Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Goldwin #2544 üzenetére
Megrendeltem de elég érdekes mert ilyen szemelyi igazolvány számot is meg lehet adni meg a kiszállítás is ingyenes. Mind1 kamu névvel jó címre megrendeltem aztán majd meglátjuk tényleg kihozzak e.
Közben nézem van indexen cikk róluk lehet mégsem átverés [link]
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Ha valakit érdekel, akkor tegnap láttam 2 játékot a duna plázai media marktban 1k-ért: Mario & Sonic at the London Olympic Games, illetve valamilyen art program, aminek a nevére nem emlékszem (1-1 db volt mind a kettőből).
-
addikt
Megjött a Driver a 2190 Ft. -ert a megrendeltek szerint futár is ingyen volt.
Szerintem első hónapban mivel új cég így próbáljak promozni magukat, hogy nem kell a futárért fizetni. Na nem baj legyen meg sok ilyen akció. Nekem meg lesz mivel tolni csak vinnék mar el amiket kivittem[ Szerkesztve ]
-
addikt
Akinek van itthon vásárolt Donkey Kong Country Returns 3D -je az meg tudna mondani, hogy tényleg nincs benne/nem jár hozza leírás csak online manual? Használtan vettem egyet (kifogástalan állapotban minden megvan hozza szerencsére) de nem találok hozza ilyen füzetecskét az irányításról és igazából csak az érdekelne, hogy tényleg hiánytalan-e ?
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz ImpersonatoR #2560 üzenetére
Nekem is azok volt mellé, mint ami a képen látható (újonnan vettem, fóliás példány volt).
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz ImpersonatoR #2560 üzenetére
Sok játékhoz nem mellékelnek, a sok papírozás elkerülése végett. Esetleg egy két-lapon nagyjából felskiccelnek valamit és egy utolsó bekezdésben átirányítanak az elektronikus kézikönyvre.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
boost
addikt
Sziasztok. Mario Dream Team a játék. A mentések a Cardridge-n vannak. Lehetséges átvinni o"ket az SD kártyára? Miután végigvittem a fö játékot eladnám, aztán egyszer majd talán kimaxolom, ha újra összefutok vele, de most nem akarom azért tartogatni. (Nem szeretek gyüjtögetni)
-
ldave
félisten
Mivel még mindig nincs tokom az XL-hez, most úgy gondoltam, hogy rendelek egyet, év végén úgyis sokat kell majd utaznom:
A Slime draws near! Command?
-
Jeno.L
tag
Aki esetleg szereti a hack n slash sidescroll játékokat azoknak jó hír,hogy minden régióban jön egy új ilyen jellegű játék, az AeternoBlade. Bár indigogo-n kaparták rá össze a pénzt az új videó alapján egész szép a grafika ráadásul mint kiadót, az Arc System Works-t tudták meggyőzni ami nem kis dolog lévén a cég igen csak járatas 2D és sidescroll cuccokban.
[link](+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
Bogyi007
veterán
válasz adalbert1 #2555 üzenetére
Mario & Sonic az Ds vagy 3Ds változat?
Ha Ds akkor valaki le tudná nekem boltolni, nekem messze van DP...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ldave
félisten
Holnap új Direct várható, melyben a jövő évi 3DS címekről lesz szó. Ha csak feleolyan erős lesz, mint az idei év, már nem lehet okunk panaszra
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ami engem érdekel eddig a jövő évi felhozatalból (azok közül, amiket már mutattak), az a Mario Party és a Kirby-játék, amit nyárra ígértek. Kérdéses még a SSB, mert azzal nem játszottam (mortalos voltam inkább) és a Yoshi's New Island (ezt sem toltam korábban). Mondjuk az idénre kiszemelt játékoknak is csak a felét vittem eddig végig, úgyhogy részemről egyáltalán nem sietős a dolog, sőt.
-
addikt
Nem hiszem el, hogy sehol nincs 3ds xl hez tok gameshop ba kb egy hónapja megrendeltem a pure pack et de azóta sem jött meg. Egyedül a 576 ban láttam lilát horror áron fólia nélkül. (puha ruhába csomagolva hurcol-ászom kb szeptember óta nagyon elit...)
[Ilyen kéne] (szürke a 3ds em is meg van fólia is benne)
Néztem meg ebay en de csak Németországban van ahonnan annyi a posta mint a tok.Ma végre elvittek a new super mario bros 2 -t 7000 ért (EU) hibátlan pincodal azt hittem gyorsabban fog menni
Pedig nagyon jó kis játék valaki írta hogy hamar ki lehet vinni ami való igaz de azért amíg unlockoltam az összes hiden mapot moon/gold coint beleraktam jó pár órát.Resident evil revelations is nagyon jóra sikeredet azt kb 10 óra volt kivinni. Lehet be kéne szerezni a resident evil mercenaries-t is csak valaki azt monda az csak aréna harc de néztem róla gameplayt nekem nem az jött le róla.
Zelda Ocarina of time az valami brutális lesz ahogy nézem 50-60 órára tippelek mire meglesz a 100%. Meglepően összetett és változatos és izgalmas (meg nyakatekert mire rájövök mit kell csinálni vagy csak én nem vagyok meg ráállva) csak drága 14.000 Ft.volt.
Mario Kart 7 es nel gondolom ugyanazok a pályák vannak 50cc(meg csak azt csináltam meg) 100cc és 150cc n csak a nehézség más. Egyébként mitől függ hogy megkapom e 3 csillagot a végen? Mert hiába lettem végig első akkor sem mindig adja meg.
Fifa 13 bőven megért 5000-et újonnan bajnokságban jól el lehet szórakozni vele bar az irányítást kicsit szoknom kell meg.
Ghost Recon Shadow Wars sem volt több 6000 Ft. nal újonnan emlékeim szerint. 60 küldi kb 7. nel járok eddig. Egyedül az zavar, hogy nem lehet menteni és ha meghal vki akkor kezdhetem előröl. Márpedig nem nehéz benézni vmit és akkor Sanyi van. Enyhe fallout tactics után érzet körökre osztva nem bántam meg abszolút.
Driver -t ki sem bontottam meg.
De ami a legjobban tetszik a zelda után az a Donkey Kong Country Returns. Jo nehéz (meg new mode ban is) de végre egy mászkálós amit nem időre kell csinálni és tényleg élvezetes minden perce. 12 fejezet van ha jól tudom szóval ebben is van bőven játékidő főleg ha mindent össze akar szedni az ember. Egyedül az fps droppokra vagyok benne érzékeny de szerencsére nem gyakori (eddig legalábbis)
Utólag is nagyon jó döntésnek tartom hogy nem vita t vetem mert lehet grafikailag jobb de tényleg alig van rá játék (meg a két mini joystik sem tetszett de az más tészta).
3Ds re kapásból fel tudnék sorolni vagy 10 címet ami kint van mar és nagyon szívesen megvennem csak szerencsére most mar van önkontrollom és meg tudom állni, hogy ne vegyem meg. Illetve megfogadtam ,hogy amíg ezeket ki nem viszem NEM veszek másik játékot. -
boost
addikt
válasz ImpersonatoR #2575 üzenetére
hol hírdetted, pont NSMB2-t keresek..
-
addikt
-
ldave
félisten
válasz ImpersonatoR #2575 üzenetére
MK7-ben a helyezésen felül azt is nézi, hogy mennyi érmével fejezed be a mentet, az alapján is kapod a végén a csillagokat.
-
boost
addikt
válasz ImpersonatoR #2577 üzenetére
köszi, találtam is egyet egész jó áron.
-
addikt
-
ldave
félisten
válasz ImpersonatoR #2580 üzenetére
MK lényege, hogy csak a legvégén legyél az első Legalábbis nekem ez a taktika vált be.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #2574 üzenetére
Mondjuk azért remélem, hogy valami újat is mutatnak, egy új Advance Wars vagy Final Fantasy Tactics játék jöhetne
-
adalbert1
veterán
válasz Bogyi007 #2572 üzenetére
Hello, 3DS volt, de tegnap már nem láttam kirakva, ilyen áron gondolom valaki lecsapott rá...
Holnap este lesz ilyen akció, akkor lehet, hogy lehet pár dolgot emberi áron venni majd. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Te mekkora gamer vagy? Ha van időtök és kedvetek - meg persze módotok - kiszámolni, mennyi időt töltötök el játékkal átlagosan egy nap, leírhatnátok a blogomba, hadd legyen egy kis házon belüli statisztikánk arról, ki mennyit nyüstöli a kis kedvenceit.
-
ldave
félisten
Jó volt ez a Direct, Miiverse és N id még idén.
-
ldave
félisten
Gondolom nem emlékeztek arra, amikor azt mondtam, hogy nem veszek idén 3DS Zeldát? Ugye nem?
-
Jeno.L
tag
Nem hiszem el,hogy jön a Nintendo ID de sehol egy fikarcnyi szó vagy betű a Nintendo-tól arról,hogy végre megoldják-e ezzel azt is,hogy ha valami történik a 3DS-l akkor a letöltött cuccok kvázi megmaradnak vagy sem mint eddig...miért olyan b*romi nehéz ezt megcsinálni?! (költői kérdés volt).
Idave, ne haragudj, de lázadásod már felháborító így felcsaptam a nagy "Videójátékosok Nemzetközi Fóruma" (röviden VNF) jogtárát de csak is kizárólag a te érdekedben. Ebben azt írják,hogy ahogy maga az év úgy a videójáték is 4 szezonra bontható, tavasz, nyár, ősz, tél. Nah már most. Neked jogodban áll vásárálási cölibátust fogadnod annyiszor amennyiszar akarsz ami szólhat szezonra vagy teljes évre. Mivel te saját jogodnál fogva kijelentette,hogy ez évben (tehát 2013) már nem vásárolsz ráadásúl mind ezt októberben sajnos, téged duplán is elővehetnek a VNF bírói.
Had idézzek:
"Adott játékos aki vásárlási cölibátust fogad a tavaszi, nyári vagy őszi szezonban az a cölibátus írásos bejelentését követően 72 órával büntetlenül felmondhatja". Vagy is te még Október 10.-n felmondhattad volna!!! DE! sajnos mint minden szabályzat itt is vannak gondok ugyanis adott a Téli szezon ami a fórum szerint Novembertől Januárig tart. Itt azt írják,hogy ha valaki éves cölibátust fogad Októberben pl. és csak Novemberben jelzi,hogy vissza mondaná nem teheti már meg akkor sem ha Október hó 31.-n fogadod és November 1.-n vissza akarod mondani ! Mind azon által nem csak a szezon de az éves fogadalmat is megsértenéd ezért sajnos dupla bírság jár:"Azon játékos aki éves cölibátust fogad a téli szezonban, nem csak éves, de szezonális sértést is végez ha azt megszegi November 1. és Január 31. között"
A büntetés pedig brutális A konzolodat (amelyikkel a szabályt megszegted) 2 szezonra elveszik, a játékot / játékokat amiket vettél és ezzel megszegted a fogadalmat 3 (!!!) szezonra veszik el és általad megjelölt 5 tagnak játékokat kell vennedNehozd magadat ilyen rossz helyzetbe, kérlek
(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Rossz híreim vannak, Ügyvéd Úr, újabb kiskaput fedeztem fel, most ebben a szövegben. Ugyanis ha az elkövető jelölheti ki az öt embert, akkor egyszerűen a családtagjainak fog játékot venni, amit aztán orvul elkunyerál majd tőlük. Könyörgöm, ez az ember még plazmát is vett magának sunyiban, az ilyenektől minden kitelik!!! Javaslom a szöveg újra átfutását, mert nehezen hiszem, hogy nincs arra mód, hogy ne mi kapjuk a játékokat (de elfogadunk készpénzt is, ha nagyon nincs más)
-
Jeno.L
tag
A VNF-nek természetesen erre is van szabálya.
"A cölibátust fogadott játékos a fogadott idő alatt kaphat játékot ajándékba és játszhat is vele az alábbiak szerint:Dobozos játék esetén a játékot az ajándékozó köteles regisztrálni az adott régió VNF irodájában (ez lehet online vagy személyes)
Digitális játék esetén csak is kizárólag egy kirendelt VNF titkár töltheti le a játékot a játékos konzoljára
Az ellenőrzés végett a játékos a játékkal csak is kizárólag egy VNF irodában, vagy egy VNF által akkreditált személy társaságában játszhat,hogy bizonyos legyen,hogy a játékos csak is kizárólag az ajándékba kapott játékkal játszik.
A játékos a kapott játékkal hetente egyszer, hétvégén 1 óra (tehát 60 perc) játszhat
Dobozos játék esetén a játékot a VNF titkárnak / akreditált személynek átkell adnia a következő játék idejére vagy a cölibátus végéig
Digitális játék esetén a konzolt a VNF titkárnak / akreditált személynek átkell adnia a következő játék idejére vagy a cölibátus végéig
.
.
."Igen kedves Doktor Dr.F.E.R.I. kolléga. Magam is jeleztem a kiskaput a VNF Európai titkárának (annak ellenére,hogy a játékok és a konzolok régiója miatt rám többnyire az Amerikai és a Japán VNF törvények vonatkoznak, de az ügy most Európai). Biztató választ kaptam a napokban:
"Tisztelt VNF Tag,
Köszönjük,hogy egy hibára figyelmeztetett a VNF jogárban. Soronkívűl indítványoztam az ügy tárgyalását és egy olyan módosítást adtunk be az Európai VNF oldalról,hogy a cölibátus idejére a játékos konzoljára kerüljön elzárásra egy VNF trezorba (a trezorok már meg is vannak). Mind ezek mellett már elmondhatom,hogy tárgyalást folytatunk mind a Nintendo, Sony és Microsoft-l is,hogy a következő update-be minden konzol kapjon egy olyan rendszer kiegészítő funkciót,hogy cölibátus módba kerülhessen ekkor csak bekapcsolni lehet, egyes social network és hír olvasó funkciók működhetnek de játék indítás és beolvasás nem lesz lehetséges, kivéve az ajándékozásnál aminek a kioldását csak is kizárólag egy VNF által akreditált műszaki személy végezheti el.
További szép napot,
Dr.Gaming Von Zeldamon[ Szerkesztve ]
(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
Jeno.L
tag
Én? Hát ő, akkor bevallom,hogy beadtam a jelentkezést a Japán VNF irodába. A jelentkezést elfogadták de nagyon nagyon sok dolgom van a vizsgáig amit leghamarabb a 2014-s Nyári szezonban tehetek le
Többek között tudnom kell a Mobil Suit Gundam játékok Mission-jeinek a 75%-t, egy általam választott Final Fantasy játékot 50 óra alatt kikell játszanom varázslat használat nélkül, az Tomodachi Collection-ben minimum 25 aktív barát kell (még a játék sincs meg könyörgöm !!!) a Pokémon X-t vagy Y-t 95%-ra ki kell játszanom és mind emellett átnézik az összes konzolomat.És ha ez még nem elég. Vaktérképen meg kell tudnom mutatni a Nintendo és a Sony Japán irodáit, egy Akihabara-i Amusement Park-ban törzsvendég rangot kell szereznem és elkell vállalnom egy önkéntes felügyeleti műszakot a Tokyo Game Show 2014-n és a 2014-s őszi szezonos Comiket-n
(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
Jeno.L
tag
Megvan az első megjelenési dátum a Kirby: Triple Deluxe 3DS-re. Január 11, 2014 Japán. A Nintendo ezeket a címeket általában egy időben adja ki mindenhol így gyanítom,hogy Január / Február környékén jön US és EU-ba is!
(+[----]%) ლ(╹◡╹ლ)
-
Jeno.L
tag
-
maszekember
aktív tag
Urak!
A NIntendo 2DS-ről mi a vélemény? Kicsit olvasgattam a gépekről,és úgy tűnik,hogy ez a gép "belül" ugyanaz,mint az 3DS XL,azzal a különbséggel,hogy nem összecsukható,kisebb és nem képes -a számomra teljesen felesleges- 3D képre. Ez igaz?
Illetve,hogy mi a különbség a 2DS/3DS XL és a régebbi (pölö DS Lite) között? Semmi?
Valamint,az internetezés mennyire kényelmes a gépeken? Fontos lenne.
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
xAttilax
őstag
válasz maszekember #2598 üzenetére
itt egy táblázat
a 3ds és DS-ek között meg pont egy generáció van, szóval nem csak 3D hanem hardverileg is sokkal erősebb.
minimálisan lehet vele netezni, de elég ratyi, (én nem kínoznám magam vele)"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
PandaMonium
őstag
válasz maszekember #2598 üzenetére
Nemrég érdeklődtem ezzel kapcsolatban én is, és erre jutottam:
A 2DS gyakorlatilag csak egy összecsukhatatlan 3DS. Megvannak az előnyei és hátrányai, úgyhogy lehet véleményt mondani a dologról de neked kell eldönteni, hogy melyiket szeretnéd. Első és elég egyértelmű hátránya a sima 3DS-el szemben ahogy már említettem, hogy nem lehet összecsukni, ami elég nagy gond lehet annak aki sokat utazik. Második hátránya, hogy hiányzik belőle a 3D funkció, és habár a Nintendo a 3DS megjelenésétől fogva kötelezte a játékgyártókat, hogy a játékokba TILOS olyan funkciót tenni ami csak a 3D funkcióval használható (mert sokan féltik a gyerekeiket a szemüveg nélkülki 3D-től, fejfájást okoz nekik, vagy csak simán nem szeretik és ezért kikapcsolják) azért látványos tud lenni időnként. Végül pedig a mono hangszóró a 3DS sztereójával szemben (bár ugye ha fülhallgatót használsz akkor ez nem igazán számít). Rátérve az előnyeire, a 2DS-nek tovább bírja az aksija mint a 3DS-é, bár itt azért nem órákban mért különbségre kell gondolni, de azért fél óra-óra hossz különbség lehet a kettő között. Szintén előny, hogy kényelmesebb mint a sima 3DS, bár ez elég emberfüggő. Sokan panaszkodtat a kicsit éles széleire a 3DS-nek, ami hosszabb használat után kényelmetlen lehet, ezzel szemben a 2DS-nek a lekerekített széleire még nem hallottam panaszt, sőt. A 2DS alapból 4GB-os memóriakártyával érkezik, míg a 3DS csak 2GB-ossal. Pozitívum még, hogy a stylus kényelmesebb helyen van, és a hátsó gombok is nagyobbak, ezáltal könnyebben lenyomhatóak. Lehet, hogy pár érv hülyén hangzik, de igyekeztem mindenre kitérni. Itt van egy specifikációkat összehasonlító táblázat, hátha segít: [link].What I cannot create, I do not understand
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...