Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybaa
csendes tag
válasz Faterkam #3100 üzenetére
Az amerikai e-shopban nézted, ez az angol, itt sajnos nincs demo.
-
ldave
félisten
Ez lesz a következő 3DS játékom, megjelenés március 28-án.
A Slime draws near! Command?
-
bazs.88
csendes tag
Ehhez mit szóltok? Nintendo az okostelefonokon?!
http://androidgamers.eu/2014/01/28/az-okostelefonok-fele-nyit-a-nintendo/
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S III / LG Optimus 3D
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz bazs.88 #3104 üzenetére
Ez eléggé spekulatív kategória, az anyag is tele van kérdőjelekkel. Iwata nemrég elég egyértelműen megmondta, hogy idegen platformokra nem exportálják a játékaikat. Bármi is legyen a cég új stratégiája, először házon belül kellene ésszerűsíteni a dolgokat (több indie fejlesztő bevonása, a magas digitális játékárak csökkentése stb).
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
johnny23
tag
Hali!
Hol érdemes mostanság új (v. használt) 3DS játékokat venni?
(kicsit soknak tartom azért a 10-12 ezres árat a jobb játékokért )köszi a választ!
-- new gamer --
-
-
ldave
félisten
3DS eladások a Nintendo beszámoló alapján:
Hardware Ap-Jn Jl-Sp Oc-Dc Ja-Mr FY LTD
FY 2010/11 - - - 3.61 3.61 3.61
FY 2011/12 0.71 2.36 8.36 2.10 13.53 17.13
FY 2012/13 1.86 3.20 7.65 1.24 13.95 31.09
FY 2013/14 1.40 2.49 7.76 - 11.65 42.74
Software Ap-Jn Jl-Sp Oc-Dc Ja-Mr FY LTD
FY 2010/11 - - - 9.43 9.43 9.43
FY 2011/12 4.53 3.60 19.91 7.96 36.00 45.42
FY 2012/13 7.39 11.64 20.53 10.05 49.61 95.03
FY 2013/14 11.01 16.37 29.87 - 57.25 152.29A Pokemon X/Y 11,6 millió, a Animal Crossing: New Leaf 3,52 millió, a The Legend of Zelda: A Link Between Worlds 2,18 millió, a Mario & Luigi: Dream Team Bros, 2 millió példányban fogyott fogyott.
-
Picco
addikt
20 evvel az elso generacios gameboyom utan ugy dontottem h veszek egy 3ds xl-t, kernek egy R4 3ds-hasznalattal kapcsolatban tapasztalt felhasznatot dobjon ram egy privit es segitsen, koszonom
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
ViharVadász
őstag
Hogy ha jól értelmezem az angolt, akkor ma(január 30.-án) 21 órától ingyen tölthetik a 3DS és 2DS tulajok ismét a The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition játékot [link] QR kód oldal
Ha valamit félreértelmeztem, nyugodtan javítsatok.
Február 2.-áig érvényes ez az akció[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
addikt
válasz ViharVadász #3114 üzenetére
Na kíváncsi leszek most rászkenneltem de azt írja valóban hogy meg nem elérhető. Monster hunter ultimate is le van ütve 24 fontra, ha valakit esetleg érdekel. Euróban nem tudom mennyi lehet.
Ez a Yoshi new island is bejön video alapján lehet tudni mikor jön 3ds re?
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz ImpersonatoR #3115 üzenetére
Ha minden igaz, akkor ez csak az Amerikai régióra érvényes, tehát nekünk Európaiaknak nem működik. Ha ez igaz, akkor elnézést a téves infókért
ldave: sajnos tényleg az, szóval bocsánat a megtévesztésért![ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ldave
félisten
-
ViharVadász
őstag
válasz ImpersonatoR #3115 üzenetére
Ha az angliai hivatalos oldal nem csal, akkor március 14.-én jön.
Gondolom ez az egész európai megjelenésre érvényes, nem? [link]"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz zuzu000 #3113 üzenetére
Több európai országban, ahol a Nintendo képviselteti magát, jogerősen is illegálissá van ez a kártya nyilvánítva, mivel kikerüli a készülékek biztonsági rendszerét. Hogy magyarországi kártyaimportőröket is perelt-e a N, illetve van-e jogerős ítélet is hozzá, azt nem tudom. De ha hivatalosan nincs is illegális státusza kicsiny hazánkban, attól ez még egy klasszikus warez-cucc, ami biztosan nem fórumtéma.
-
ldave
félisten
válasz ViharVadász #3118 üzenetére
Yoshi igen, március 14-én jön hozzánk, én a Zeldás promóra értettem, hogy USA-only.
-
moli.hu
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #3119 üzenetére
igen, a dolog azert illegalis, mert belenyul a gyari szoftver mukodesebe, megtori azt. es ahhoz a szoftverhez tartozo licensz tiltja ezt. egy fuggetlenites azert nem illegalis egyes orszagokban, mert azzal csak az eredeti, gyari allapotba hozod a keszuleked, nem tobb.
-
addikt
Felkerültek a Nintendo 3DS XL Charging Cradle -k a star katalógusba (UK) Egy fehér re be is neveznek ha lehetne
Lego city undercovert 3DS -re vennetek meg vagy wii u ra?
Dream team bros ba melyik rank up bonus al érdemes kezdeni ? Gondolom a Gear Slot+ 1?
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz zuzu000 #3113 üzenetére
És Picco:
Warezolásra fölösleges 3DS-t beszerezni, illetve használni.
Arra ott a DS/DSLite.
A gép teljes értékű használatához internet kapcsolat kell,
ami firmware frissítéssel jár, s ezzel nem csak letiltja a flashkártyákat,
hanem akár téglásíthatja is a 3DS-t flashkártya használata esetén.
Ezt nem árt szem előtt tartaniMa olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Picco
addikt
tudok rola(ezert keresek 4.5 elotti fw-vel rendelkezot, annal meg nincs gebasz), igazabol csak kiprobalnek 1-1 jatekot h bejon e mielott kiszorok ra 30-35 fontot, pc-n amennyi szarral talalkoztam eletem soran, ha mindent egybol megvettem volna...
angliaba aruljak oket a neten(itt elek), tehat itt nem hinnem h illegal.ps: ha valakit zavar a tema, szoljon.
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
tybaa
csendes tag
A Bravely Default demóban az oázisban van az utolsó ellenfél, vagy még folytatódik utána is?
-
tybaa
csendes tag
Arra gondoltam. Az már nem volt kérdéses, hogy tetszik a játék, és miután többször is kifektette a csapatomat, úgy döntöttem, nem próbálkozom tovább. Azt hittem, az már az utolsó, elég kemény ellenfélnek tűnt, de ezek szerint lehettem volna kitartóbb. Hány küldetés van még utána?
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Nekem ami nagyon bevált, az a méreg és a ninja dupla támadása.
-
Picco
addikt
vegulis valtozott a terv tegnap vettem egy 3ds xl-t, zelda edition, pokemo x-el es mario 3d-vel. nagyon reg volt mar kezikonzolom, az is durva h nintendo shopban lehet venni regi jatekokat amit meg tesom sega game gear-jen toltam 5-6 evesen (kb 20 eve)
pokemon bejon, de hamar realizaltam h kene valami ultimate noob guide, amit direkt olyan balfaszoknak talaltak ki mint en, aki eleteben nem pokemonozott. ebben tudna valaki segiteni? (angol/magyar)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szinte minden játékhoz van elektronikus útmutató. Amikor ráállsz a játék ikonjára az alapképernyőn, akkor ne indítsd el, hanem válaszd a 'manual' fület, ami a képernyő alján megjelenik ilyenkor. Az ilyen összetett játékokhoz elég komoly leírást szoktak mellékelni.
-
ldave
félisten
Jól tudom, hogy ez az Ace Attorney: Dual Destinies csak digitális formában érhető el? Megnéztem a demót a hétvégén és nagyon bejött.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #3136 üzenetére
De legalább nem 40 font az ára, hanem csak 20. Ha ez minden digitálisan is kiadott játékra igaz lenne, akkor nekem is kevesebb dobozos játékom lenne.
-
Picco
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #3134 üzenetére
haat, ezen a kis felbontasu kepernyon elolvasni 50+ oldanyi anyagot, inkabb kihagynam. valami igazan jo noob guide-ot keresek, nem akarok abba a hibaba esni h beletolok 50 orat es rajovok h eselytelen vegigjatszanom mert elqrtam az elejen valamivel...az igazan kellemetlen lenne...
-
Picco
addikt
koszi a segitseget
van PvP az uj pokemonban amugy?masik: hasznaltan vettem a 3ds xl-t, regelni akartam egy nintendo accountot de kell egy pin hozza, sem a konzolhoz sem a jatekokhoz amikkel jott nem adtak. csak akkor tudok regelni ha veszek valamit boltbol?
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Mind a konzolhoz, mind a játékokhoz jár egy kártya, amin a mezőt fedő szürke réteget levakarva találsz egy kódsorozatot, ezt kell beregisztrálni. Konzoloknál ezt szinte minden első tulaj meglépni, játékoknál már embere válogatja, bár a rendszeres promóciók miatt többnyire azokat is beregisztrálják. Én mondjuk vettem már használtan két játékot is úgy, hogy előzőleg nem regisztrálták be. Ha promócióhoz kell kód és nem boltból vásárolsz, mindig kérdezd meg az eladót, hogy megvan-e még a kód a géphez/játékhoz.
-
PHM
addikt
válasz ViharVadász #3143 üzenetére
Lehet új kódot kapni a konzolhoz?
Ez factory resettel jár?
Gondolom akkor buktam az eddig letöltött játékokat.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
addikt
Ez a Dream Team Bros valami fenomenális sokkal jobb mint amire számítottam. Nagyon eltalálták az ízlésemet ezzel a játékkal. Tipikus ilyen belefeledkezős magával ragadós.
Paper Mario sticker is ilyen rpg kalandszerű lesz remélem mert akkor jól beválasztottam velük. -
ldave
félisten
Baszki, hétvégén hazautaztunk meglátogatni szülőket és most vettem észre hogy ott maradt a 3DS töltőm. Na ilyenkor vagyok mérges egyrészt magamra, másrészt meg a Nintendóra a hülye egyéni töltök miatt. Miért nem lehet valami szabvány usb bementetet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest