Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Azért a körítés az kib@.....ul rendben van. Reméljük a meccs is ilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
Nem biztató a várható izgalmakra nézve a jelenlegi állás.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Hát én nagyon örülök ennek a TD-nek itt a végén, jobb lesz ez így, igaz nem is szurkolok egyik csapatnak sem Jó lenne, ha az utsó 5 percre szoros maradna, mert idén rengeteg elképesztő utolsó pár percet láttunk, és most is szívesen megnéznék egyet.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Nagyon jó 4. negyed lesz
-
heihachi
addikt
Szép volt, jó volt, de nem volt örök életre emlékezetes meccs. Egy picit jobb steelers kellett volna. Csak egy picit.
-
heihachi
addikt
Jo nagy csalodas volt ez a meccs, abbol a szempontbol, hogy azt hitem a 49ers jobban megneheziti az Eagles dolgat. Nem szamitottam arra, hogy a 49ers behuzza ezt a meccset, de ilyen aranyu veresegre sem. Bitang eros csapat ez az Eagles.
Remenykedem benne, hogy ez szorosabb meccs lesz.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Igen lattam. Ertem en, es igazad van, hogy gyakorlatilag iranyito nelkul nehez.
De azert egy csapatban nem csak iranyito van. Lattunk mar csodat az nfl-ben, meg olyat is lattunk mar, hogy a #1 D nem enged egy td-t sem, folyamatosan field goal-on tartja az ellenfelet vagy akar folyamatosan lezavarja a palyarol az ellenfelet, ne adj isten tobb int-et szerez, vagy td-t. Lathattunk mar olyan meccset, amikor a hivasok 80%-a futas volt, es megis volt tobb offensive td. Meg olyat is, hogy egy csapat nem vesziti el haromszor a labdat, es nem szed ossze 11 buntetest, foleg, ha az epp nagyon nem hianyzik a csapatnak. A special team szinten hozza tudja tenni egy ilyen nehez helyzetben a magaet, eleg egy-ket jo visszahordas. Nem kell csak az utolso forduloig visszamenni, ahol a Bills 2 td-t is visszahordott 100 yardrol.
Szoval igen, igazad van, egeszseges iranyito nelkul nehez, de szerintem nem lehetetlen szorosan tartani egy meccset. Es a 49ers pont az a csapat, ami kepes lenne a fentiekre, de ma ez nem ment.
szerk: Tobbek kozt pont azert nezek vagy 20 eve nfl-t, mert minden mas sportnal surubben tortenik meg benne a "lehetetlen". Akar ma is megtortenhetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Durvan izgalmasra sikerult a vege. A vegen az a szabalytalansag iszonyatosan buta volt.
Grat a KC es az Eagles drukkereknek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest