Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Kaptok Tőlem is!!
Camaro
m3 tetej rx7 cicávalén szív[/L][ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
.:Kristian:.
addikt
srácok! valaki magyarázza már el ezt a tuningot mert qrvára nem értem
Jelenlegi drag autóm beállítása: [link]qrva lassú a kocsi és nem tudom miért rátettem a bodyt az is lassított rajta.. de ha az aero 4lvl akkor nem jobbnak kéne lennie?
Nekem ez magas.. valaki részletes leírást mit hogyan -
ToBeY
nagyúr
Vettem drag-ra egy Pontiac GTO 63-as talán remélem ez már jó lesz
-
slayer006
addikt
válasz m0h0senator #5352 üzenetére
m3 sirály
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Zoralpápa
csendes tag
helló sziasztok
Szeretném ha segítene nekem valaki van egy 850 loerős autóm ,de sajnos nem tudok vele sehogy se kétkerékre állni
mit kell tennem
segítsetek
mit kell át állítgatni -
joey04
titán
Hello.Eljutottam odáig hogy kiállajk Ryo ellen de Driftben egyszerűen nem tudom leverni!Már valami csalás bevetésén is gondolkodtam ha tudtok segítsetek!akár csalással akár azzal hogy aki leverte már az driftben mivel nyomta ellene?
-
Viktor77
titán
válasz Zoralpápa #5360 üzenetére
De tudnak.
Csak unalmas leírni ugyanazt 20-adszorra is (ráadásul ugye, 20 kérdés az 20 válasz, ami csak telíti a topicot). A fórumozás nem csak írásból áll, hanem olvasásból is. Szerinted te vagy az első aki nem tudott kétkerekezni? Ugye, hogy nem. Akkor valószínűleg kell lennie itt valahol egy megoldásnak is. Én legalábbis így gondolnám.
Én például nagyon sokat tanultam itt a topicban (igen, nekem is okoz gondot a játék néha), de eddig mindent megtaláltam, pedig még egy kérdést sem tettem fel.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
mazda626
addikt
válasz m0h0senator #5352 üzenetére
Nagyon tetszik a bömösöd!
Csapi: Mesteri matricázás, PS stílusos. Jobban el tudnám képzelni ás színben az autót, de ízlések és pofonok...
Tuninggal gyakorlás mellett kísérletezzetek, lehet helyi menüből is nyomni, suspension, anti-rollokkal sokat lehet nyerni. Motort tapasztalgatom majd ki, valamint a váltót. Annó UG2-ben pályacsúcsokat tudtam dönteni egy jól belőtt váltóúttal.
-
Saca0311
tag
Sziasztok! Figyeljetek, nekem az nfsps legnyomibb grafikán van de laggol. Leteszteltettem a gépemet a systemre...labors micsodán, elvileg menni kellene. Feltettem a FRAPS-ot bőven 30 feletti értéket mutatott de laggolt:S Tudtok segíteni?
-
Sirandrish
legenda
nah van már valamiféle 100%s megoldás az akadásra?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
.:Kristian:.
addikt
válasz Sirandrish #5368 üzenetére
hmm.. ja.. vegyél 7600gts-t.
Egyébként sokan írták, hogy akad a game normál fps mellett.. nálam még egyszer nem akadt -
Sirandrish
legenda
válasz .:Kristian:. #5369 üzenetére
azt tudom hogy sokan irták csak mostanság nem járok ebbe a topicba és azthittem azóta lett valami megoldás...nah mindegy..akkor továbbra is TDU
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kony
csendes tag
Sziasztok!!!! Most engem Gyilkolni fogtok és megértem! Jogos( elolvastam majdnem az 500 hsz t és a leírásokat emg mindent) DE NEM TUDOK 2 KErekezni!!! Driftben pályacsúcsok fojamatosan...
2 kerékre szánt autó: Dodge Charger 890 Le Minden 3 as szintű a felfüggőn kívül az 2 es ...
-Hasmagasság max
-Hátsó felni/gumi(4 es állítás) a maxon van
-Hátsó felfüggő maxon van(minden)
-Eleje puha mint állata Guminyomás középen ,de próbálltam már mindenhogyan... ÉS amax drift 1* volt 200 m 4 . sebeségfokozatban valahogy felvette az elejét... Azóta 5 m volt a max ami sikerül! Nem kérlek ! KÖNYÖRGÖk ..!!!! Az NFS 1 óta az összeset végigvittem nem 1* de most ezzel nagyon elvaghyok akadva, ne bántsatok mert tényleg utánaolvastam nem csak itt!! Aki tud segíteni akár msn en is vegyen fel áttolom neki a mentésemet! Előre is köszi (magfuzio@hotmail.com)
eddig kb 3 órát suenvedtem a beállítással de semmi..
NFS 4 ever + Juiced +Street legal..
-
slayer006
addikt
-
kony
csendes tag
válasz slayer006 #5372 üzenetére
Nmelehetne h felvegyél msn re mert tényleg próbálltam már mindent de hiába! LEhet hogy magávala programmal van a baj? van egy RX7 em is emiadt de azzal sem megy!!! Kérlek had küldjem át neked aMentésemet ,és nézd meg h neked mit mutat a TE gameddel!!!
-
ádyz
addikt
emberek, ezt nem kéne már zárni? kicsit túl lett lépve az 5000hsz.
-
kony
csendes tag
VAZZE SIKERÜLT! VÉGIGKEREKEZTEM AZ EGÉSZET!!!!
AKInek nem megy a2 kerék : Dodge Charger ... minden 3 asra maradjon középérték.. Lehető legszélesenn gumi hátra(karosszéria/gumiszélesség / 4 es)
NEmtudom mi volt nekem elállítva.mert csinálltam egy újj tervrajzot és azzal 1 ből jó volt!!! Köszi a segítséget!!! gyanakszok a leszorítóerő naygságára..
ÜDv!!
-
zolinagy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám a játékkal hogy hiába benne van a telepítésbe a magyar nyelv nem tudom beállítani és egy másik dolog hogy Drag-ban nem tudok felváltani csak le hiába beállítok neki bármilyen billentyűt!
Ilyenkor mit tegyek?
Előre is köszi! -
kony
csendes tag
Egyébként van valakinek tippje hogy Vista alatt hogyan kell futtani az NFS PS t? Próbálltam rá telepíteni de nem nagyon akarta, (nincs elég jogosultsága ehhez aművelethez vagy mi ..)
pedig rendszergizdaként vagyok bent.. Csak emiadt vissza kellett tennem az XP tEgyébként a Vas am: AMD Sempron 3100 + (2 100 on víga üzemel aránylag nagy Chac el) 2*512 MB Kingston RAM kicsivel 400 fölött dolgoznak.. Egy ABIT NF8 Nforce 3 as alaplap + ABIT Ati Radeon 9550 128 mega 128 bit --- 124*768 ban fut a game és játék közben max nagyon nagyon ritkán akad mikor sok autó + éles kanyar ... Ami furcsa,hogy a menü viszont akad Ezt nem nagyon értem...
AKi tud a Vistával kapcsolatosan valamit please írjon!THX
ui:+ ( MAjomparádés 1.0 versios PS em van)[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
Milyen fájlokat kell kimenteni, hogy ne vesszen az eddig végigjátszott rész, ha újra akarom húzni a rendszert?
-
szinesz.bob
senior tag
73%-nál vagyok már csak a sprint kellene.
Minden TOTÁLKÁR HIHETETLEN!!!!
ViCC!!!
Na majd holnap azért is megcsinálom!!!![ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Semmi extra nincs Vista-n...
Telepíted és kész.....
(persze, ha nem a boltból van, akkor más a helyzet , de erre is van megoldás)
Nekem 64bit-es Vistám van, és full grafikán tökéletes a game!
Mondjuk nem egy crysis a graf, az biztos...Jahh... Majomparádé!
Akkor pm![ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
_stick_
őstag
válasz _stick_ #5318 üzenetére
Sikerűlt megoldanom a Hemi-problémámat, felpakoltam rá minden 3-as szintű cuccot
Most azon vagyok, hogy 2 kerékre kapjam az autót. Megvan hátúl a széles gumi, de épphogy megemelkedik az eleje. Fontos az, hogy milyen fordulatszámon váltok 1esbe? A tunningon minden alapbeállítás, 4-5-6 sebességet toltam fel egy kicsit. A leszorító erőt is levettem. -
gabesz82
őstag
Srácok valakinél jelentkezett olyan, hogy analóg kontrollerrel irányítva mindig jobbra húz egy kicsit a kocsi... kalibráljam az irányítót?
PSN: Morfologus82
-
edgR
őstag
ez a valaha latott legjobb nfs (szamomra) 2 se ota.. - eddig a porsche volt..
megjegyzem nekem a sokretuseg, tuningolhatosag fontosabb mint a graf + tores; de ezekben sem kell szegyenkeznie. a hosszusagarol meg nem is beszelve, ritka az ilyen sok idot igenylo jatek manapsag. -
Fuvaros
senior tag
Elmegy jól a játék szaggatás nélkül 2.4 GHZ-re húzott A64-el és 6600GT kártyával?
Xp alatt nekem kicsit szaggat.Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Fuvaros
senior tag
Akinek jól megy a játék, írja már meg a drivere számát. Nvidia 6600gt-m van.
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
néha
aktív tag
Tök király az uj nfs végre megvan és tök állat a gyorsulás
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
tothm
őstag
Nekem még nincs meg de már nagyon várom hogy lássam!
-
tothm
őstag
Ja és grafikailag milyen és mi a gépigénye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest