Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rlazol

veterán

válasz *Mukeey* #24051 üzenetére

Szerintem meg, ha igaz, Brady most totál ki van akadva. Ez nem az a hír, amit az ember Schefter-en keresztül szivárogtat ki. McCourty ikrek jól mondják: 22 év után megillethette volna a jog, hogy ő maga jelentse ezt be, ne pedig pletykaként terjedjen amikor az országban sincs. BigBen vagy épp Manning esetében mindenki tudta, hogy ez lesz, Manningnek volt is egy elkapott elszólása amikor összeölelkezett Bradyvel az AFC döntő után (”this may be my last rodeo”) de még akkor is hagytak neki teret, hogy akkor és úgy jelentse be, ahogy neki tetszik és csak utána lett hír.
    Persze lehet, hogy Brady szándékosan választotta ezt a módot, hogy a hype lemenjen mire ő a mikrofon elé ül, de azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy dafke alapon játszik még egy szezont. Szerződése van, a csapatban mindenkit feltüzelne, ha tudnák, hogy az utolsó szezonjában az utolsó gyűrűért megy.
    Ha szándékos, akkor is lehet, hogy most a reakciókat teszteli, és igazából az alapján hozza meg a döntést.
    És még ha vissza is vonul most, vajon májusban /júniusban nem viszket majd annyira, hogy visszajöjjön?

ami a ma estét illeti: KCre tippeltem, Bengalsnak drukolok, ejj de nehéz lesz így! Ezért nem szoktam a NE ellen fogadni :D :D :D

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák