Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SacRiFicE
csendes tag
Ahoj,
Íme a tapasztalat a ProStreet-ről:
Drag:
Sikerült 1/4 mérföldes drag-ben valakinek 7 alá mennie?
Eddig 7.01 a legjobbam az új corvette fullra tunningolt változatával és némi motor hangolással. Ugyanígy kérdés, hogy 1/2-en megvan-e valakinek a 10 alatti idő?
Ugyanezzel az autóval 10.31-ig jutottam, de oda asszem hosszabb váltó kellene, mert 404-nél többet nem megy a kocsi és a végén csak "gurulok".Wheelie:
A Drag-es kocsi teljesen jó ide is, nem mentem ilyet sokat: 410 m eddig a legjobb, biztos lehet jobbat is.Grip:
Keresem az "ultimate grip car"-t!
Próbáltam már a Porsche GT2-est, de nem jött be, hiába hangoltam rajta, kevés volt.
A Ford GT is kevés Ryo ellen, Nissan GT-R és Proto szintén nem jött be.
Valaki talált már nagyon tapadó és jól forduló autót, ami persze megy mint az állat?
Az új EVO-val kísérletezek legközelebb, de ha az se jobb, akkor Pagani Zonda és reménykedek, hogy az már használható lesz.Driftelni nem tudok, ahogy esik úgy puffanok a gumifalban egy alap Infiniti-vel.
// Eddig sikerült skipp-elni ezeket a versenyeket, de majd megtanulom ezt is.Speed challenge/Top speed:
Porsche 911 Turbo és GT2 elég jó ide, de "drafting" miatt ezek mindig szoros versenyek.Üdv,
Sac[ Szerkesztve ]
AMD forever !!!
-
s7evcsenko
addikt
válasz SacRiFicE #5754 üzenetére
Csak egy kicsit kellene visszaolvasnod, és látnád a sprint megoldását!
Lamborghini Murciélago LP640 full tuning!
Sprintre és csúcssebességre is tökéletes!
A Zonda a lehető legrosszabb választás! Rosszabb, mint a Porsche!
Én egész idáig Porsche fan voltam, de ha ennek a játéknak van egy kis realitás alapja, akkor átpártolok a Lamborghini-hez!
Na nem mint ha valaha is lesz annyi pénzem, hogy vegyek egyet![ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
SacRiFicE
csendes tag
válasz s7evcsenko #5755 üzenetére
Sprintre láttam az ajánlást, de így ok, megnézzük grip-re is.
Ezek a magyar kifejezések még szokatlanok.AMD forever !!!
-
őstag
válasz SacRiFicE #5754 üzenetére
Helló!
Bár én ennyire még nem járok elöl a játékban, de tippet adhatok: Driftre RX7-est használok és eddig nyertem minden versenyt. A lényeg, hogy a motorhoz nem kell nyúlni, csak az irányíthatósághoz. Azaz a futóművet, gumikat, fékeket vedd meg 3-as szintre, esetleg a kocsi karosszériáját csináld meg jó leszorítóerőre, de mást nem kell tuningolni, mert akkor túl sok lesz az erő és nem lehet majd irányítani. A legnagyobb szívás nekem mindig akkor volt, amikor a gép adott autót (lásd Pontiac vs. G35 vagy a Bömös vs. Supra és a Viper), mert amíg az RX7-est tudod irányítani nagyon zsírul a 260-300 lóval, addig ezek a 400-500 lovas szörnyek csak zúzásra alkalmasak.
Addig jutottam el, hogy már elérhető 2 vagy 3 King ellenfél, de a Superpromonál megakadtam, amikor a gép adja a Vipert és a Skyline-t. Egyszerűen mindig 1-2K pont választ el a Dominálástól. Hihetetlen. Persze lehet visszaveszek a King módból és máris meglesz, de idegesít, hogy eddig nem volt gondom, ment simán és erre itt meg csak szenvedek.
Grip autóm egy Skyline. Itt azért hozzá kell nyúlni a motorhoz, de azt vettem észre, hogy 600 lóerő felett már iszonyúan irányíthatatlan. Egyedül abban a versenyben tudtam jól használni, amikor egy Nascar féle körpálya volt és ott tényleg lehet menni 400 körül. Egyébként így is halálra izgultam, mert jött mögöttem egy Evo és állandóan elé kellett kerülnöm, hogy ne mehessen el. Ja és akkor nyertem asszem 4-es szintű nitrót! Lehet másból is nyerni 4-es szintet??? Nagyot néztem, amikor kiírta, a nyereménynél, hogy 4-es szint, mert alapból ezt nem lehet venni. Márpedig, ha van ilyen futóműből meg gumiból, akkor biztosan jobban lehet majd irányítani a kocsit.
A gép által adott kocsikat eladtam, mert ugyebár azokat nem lehet fejleszeni és néha adott egy-egy szintnövelőt, de nem segített sokat.
Na, megyek, megpróbálom a Superpromot.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
RazoR_45
tag
Nekem eddig 1/4 mérföldben egy Viper SRT-vel 7.08-at menni ugy hogy köböö 387km/h-.val értem be de nemtudom 7 alá szerintem nem lehet menni ha csak nincs olyan nitród ami végig müködik
-
Ghard
őstag
Van már megoldás a szaggatásra, vagy ti nem vettétek észre?(arra gondolok mikor megy a game 80fpssel de közben szaggat, mintha mindíg töltene vmit)
-
george11
addikt
válasz RazoR_45 #5764 üzenetére
Le lehet menni
Suprával (1048LE) 6,58sec eddig a legjobb időm 400 méteren, de még ennél szerintem lehet jobbat is menni"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
lúzer
veterán
Hol lehet megvenni olcsón?
12-ért hülye lennék megvenni.
Ebay-on van 6k körül, rendeljek onnan?MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Zsolti0609
tag
Hello!Az elején vagyok és nem tok mit csinálni a játékba !Rá megyek a versenyzésre és van az elején négy verseny azokat már 15 szötr megcsináltam és nem tudok előre lépni a jáékban!Mit kell csinálni?
-
őstag
válasz Zsolti0609 #5768 üzenetére
Ha megnyerted azt a napot teljesen (dominated) akkor adni fog újabb versenynapokat. Ki kell lépni arról a versenynapról (leave raceday) és meg fogod látni, hogy vannak oldalágak fent és lent, ahova mehetsz versenyezni. Ennyi.
-
lúzer
veterán
-
Sirandrish
legenda
nah felraktam egy Vistát...ezzel már nem akad ugyhogy megskubizm
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #5772 üzenetére
Ezt nem eteted meg velem.
Méghogy Vista alatt nem akad? Most komolyan? Bár engem annyira nem zavar, úgyhogy marad a jó kis XP-m.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Sirandrish
legenda
vesszek meg
XP-n akadt vistán per megynéhány tanács viszont jól jönne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #5775 üzenetére
Fijjjam, csak nyomd a gázt, hogy szakaggyon ki azzaja!
-
Sirandrish
legenda
ahha..azthiszem ez menni fog
a tunning mint olyan ikortol lesz elérheető?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #5777 üzenetére
Ha megcsináltad az első versenynapot, utána!
-
-
littleNorbi
aktív tag
Egy verseny napon, minden versenyen 1. lettem, de mégse tudtam lenyomni a napot. Miért van ez?
-
Sirandrish
legenda
válasz s7evcsenko #5781 üzenetére
akkor már legalább ketten vagyunk
-
dragonfx
veterán
74%nál vok
Ryo legyőzésén kívül drag és driftkirály vok.A sprinthez vezető 1 verseny hiányzik, szerintme fog is örökké....kiritkán alulian könnyü volt a drift és a drag sima ügy..aláztam őket..nem lehetne sprintre átutalni 20e-t mondjuk ....mert az már gáz ha 6futamos a nap és 3 futammal lenyomom ..amugy 7.28 és 11.58 az időim, szükségtelen jobb verdára költeni ezzel is lazán nyersz...
Viszont kimura drift rx7ét átraktam sprintre..és láss csodát neki mindne level 4 benne ..mekkora oltás már segítség és még így is gyenguska..viszont így az rx7 közel 800paccantó lett és 394nél szabáélyoz ugy gyorsul 300 felett mint 0-100ra...tán apró reménysugár asprinten próbálkozok, ezzela csúcsebb futamokon behozom tán amásik elmaradását
A drag mustangot azonnal eladtam...minek...
Már csak a hajszakirály van kiwi vok mit tud van 2 verdám 800+ lóval (evo10 és skyline gtr)...csak elég...Amugy a r34skyline nagyon jó hajszára cak irtó jó beállítás kell hozzá...
Ha mindne kötél szakad kipróbálóm a porschét sprintre....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
icons
addikt
Mit tudnék levenni, hogy élvezhető maradjon a játék grafikája, és ne nagyon akadjon? Tudom, hogy necces, hogy elindul, de sztem lehetne vmit faragni rajta.
(gép az adatlapomon) -
Sirandrish
legenda
ez most hogy van?
Megcsinálk egy verseny napot ..azt ahol 2 körverseny és két drag van..azthiszem az első...és nemtudok mit csinálni..balra jobbra se tudok menni mert valami olyasmit ir hgy nincs a griphez verdám?
de a garázsba a Nissanra amit kapok az meg grip..vagyis azt irja rá...aztán ha lementem és belépek megint arra a napra akkor nincs kipipálva semmi..ujra kell kezdeni...kétszer csináltam már meg de ha visszamegyek akkor ujra kell.Most ez hogy van? kocsit nem találtam hogy valahol is lehetne venni...
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #5786 üzenetére
Nah ilyenkor senki sincs itt?
AMugy egyenlőre elég jónak néz ki..már amennyire jó lehet egy NFS...
Ezt most kb ugy értem hogy nem egy világrengető élmény de unalomüzésnek tökéletes...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sirandrish #5787 üzenetére
Meg kell javítani a verdát...
Sérülten nem lehet versenyezni..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Sirandrish
legenda
válasz s7evcsenko #5788 üzenetére
megjavitottam...nah ezt megnézem
-
s7evcsenko
addikt
válasz Sirandrish #5789 üzenetére
Amúgy kocsit a garázs feletti mezőre kattintva tudsz vásárolni!
Ha nem magyar Nálad, akkor nem tudom hogy írják, ha magyar, akkor meg egyértelmű!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Sirandrish
legenda
válasz s7evcsenko #5790 üzenetére
nem magyar..hogy is lehet magyarositani?
Amugy egy kérdéssel kevesebb így viszont az pl érdekelne hogy honnan tudm a mapon hogy mi van kész? mivel már mondtam hogy ha belépek akkor sincs kipipálva..lehet azt tudni valahgy hogy mi van kész és mi nem?
A tunning merre található?
AMit nyerek amikor lehet választani 5-6 akármi közül az belekerül egyből a koicsba vagy bele kell rakni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
slayer006
addikt
válasz Sirandrish #5792 üzenetére
[link]
egyébként a visszaolvasás a barátod"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
george11
addikt
Ha egy versenynap készen van, akkor az a térképen zöld(sárga ) színnel van jelölve, ami még nincs kész, az szürke.
A cuccokat, amiket nyersz nem épül be az autóba, hanem a versenynap után neked kell a garázsba feltenni a vasra.
A magyarosítást meg írták már előttem."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
ktg3
őstag
válasz DigitXT #5795 üzenetére
king módban is egy célegyenesben voltunk csak én 1 körrel előbb!
baromi nagy cheates a gép és ez már már undorító kategóriába megy...
a speed-es szál ott a végén a speed king előtt akkora gány h el sem hiszem
nem hiszem el hogy az 1. helyen haladó átlag 370et megy szélárnyék nélkül...és undorító h sem maxra tuningolt murcival sem gtvel nem lehet utólérni őket..
ezek után meg a king az fél percet kap..vicc az egész..
a grip is akkor a cheat..
ford gt-n minden level 4es kb engine turbo gumik ...
de a shootoutos versenyen egyenesben illetve egy elnyújtott íves kanyarban nem megyek 370 alá és mégis 50 ponttal kikapok a mérőpontnál...
ford gt-- power lvl 4 (kb 3/4ig) traction lvl4 (3/4) aero lvl 4 (kb max)meg így poénból visszaugrottam azokra a racedayekre amit így a 2. showdown előtt kihagytam..
poénból... ---- itt is pofátlan cheat fogadott.... alig tudtam nyerni.. vicc
tanulság---ne vegyél jó autót mert lecheatel úgy is..
és pl a gripes kingnek level 2es a power az autóján... hát ez mi?
az 1. részben jobb autóm voltbillentyűzettel king modban az irányítás szar főleg speeden nagy sebességnél..
pl tdu-t nagyon lehet tolni billzettel de ezt...egyébként élvezetes volt odáig a játék amíg nem kezdődtek ezek a monoton kingverős racek..
showdown king meg vagy 3 versenyben totaled olta magát így marha nehéz volt megveni
-
DewiL
senior tag
nah miaz mégis csak megteteszett ez a sz*r játék? mert amikor néhány ezer hozzászólással ezelőtt kijött a teljes nagyon sz*r volt
nah de nem kötözködöm...
onnan tudod hogy készvan egy versenynap hogy a grafitis térképen bezöldül amire pedig mhetsz az fehére amire pedig nem az szürke
ami pedig a "pipákat" illeti...
egy verseny napnak általában 2része van
1. x ezer pontszám után meg nyerted a verseny napot júhhéé választhatsz egy jutalom kártyát DE
2. és ez a lényed el kell érni a Dominated pontszámot ahhoz hogy igazán teljesítsd a napot és akkor juhhé megint válaszhatsz egy kártyát és KÉSZ nyudodtan kiléphetsz ugyan kiírja hogy "jaj vigyázz mert elveszik az összes pontod ha kilépsz" nah ezzel nem kell foglalkozni ha már zöld a korona azaz Dominated státuszban van a nap
ha kilépsz akkor a grafitis mapon ez a nap bezöldül és néhány szürke fehérré válik és ezekre tudsz menni tovább.
Bármelyik verseny napot akárhányszor újra játszhatod és ha egyszer már domináltál rajta nem veszik el semmi csak javítani tusz az eredményeden és pénzt gyűjteni meg kártyákat
a kártyákat alatt levő cuccok pl 4.szintű motor nem kerül fel egyből a kocsira azt neked kell felrakni az autóra a garázsbanszerintem nem egy bonyolult játék főleg hogy magyarra is át lehet tenni a nyelvet
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
_stick_
őstag
Jó reggelt!
Már csak a Sprint király és Ryo van hátra. Nissan GT-R-el csinálom a gripeket, de igencsak kevés... Mire érdemes lecserélnem? Lambo, vagy porsche??? -
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest