Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Az MLB-vel az a gond, hogy választasz egy szimpatikus csapatot, rendben. De olyan hosszú a bajnokság és olyan sok alapszakasz mérkőzést játszanak (160), ugye a Baseball-t jellemzően váltakozó sikerekkel home és road, hogy innen szinte lehetetlen követni azon kívül, hogy nyugtázod, hogy a kedvenced nyert-e, vagy sem, kb. milyen helyen áll a csoportban, ez pillanatnyilag mire elég, hogy állnak a többiek stb. A dolog érdemi része (és ez most hangsúlyozottan a saját egyéni véleményem, meglátásom és szempontjaim) számomra kb. augusztusban kezdődik. Van-e esély bejutni a rájátszásba, hogy megy a csapatnak stb. (Persze más lenne ha kint élnék és minden 2-3-4 meccsre kijutnék élőben például.)
És én ebben az időszakban kezdek komolyabban elmerülni a Baseball-ban és ha tehetem, mire a rájátszás jön megkeresni a forásokat, hogy legalább azokat e mérkőzéseket (ha lehet élőben) láthassam. És ha a kedvenc nincs is ott, akkor is onnan már mindent nézek, legfeljebb választok egy szintén szimpatikus csapatot és akkor annak drukkolok.És valahogy így vagyok az NHL-lel is.
Innen Magyarországról, időhiány és nem utolsó sorban az időeltolódás miatt is, nagyon problémás követni szorosan ezeket a bajnokságokat...
Az NFL más. Leginkább a hétvégére korlátozódik, rövidebb szezonnal, kevesebb mérkőzéssel, sokkal jobban rá lehet készülni, hogy a kedvencedet hétről-hétre láthasd.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest