Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #24051 üzenetére
Szerintem meg, ha igaz, Brady most totál ki van akadva. Ez nem az a hír, amit az ember Schefter-en keresztül szivárogtat ki. McCourty ikrek jól mondják: 22 év után megillethette volna a jog, hogy ő maga jelentse ezt be, ne pedig pletykaként terjedjen amikor az országban sincs. BigBen vagy épp Manning esetében mindenki tudta, hogy ez lesz, Manningnek volt is egy elkapott elszólása amikor összeölelkezett Bradyvel az AFC döntő után (”this may be my last rodeo”) de még akkor is hagytak neki teret, hogy akkor és úgy jelentse be, ahogy neki tetszik és csak utána lett hír.
Persze lehet, hogy Brady szándékosan választotta ezt a módot, hogy a hype lemenjen mire ő a mikrofon elé ül, de azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy dafke alapon játszik még egy szezont. Szerződése van, a csapatban mindenkit feltüzelne, ha tudnák, hogy az utolsó szezonjában az utolsó gyűrűért megy.
Ha szándékos, akkor is lehet, hogy most a reakciókat teszteli, és igazából az alapján hozza meg a döntést.
És még ha vissza is vonul most, vajon májusban /júniusban nem viszket majd annyira, hogy visszajöjjön?ami a ma estét illeti: KCre tippeltem, Bengalsnak drukolok, ejj de nehéz lesz így! Ezért nem szoktam a NE ellen fogadni
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Josh McDaniels a Raiders főedzője lesz és viszi magával Dave Ziegler-t is, akit mi nem neveztünk ki GMnek, de lényegében aként funkcionált, így viszont szabadon elvihető volt.
Új OC egy másodiéves QB mellett nem jó jel az álmoskönyvek szerint
Nagyon bíztam benne, hogy JMD marad. Dehát a Raiders minden szempontból ideális hely neki.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nagyúr
No Tom Cruise is megmondta ez fasza meccs lesz...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
F-ECT$
titán
válasz FollowTheORI #24054 üzenetére
Jó kis meccs, szerencsére nem dőlt el 1 negyed alatt.
Dive ever, work never.
-
berek21
őstag
Ez a McKinnon elég hasznos gyerek.
Lancia Delta III eladó!
-
NB2
aktív tag
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
Most a KC támadósora is akadozik, és a Bengals jól halad, plusz ez az INT, nyitott ez a meccs teljesen.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
NB2
aktív tag
De örülök, hogy nem lett igazam! Meccs van!
-
NB2
aktív tag
Burrow nagyon buta volt, ők vannak flowban erre így eladja
Azért ezt a KC-t O-t nem tudom lehet-e ennyiszer megfogni. -
Zanik
addikt
Jajj, hogy lehet fejet mondani. Tails never fails.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
NB2
aktív tag
AZ egész PO legnagyobb meglepetése! Kiesett a KC!
Ez számomra érthetetlenebb leolvadás mint amit az Atlanta csinált! -
F-ECT$
titán
Durva meglepetés, főleg az első félidő után.
És alig várom a következő meccset
Dive ever, work never.
-
Zanik
addikt
Nem hittem volna, hogy nyer a Bengals. De valahol örülök.
-
-
Veron
addikt
El nem tudom mondani mennyire duhos vagyok. Hihetetlen mekkora ziccert hagyott ki a KC a SBra nezve.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
OgreImre
senior tag
Na eddig a bírók csukott szemmel vannak, ha az SF szabálytalankodik.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
F-ECT$
titán
Azért ez a második döntő messze nem olyan színvonalú mint lehetne.
Dive ever, work never.
-
OgreImre
senior tag
válasz F-ECT$ #24090 üzenetére
Igazuk volt a kommentátoroknak az Arena4-en, hogy ebből a két csapatból valamelyik SB-t fog játszani...
Ez a két edző nem keveset hibázott ma, JimmyG pedig megint semmit nem mutatott."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Zanik
addikt
Egyik csapat se játszott igazán jól. A végén az döntött hogy ki hibázik kevesebbet. Most a Ramsnek jött ki a lépés. JimmyG meg…
A Rams jobb ha összekapja magát, mert a Bengals kemény dió lesz.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Nem sokat aludtam. Még mindig a történtek hatása alatt vagyok. Pörög az agyam rendesen. Micsoda érzelmi hullámvasút volt mindkét meccs. Egy mosott szar leszek ma melóban, de leszarom, pláne hogy home office.
-
KoVee84
senior tag
Idei első 0 pontos köröm, viszlát top3
Burrow meg az új TB12 ha felhergelik -
ggeleven
őstag
válasz F-ECT$ #24097 üzenetére
Ránézésre egyik sem. Kellene egy olyan is, hogy a fentiek közül egyik sem. Idén kétszer volt ilyen, szóval elég ritka találat lenne az is. Na majd jövőre!
Na innentől viszont ráfordulhatunk az SB-re! Nehéz tipp lesz ilyen Cincy kűzdőszellemmel és ilyen sokat hibázó Rams-szel, miközben mindenhol megvan az alapanyag a nagy játékokra.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Zanik
addikt
Igen, többet. De az INT náluk a meccs elején volt, nem a végén. Kihagyott FG is gáz volt. 49ers-nél Tartt elejtett egy könnyű INT-et Stafford egyik homály dobásából. Eldönthette volna vele a meccset. Mondjuk Ramsey is eldobott egy elkapható labdát. Ha JimmyG egy jó GWD-t vezet, most másról beszélnénk. De ugye nincs olyan hogy ha…
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs