Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Bad Pritt #11973 üzenetére

    Igazából lényegtelen az 1 milliós szám is (igen, tudom, ez így erős kijelentés), mert azért a Steam-en sok olyan játék van ami elég gyorsan produkál milliós eladásokat, hogy aztán a feledés homályába kerüljön végleg. Illetve sok olyan is volt aminek "bár so-so döcögős preview változata, de láthatóan benne van a potenciál, hogy sikeres legyen" felállással indult, de aztán csak pofáraesés lett belőle.

    De ez a Larian esetében nem volt várható. De van még egy dolog amivel nem számolunk, mégpedig a studio előző játékainak a sikeressége. Nem kritikai, hanem pl. eladási. Nem tudjuk, hogy a D:OS1/2 mennyire volt sikeres Xbox-on és Game Pass-ban? És azért ezt is bele volt kalkulálva a 2021-ben előzetesen becsült bekerülési költségbe. Vagyis, ha pl. a valós játékos szám az előző produkcióik esetében nagyon alacsony volt, akkor biztos nem fognak majd egy JS-es $300 milliós becslést leadni (mert hát a BG3 nagy cím, mert elment belőle 1 millió early accsess-ben, és azért látszik, hogy ez akár nagyon jó is lehet).

    ps. Tényleg jobb kávé, energiaital, koffeintabletta után kell néznem, mert nem tudom, hogy írtam az eladott példányt, játékosok helyett :DDD

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák