Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #4749 üzenetére
Ezért nem is veszek játékkal foglalkozó lapokat, mert sokkal jobb magamban alkotni egy véleményt a játékról, mintha elolvasok egy rossz kritikát a játékról, ami amúgy tetszene.
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #4752 üzenetére
jah..hát a gamestaros csóka is hogy dicsérte..oh milyen simulatoros az irániyitásmeg minden...hát könyörgöm..attól nem lesz simulator egy game hogy huz a a kocsi az ut szélére meg 40el se lehet bevenni egy kanyart....
azzal meg ne jöjjön senki hogy a "20K-s lodzsitek forszfittbekkes szuper kormányon" nagyon lehet érezni mert ha már PC-re csinálnak egy gamet akkr illő lenne billel is tudni irányitani..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #4749 üzenetére
Nekik megéri ezeket a játékokat gyorsan összecsapni, tudatosan csinálják, nagy pénz van benne, a minőség meg őket nem érdekli, nem ők játszanak majd vele. A közeljövőben ugyanez a tendencia fog folytatódni...
-
Sirandrish
legenda
én tudom..én ezen a PS-en se vagyok meglepődve...nem is várk sokat az EA-től..10 platfromra évente 50gamet dobnak ki...sokat nem várhat senki..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
veterán
válasz Sirandrish #4754 üzenetére
GameStárban mindent dícsérnek, még a sz@rt is
Ha valaki nagyon utimét csellendzsre vágyik, akkor irány a Richard Burns rally, ott emg lehet mutatni ki-mit tud.
[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Sirandrish
legenda
ha nagyon autókázni támad kedvem akkor előveszem Boxon a PGR3at vagy megveszem a PGR4et...ennyi
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #4757 üzenetére
Még szerencse, hogy a BF-ből nem csináltak még Sims-et, mert már a 2-höz is nagyon nyomatták a mini kiegeket, de a 2142-höz csak egy jött szerencsére.
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #4760 üzenetére
nah a Sims...öcsém havnta két kieg...tényleg a 2höz hány kieg jött már ki? 20? 30?
-
Hawk1979
őstag
válasz Sirandrish #4757 üzenetére
Már bocs,de ha nem tetszik a játék,és egyszer már beírtad a véleményed,miért kell minden 4.hszban a te pocskondiázó véleményedet olvasni?
Elsőre megértettük hogy neked nem jön be.Gondolom sok pénzt adtál érte. -
feka007
veterán
válasz Sirandrish #4761 üzenetére
Jah, kb, már nevet se tudnak nekik mit adni...
-
Sirandrish
legenda
válasz Hawk1979 #4762 üzenetére
már bocs de akinek tetszik az mennyit adott érte? saccra annyit amennyit én...
-
Macka
veterán
válasz Sirandrish #4754 üzenetére
Akkor valószínúleg nem próbálta a Richard Buns Rallyet,mert szerintem az A SZIMULÁTOR.
De amúgy fölösleges egy oldalon említeni PS-sel, mert nagyon nem egy kategória. -
Sirandrish
legenda
-
Kartács
aktív tag
válasz Hawk1979 #4762 üzenetére
Pontosan!
Szerintem sem kell nagyon leragadni ennél!
Leírtátok a véleményeteket ennyi.Nem jöhet be minden játék mindenkinek és ezzel nincs is baj!
Nekem sem teccik a Barbie Fashion Show vagy mi mégsem fikázomÉn még csak tegnap kezdtem el igazán nyúzni de még nincs kerek véleményem róla szóval testelem, eddig vegyes érzelmeim vannak!
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Sirandrish
legenda
válasz Kartács #4767 üzenetére
én is tesztelném de akad a game...mert lehet hgy nem 1 pontos hanem 2 pontos a game
Viccet félretéve..unaloműzőnek elmegy nálam..de tényleg akad vagy nemtudom és nálam így játszhatatlan...
egyébként nem kell tuldramatizálni a dolgokat...attól hgy nekem nem tetszik másnak bejöhet..nincs is ezzel semmi baj..amugymeg próbáltad már a Barbit? nem? akkor honnan tudod hgy nem tetszik?
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
ma ugynézz ki csalódások érnek....felraktam a soilder of forutne:playback-et....kb 2 perc után uninstall is lett belőle...
most felraktam a nfs:ps-t és úgy nézz ki megint csalodnom kell.....nekem a menü nem adja....túl konozlos lett sztem....a grafika nem olyan rossz,ha highon jól menne....de mivel egy x2-es 2giga ramos 7600go-s gépet simán megeszik így....elégé le kellett vennem a grafot....1024*768-ban mediumon ment kakasul....így meg elég ratyi még a graf is....irányítás sem jött be.....többet vártam....
cod4-et rakom most fel....remélem az adja már....
[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
válasz Sirandrish #4769 üzenetére
1. nem próbáltam csak volt bnőm hugának írtam ki és néztem róla képeket
2. oké hogy elmondod a véleményed de előző hsz.edben megint elmondtad hanyadjára is? "20? 30?" ;)
3. ne offoljuk már szét a topicot mert aki idejön 1 kis infóért szart sem fog tudni, én is kérdeztem elöbb és közte 4-5 azonos hsz volt (nem teccik,szar bla bla bla).Off
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Sirandrish
legenda
válasz Kartács #4771 üzenetére
1. nah peeerszeee.
2. bocs
3. bocsScooby: a cod4 zsir game..
Macky: nem lesz uninstall[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz tsaby76 #4779 üzenetére
neki tetszik ugyhogy ha neked nem akkor kuss...ennyi...itt csak isteniteni lehet a gamet
-
tsaby76
aktív tag
válasz Sirandrish #4780 üzenetére
Jah, rohhhagggyunk meg!!!!
-
mazda626
addikt
Ha már mindenki kifejtette a véleményét, akkor csatlakoznék én is:
NFS1: örök, eszméletlen jó!
NFS2-3: nem tetszett annyira, a 2-ből csak a SE tetszett igazán.
NFS4: Elment, inkább pozitív irányban értenfő.
NFS5 Porsche: Maradandó élményket nyútott.
NFS UG1: ezidáig 7-szer akaszottam ki, nem bírom megunni.
NFS UG2: 1-szer toltam végig, tetszik, de az egy sokkalta jobb nála
NFS MW: Uram ments meg tőle, bár a graf gyönyörű, egyik legszebb NFS.
NFS Carbon: ... Atosculptot ki sem tudtam próbálni, pár verseny után delete...
NFS PS: Kellemes csalódás, le tud kötni, végre egész jópofa a tuning is.A sok OFF után pár ingame kép, a piros SX240 az első tuningolt autóm a játékban:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Itt még 1024-ben 8XAA-val, 169.02-es driverrel, Minőség csúszkán, azóta 169.09 BETA 1280 4XAA-val.
[ Szerkesztve ]
-
Hawk1979
őstag
válasz Sirandrish #4780 üzenetére
Légyszives írd be még vagy 800hszban hogy neked nem tetszik...
-
Viktor77
titán
Na, most már tényleg elég.
Kurvára nem kell ideírni ha nem tetszik a játék, főleg nem kell ezt beírni 20-adszor.(Sirandrish és Athomi főleg, ők vehetik figyelmeztetésnek). Figyelni fogom a topicot, és repkedni fognak a banok. Természetesen lehet véleményt nyílvánítani, de nem ugyanazt 20-szor. Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik. Ja, hogy kb. semmi mondanivalótok és inkább szétoffoltok 5 másikat?
Elég volt.
MOD: Nézzétek meg csak ezt a lapot #4751-től. Nem számolom meg, de gyorsan legörgetve nekem többnek tűnik az off hsz.
Legutolsó figyelmeztés volt ez. Mostmár szó nélkül bannolok.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
bLL^
senior tag
válasz Sirandrish #4769 üzenetére
Arra az akadásra gondolsz amikor nem 15fpsed van hanem 30+ (nálam 40)? Mintha nem venné be a játék egyszerre a gáz és a kanyarodás bill.-jét? Szvsz menü használhatatlan, graf harmatgyenge ahhoz képest amennyit eszik, design 0, irányíthatóság (ha amit írtam nem bug) 0 pedig U1 bejött U2ben is, csak az újracsomagolásos trükk nem tetszett, MW-t imádtam Carbon meg arra volt jó, hogy elmondhassam: EZ MÉG ANNÁL IS SZ@RABB.
-
őstag
Hahó!
A beállításokban a grafnál a Trilinear a jobb vagy az Ani?
Azért kérdem csak, mert az AA-nál okés, hogy növekvő sorrendben vannak, mert úgy egyre jobb, de itt én úgy emlékeztem, hogy az Ani az jobb, mint a Trilinear, erre meg a Bilinear elé tették a játékban.Akkor melyik ad most jobb minőséget?
Nekem tetszik nagyon a game, nem akad.
És tényleg kicsit reálisabb lett!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
veterán
válasz Scoobyka #4770 üzenetére
szvsz a Dungeon Keeper 2-vel jobban járnál, én is azt tolom most
Vagy Spellforce 1. Hangulat odavert nekem annó, nagyon belekockultam, főleg a Breath of Winter kieg-el. nyammmi.
Az egyik titkos kedvencem a Beyond Good and Evil. Semmi fícsőrlista hosszabbító lószar, semmi sallang, egész egyszerűen a szó szoros értelmében játék.Esetleg a Star Trek Armada II. Az is le tud kötni. Borg rulz 8))))
Hirtelen ennyi ahogy felnézek a polcra.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
::Trunks::
senior tag
srácok!miért van az,h vettem egy subarut é dragra építettem,de mégsem tudok vele versenyezni.Mit csináljak??
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
törölt tag
válasz Viktor77 #4784 üzenetére
LOL
Egy nfs topikban az nfs-t fikázni nem off szerintem. Ha egy játék jó, akkor a pozitív véleményekkel van tele a topik. Ha valami szar, akkor fikázzák.
"Írjatok abba a topicba amelyik játék tetszik."
Ez a megnyilvánulásod pedig több mint vicces, nehogymár egy moderátor mondja meg, melyik topikba írjunk. Most pedig bannolhatsz ha akarsz, de attól nem változik semmi...
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kétkerekezéshez milyen verdát javasoltok? A jelenlegi gyorsuló verdám kevés hozzá, vagy én nem használom rendesen. Nissan 350esem van elég jól megtuningolva, de még nem a végletekig, kicsit lehet rajta húzni, de szerintem nem lesz elég már sokáig ez a verda, mire érdemes majd lecserélni?
Lehet-e vmi jó kocsit kifogni közösnek gyorsulásra és kétkerekezésre? És egyáltalán milyet kocsit szerezzek a kétkerekezéshez, ami sokáig jólesz? Van 1 Corvette-m tartalékba, bár az nemhiszem hogy erre lett kitalálva..."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Csapi007
veterán
Nagyon zsír. Úgy leköt hogy nem bírom abbahagyni.
Readkcióidő!!!"Csak úgy mondom"
-
mazda626
addikt
Kipróbáltam a driftet, köpni nyelni nem tudok. Fainul eltalálták, csak nem bírom irányítani az autót. Még rá kell jönni. Vettem egy AE86-ot driftelni. Autó kasztját nem lehet változtatni megvétel után? Pl. driftből átvinni hajszába?
-
Soak
veterán
Lehet, hogy már volt tárgyalva, de az AA nektek sem megy ?
szerk: És melyik al egjobb auto dragra?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest