Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F-ECT$
titán
A nagy kérdés most már csak az, hogy feküdjek és várhatóan egy rohadt jó meccsről maradjak le, vagy holnap nézzek ki embernek... Nehéz döntés lesz.
Dive ever, work never.
-
NB2
aktív tag
A Billsnél az utolsó hetekben már látszott, hogy valami nem klappol. A NE-t megverték 2 kickoff TD-vel, de ott sem voltak már meggyőzők, a csere qb-s Miamit is alig verték meg. De jó ez a Cincy, remélem megint SB-t játszanak.
-
ggeleven
őstag
Huh, a vége izgi lett, pont elcsíptem.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
NB2
aktív tag
válasz callmeakos #24858 üzenetére
Most fejeztem be a második félidőt és egyetértek, hogy a Dallas jobban játszott, de nem kellett volna a 2 INT és a rugó probléma sem az ő javukat szolgálta.
-
addikt
szokás szerint Prescott egy tökéletes meccs után lehozott egy sz.rt
csak amíg szezon közben ez sokszor elmegy, mert 12-egytucat csapatok jönnek szembe, addig a playoffban a liga egyik (ha nem A) legkeményebb védelme ellen ez kevés, mint mackósajtban a brummogás. itt nem lehet 2 INT-et dobni, és abban bízni, hogy a védelem majd megoldja... szerencsétlenek a s.ggükön vették a levegőt a végére, és még így is istenes a 19 pont / 1TD amin ezt a 49ers egységet tartották CMC-vel, Deebo-val meg Kittle-el...“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
F-ECT$
titán
Csak az összefoglalót néztem meg végül, de kemény, védelmek dominálta meccsnek tűnik. 20 éve nézek NFL-t, azóta "szenved" a Dallas, pedig most elég jó alapszakaszuk volt. Mindkét csapat szenvedett a támadással, még jó mezőnypozíció ellenére is alig jutottak előre.
Dive ever, work never.
-
A Zéé
Topikgazda
Nem tudom, hogy mennyire komoly Mahomes sérülése, de a hétvégi meccseket megnézve, lehet, hogy a Bengals jobb formában van, mint a Chiefs, mindenesetre az AFC döntő izgalmasnak ígérkezik.
NFC-ben szerintem az Eagles átlépi a friszkót, bár én azt se gondoltam volna, hogy eddig eljutnak Mr. Irrelevant-tal. Ott az offseaon lesz érdekes, hogy a Garroppolo-Lance-Purdy trióból ki marad, kinek adják oda a csapatot.Just a simple Lineman...
-
ggeleven
őstag
"Garroppolo-Lance-Purdy trióból ki marad, kinek adják oda a csapatot."
TB12-t is lehet oda kell tenni. Nagy piac, gyerekkori kedvenc csapat, még az is lehet, hogy rámozdul az öreg, ha nem megy nyögdíjba. "Nagyszerű" mirror uk cikkHeti tippjeim:
CIN@KC
SF@PHIEgy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
F-ECT$
titán
válasz ggeleven #24863 üzenetére
A CIN ezen a héten jobb volt, mint a KC, de Mahomes magic jöhet jövő héten, persze ha meggyógyul.
A PHI elég meggyőző volt most, de azért ilyen teljesítmény után szokott jönni kisebb visszaesés is, és azért a 49ers védelme sem gyenge.
Szerintem jó meccsek lesznek, nehezen tippelnék
Dive ever, work never.
-
Zanik
addikt
Az erős védelmek általában nyerik az SB-t. Emiatt nem írnám le én se még a 49ers-t.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Veron
addikt
Bokaficammal is játszhat Mahomes vasárnap. Legalábbis ő és Reid is ezt nyilatkozta. Kérdés mennyire jó ötlet ez.
Adam Schefter Twitter"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
rlazol
veterán
2008 -ban az AFC konferenciadöntőn Brady is ilyen sérülést szedett össze. Két hét múlva a SBon ez jelentősen rontotta a NE passzjátékát és fontos szerepe volt a vereségben. Persze Mahomes fél lábbal is mobilisabb mint Brady egy scooterrel, illetve nem tudjuk mennyire súlyos, de akkor is.
Amúgy is jobb, egységesebb csapatnak tartom a Bengalst. És vasárnap nekik drukkolokAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Bill O'Brien lesz a NE OC jövő évben. Patricia vsz távozik a szervezettől. O'Brian 2007-2011 között volt a NE edzőistábjának tagja, végig a támadó oldalon. Bradyvel is jó kapcsolata van, visszatérése erősíti a NE-TB12 reunion pletykákat.
Szerintem ez nonszensz. Ha visszatér és gyűrűt nyernek, BB sose mossa le magáról, hogy csak vele tudott gyűrűt nyerni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tom120514
őstag
Sziasztok, sajnos idő hiányában év közben nincs meccsnézés, de Super Bowl előtt mindig előjön a dolog.
Lenne javaslat arra, hogy a Wild Card körből, ha mindre nincs időm, melyiket nézzem meg mindenképpen?
Most ugye van még bő két hét, de tuti hogy a döntő előtti 12 meccs nem fog beleférni. Köszi előre is.Never go full retard.
-
ggeleven
őstag
válasz tom120514 #24873 üzenetére
Nagyban függ a meccs élvezete attól, hogy tudod-e már az eredményt.
Név nélkül, de volt nagy fordítás most PO körökben. Az akkor volt igazán izgi, amikor nem tudta az ember, hogy összejön-e vagy nem. Egyébként ha nem zavar az eredmény ismerete, akkor meg kell nézni a 4-5-10 perces összefoglalókat és az alapján már lehet dönteni, hogy melyik lehet a legérdekesebb számodra. Általánosan azok az izgalmas meccsek, ahol pár pont vagy max 1 labdabirtoklási a végeredmény. Ekkor végig (vagy legalább a végén) lehet szorítani a fordításért (vagy ellene).Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
válasz tom120514 #24877 üzenetére
Így hirtelen ennyit tudtam írni. Próbáltam nem spoilerezni, még a labdabirtokláson belüli megjegyzést is kivettem végül.
Wild Card
Seahawks at 49ers egyoldalú meccs
Chargers at Jaguars KÖTELEZŐ!
Dolphins at Bills szoros meccs, izgalmas
Giants at Vikings szoros meccs
Ravens at Bengals szoros meccs, vége izgalmas volt
Cowboys at Buccaneers egyoldalú meccsDivisional round
Jaguars at Chiefs fontos sérüléssel fűszerezett találkozó, szoros meccs
Giants at Eagles tükössima meccs
Bengals at Bills egyoldalú lett, de legalább esett a hó (rengeteg hiba)
Cowboys at 49ers szoros meccs, vége elég izgalmas volt[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ggeleven #24882 üzenetére
Divisional round
AFC Div Round 1, YY at Chiefs: fontos sérüléssel fűszerezett találkozó, szoros meccs
NFC Div Round 1, XX at Eagles: tükössima meccs
AFC Div Round 2 egyoldalú lett, de legalább esett a hó (rengeteg hiba)
NFC Div Round 2 szoros meccs, vége elég izgalmas volt
*there I fixed for ya'“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Veron
addikt
válasz f4lcon #24884 üzenetére
mondjuk igy nem tudja mit kell megnézni, de legalább nincs spoiler sem
Wild Card
Madaras csapat at kaliforniai ellen egyoldalú meccs
Másik kaliforniai at Ragadozók ellen KÖTELEZŐ!
Random emlős at Másik random emlős szoros meccs, izgalmas
Emberszabású at Másik emberszabású szoros meccs
Másik madaras at Másik ragadozó szoros meccs, vége izgalmas volt
3. Emberszabású at 4. Emberszabású egyoldalú meccs
Divisional round
Ragadozó at Emberszabású fontos sérüléssel fűszerezett találkozó, szoros meccs
Emberszabású at Madaras csapat tükössima meccs
Ragadozó at Random emlős egyoldalú lett, de legalább esett a hó (rengeteg hiba)
Emberszabású at kaliforniai csapat szoros meccs, vége elég izgalmas volt[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
A Zéé
Topikgazda
Ugyan nem NFL, de azért érdekes lesz majd az idei évben figyelni az European League of Football-t, ugyanis lesz már magyar szereplője is!
Nagyon komoly, amit az Enthroners lerakott az elmúlt 10 évben. Asszem 2012- ősze volt az az év, amikor azért játszottunk meccset egymás ellen, hogy náluk is, nálunk is legyen valami cél, amiért érdemes lejárni az embereknek edzésre. Akkor ők is, mi is a bajnokságon kívüli, a megszűnés szélén álló csapat voltunk. Nekik utána beindult a szekér, mi meg azóta már az egyesületet is felszámoltuk.
Just a simple Lineman...
-
NB2
aktív tag
Annyira vártam ezt a rohadt NFC döntőt, erre...
Kb szerintem ez innen el is dőlt. (bár ne lenne igazam) -
A Zéé
Topikgazda
Már majdnem lefeküdtem, de az, hogy McCaffrey a Playcalling Sheet-et nézi, az érdekes jeleneteket szülhet.
Just a simple Lineman...
-
ggeleven
őstag
válasz F-ECT$ #24889 üzenetére
Sajnos nagyon agyonnyomják a sérülések ezt a meccset. Sem mi, sem a Frsico nem érdemel ilyen meccset.
A másik meccset nagggggyon várom! De...meh, reggel oviba kellene vinni a gyerkőcöt és utána munka... Valaki szenvedni fog reggel és nagyon félek, hogy én leszek az.
-
rlazol
veterán
-
heihachi
addikt
Jo nagy csalodas volt ez a meccs, abbol a szempontbol, hogy azt hitem a 49ers jobban megneheziti az Eagles dolgat. Nem szamitottam arra, hogy a 49ers behuzza ezt a meccset, de ilyen aranyu veresegre sem. Bitang eros csapat ez az Eagles.
Remenykedem benne, hogy ez szorosabb meccs lesz.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
callmeakos
veterán
Shanahant szerintem elátkozhatta valami banya ott az Alcatraz környékén, mert az nem igaz ami vele történik irányító poszton. Sajnálom, mert nekik drukkoltam.
All→M8
-
F-ECT$
titán
válasz callmeakos #24896 üzenetére
Be kellett volna dobni a challenget az első TD előtt. Akkor Purdy sem sérült volna meg.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
NB2
aktív tag
válasz heihachi #24894 üzenetére
Te láttad is a meccset? Konkrétan a csere cseréjének a cseréjének a cseréje játszott! Ez az SF O teljesen vakon volt, de ha nincs az irányító bénázása az első félidőben akkor is 14-7 lehetett volna a félidő. Hurts nagyon gyenge volt egész meccsen, de most látszott, hogy O nélkül nincs az az D aki megtart bárkit is. Egyszerűen kell idő pihenni.
Ez a KC-Bengals meg a támadófalak közti különbségeken fog múlni, sajnos a KC javára eddig nagyon nagy az előny. A Bengals múlt héten sokkal jobban játszott (félidő előtt vagyunk 2 perccel).
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest