Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz F-ECT$ #25352 üzenetére
‘ManningCast’ Schedule for 2023
The broadcast will be available on ESPN2 and NFL+, with select simulcasts on ESPN+.
Ezeket kommentálják idén:
Sept. 11 (Week 1): Bills at Jets
Oct. 2 (Week 4): Seahawks at Giants
Oct. 9 (Week 5): Packers at Raiders
Oct. 23 (Week 7): 49ers at Vikings
Nov. 6 (Week 9): Chargers at Jets
Nov. 13 (Week 10): Broncos at Bills
Nov. 20 (Week 11): Eagles at Kansas City
Dec. 4 (Week 13): Bengals at Jaguars
Dec. 18 (Week 15): Kansas City at Patriots
Jan. 15 (Wild Card): TBAEgy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
A Zéé
Topikgazda
Ma éjjel már meccsnap!
Aki eddig nem töltötte ki a tippjátékot ne felejtse el!
Link az első hsz-ben.Just a simple Lineman...
-
laracroft
aktív tag
Nem gondoltam, hogy első leszek a meccs után . Totó gyilkos meccs volt -
ggeleven
őstag
válasz laracroft #25360 üzenetére
Nagyon éreztem, hogy lesz meglepetés, de ahogy TB ellene sem mertem fogadni (pontosabban merni nem mertem józan ésszel, de a utálkozás ezért rávitt párszor), úgy KC ellene sem nagyon merek. A sok drop nélkül behúzta volna KC valószínűleg. [ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
addikt
ahogy nézem konszenzusos volt az első meccs eredménye
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
berek21
őstag
válasz callmeakos #25362 üzenetére
Meg is szüntette a twitter fiókját gyorsan. Lancia Delta III eladó!
-
atee_13
őstag
N betűs oldalra nek kerülnek fel a meccsek? Nem tud véletlen valaki valamit?
-
A Zéé
Topikgazda
Na, eddig bírtam idegekkel...
Olyan streamet hol lehet találni, ami nem kéri a push értesítések jóváhagyását, és még Castolni is lehet?Ugyanitt kérdés, hogy a Net4+-on az NFL RedZone mennyire stabil?
Just a simple Lineman...
-
ggeleven
őstag
Most nem tudom végignézni az összeset, de én évek óta nflbite-on nézek streamet. Cast jó kérdés, de nézz rá hátha megy. Push nem szokott gond lenni, bár én ezeket mindig Brave böngészőben és privát ablakban nézem.
Alternatív ötlet digi előfizetéses ismerős. 3 külön online hozzáférést tud aktiválni. Mondjuk akkor csak egy meccset tudsz nézni.
SF@PIT meccsnek már ne állj neki, sima Frisco győzelem lesz sajnos.Most épp így válaszolok. Brave, digionline teljes képre és így mehet háttérben is, Chromeban meg mehet a fórum.
[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
Na legalább úgy földbe álltam tippeldében, mint a Steelers és a Giants. Innen lesz szép nyerni!
Ahogy látom elég őrült és/vagy szélsőséges szezon lesz is. Micsoda eredmények és teljesítmények vannak!Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
addikt
castolni az azt jelenti nálad, hogy a telefonról a tv-re küldeni?
az nflbite-os stream-ek engedik az iPhone-omról a Sony tv-mre a megosztást, de a nappaliban lévő Roku is veszi“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
callmeakos
veterán
válasz ggeleven #25369 üzenetére
Az eredmény láttán én köpni nyelni nem tudok. Híresen be vagyunk oltva a Cowboys ellen, és nem is számítottam győzelemre, de ez azért mindennek az alja. Az első driveot még megnéztem, az alapján bizakodó voltam. Aztán jött a blokkolt punt TD, én meg mentem aludni. És milyen jól tettem. A beszámolók alapján mintha csak a gyakorlócsapat lett volna fent a pályán, pedig az összes skill player elméletileg ott volt. Katasztrófa.
All→M8
-
A Zéé
Topikgazda
válasz atee_13 #25367 üzenetére
az a baj, hogy nem azt a meccset akartam nézni, ami a TV-ben volt
ggeleven, f4lcon
nflbite-ot ismerem, azt próbáltam, Chromecast-ra akartam áttolni tabletről, nem ment sehogy sem, bár az most így visszagondolva régebben is csak a Google Home-al ment, az meg nem volt az igazi. Hiába na, nagy kényelem volt a gyári appról nézni Végül maradt a tableten nézés, de hát a 10" az nem 32".ezt a net4+-t lehet, hogy kipróbálom a redzone miatt, havi 4k belefér arra a 3 hónapra, amíg alapszakasz van, azt a másik két korai Cards meccset meg majd nézem tabletről maximum.
Just a simple Lineman...
-
addikt
válasz callmeakos #25371 üzenetére
azért az eső sem segített, lásd Prescott statline
13/24 for 143 yards (54,2%), 0 TD, 0 INT, 72,7 QBR
a visszavágó keményebb lesz“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
A Zéé
Topikgazda
Áronka karrierje hogy beindult a Jetsnél! Just a simple Lineman...
-
darvinya
titán
Hát…ez a hétvégi meccsek sem lesznek ismétlések nézettek ranglétrán.
Egyszerűen a 4 meccsből, 0 izgalom, 4 alázás.
Aludni jó, de másra nem.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
addikt
válasz callmeakos #25374 üzenetére
az első drive futásait nézve az jutott eszembe, hogy úristen, hiába volt a Mazi Smith draft, ebben a témában (futás elleni védekezés) semmit nem fejlődött a csapat... aztán valamiért a Giants elkezdte erőltetni a passzolást, jött a blokkolt extra pont, hirtelen 7 pontos majdnem előnyből 9 pontos hátrányba kerültek, onnan már értem miért kellett dobálni.
azt viszont nem értem, mire gondolt Daboll akkor, amikor a negyedik negyedben 40-0 állásnál is Daniel Jones jött ki irányítónak... azt akarta sugallani, hogy nem adja fel sose? nincs fehér zászló? csak mert a Cowboys akkor már bőven a második sorral játszott a védelemben is, és ha véletlenül összetörik a 40 millás irányítót egy rossz esésnél, akkor nem lesz megdicsérve“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
A Zéé
Topikgazda
BREAKING: Aaron Rodgers suffered a complete tear of his left Achilles tendon, out for the season. (via Ian Rapoport + Tom Pelissero)
Szerintem Áronnak ennyi volt az NFL. Szegény Jets drukekrek
Just a simple Lineman...
-
KoVee84
senior tag
Mikortól lehet az eheti tippeket leadni?
-
NB2
aktív tag
Tudtam, hogy a JAX addig chokerkedik, amíg a KC belelendül a meccsbe.
-
callmeakos
veterán
A Giants is beállt chokerkedni. Én nem tudom mi a fene folyik ott, de gyötrelem nézni őket. Már 14el megy a Cards, 5 negyed alatt egy pontot nem tudtunk feltenni, a védelem még a Cardsnak is átjáróház, az offense meg holt tanácstalan. Még a végén kiderül hogy az a 40-0 még se volt véletlen
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #25391 üzenetére
Oké, Daboll valami nagyon csúnyát húzhatott elő a félidőben az öltözőben, mert mindenki rendesen megrázta magát. A defense azért még mindig köhög. Nealt pedig ideje volna száműzni a gyakorlócsapatba. Most már nem csak hogy haszontalan, de most már kártékony is ezzel a két büntetéssel.
All→M8
-
A Zéé
Topikgazda
[link]
Kíváncsi leszek, hogy tényleg ennyire egyoldalú lesz-e a forduló (biztos nem). De ennyire egyhangú tippelést minden meccsre szerintem még sosem láttam.Just a simple Lineman...
-
berek21
őstag
Lancia Delta III eladó!
-
atee_13
őstag
Kijárta már valaki az Aréna 4+ nézésének lehetőségét?
Csak TVGO-m van. De inkább a Jets Pats meccset néném. Lehet valahogy a + on vagy csak nflbite? -
atee_13
őstag
Usher lesz a következő Super Bowl félidei sztárja
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- Lego(bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest