeres platformokat gyártsanak, esetleg arról mondott valamit - amit a CEO is mondott már - hogy a Labo mellett jön még újabb "new way to play" funkció a Switchez.
    Aligha hoznának meg egy olyan döntést, hogy itt legyen egy szivárogtatást és aligha hiszem, hogy a szoftver divízió feje tenné ezt meg (hisz hardverről van szó) és azt is aligha hiszem, hogy ilyen amatőr elszólást megengedne magának egy ilyen high profile figura.
    Végtelen példánk volt már arra, hogy egy japán nyilatkoztatot totál félreértelmezett a nyugati sajtó, ez is egy a sok közül. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező 2-3 évben legfeljebb Switch ráncfelvarrásról fogunk hallani, ami legfeljebb akkor változhat, ha bedől a Switch sikere.

Új hozzászólás Aktív témák