Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
hát az lehet
még nem? akkor azt nem adták fel a multhéten..énis kaptam egy csomagot ma és azt hétfőn adták fel ma meg is jött..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
farkasember
csendes tag
[Moderálva. A sormintákat mellőzd, légy oly kedves. - peterkeT]
[ Módosította: parandroid ]
Ne fürgyé"le!!!
-
ádyz
addikt
válasz Sirandrish #6551 üzenetére
Vagy a k*cs*gök fel sem adták még...
farkasember:Ez most minek ide?!?!?!
[ Szerkesztve ]
-
Pukkancs
aktív tag
válasz farkasember #6552 üzenetére
Ez most egy metálvilla vagy egy ördögfej?
-
Sirandrish
legenda
hát az is lehet..de hogy a multhéten nem adták fel az tuti..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
farkasember
csendes tag
mert ebben a játékban ilyen fajtájú zenék vannak!!!!!!!!!
Ne fürgyé"le!!!
-
Fel
addikt
Gyűjti a hsz-eket a kis újonckánk... mai reg, 60 hsz... már szóltam a moderátor kerestetikben.
Hogy egy kis témábavágó dolog is legyen... Kipróbáltam ezt a casual módot... röhej Ford GT-vel mentem egyenesben, 300 körül, erre egyszercsak elveszi a gázt, turbónyomás leesik...jaaj ezt az ökörséget .
-
ádyz
addikt
válasz Sirandrish #6556 üzenetére
Ha péntekre nem jön meg, akkor már fater fog telefonálni.
Fel:akkor ban lesz neki.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz farkasember #6560 üzenetére
Valóban kcisit sok az értelmetlen hozzászólásod. Tartsd szem előtt légy szíves, hogy ez nem cset, és csak akkor posztolj, ha tényleg van valami mondanivalód.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Pukkancs
aktív tag
Ilyen hülyeségekkel foglalkozttok, amikor meg szükségem volna a segítségetekre, akkor le vagyok tojva
-
Fel
addikt
Én legalább nem szemetelek tele mindenféle topicokat hülyeségekkel, mint pl:
"én erről a játékról még soha életemben nem hallottam!"
"légyszíves hadf legyek MODERÁTOR!"
Szerintem rövid úton repülni fogsz erről a fórumról... -
Pukkancs
aktív tag
Mit vársz egy bizonyításvágytól feltüzelt 11 évestöl? Ha megnézed az adatlapját, akkor az e-mailcímében 96 van ami bizonyára a születési évére utal. Amúgy nem csak 13 éves kor után lehet ide regisztrálni?
szerk: valaki ilyen idős korban a pénzt gyűjti ő a hsz-eket
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Pukkancs #6470 üzenetére
Itt most konkrétan mire is gondolsz?
Kezdjük a legelején:
1. Garázsban a kiválasztott kocsihoz megveszed az alkatrészeket (customize blueprint-en belül). Van egyszerűbb mód és részletesebb. Ajánlom most az egyszerűbbet: Quick Upgrade --> van egy Power és egy Traction packages, mindkettőből megveszed az elérhető legjobbat.
2. Ha az előzőn már túljutottál, akkor válaszd a Tune részt, itt tudod finomhangolni a beállításokat, alkatrészcsoportokra lebontva (futómű, motor, fék, váltó). (Ezt a részt viszont marha hosszú lenne elmagyarázni... próbálgasd, tapasztalj, mindenki így csinálja) -
Pukkancs
aktív tag
Tehát akkor létre kell hoznom egy új blueprintet? Egyszerübb volna, ha magyarul volna a játék, de ami az első hsz-ben le van írja (hozz létre egy mappát xy névvel írd bele h ...) nem nagyon értem, hogy hova kell berakni a mappát. Egyszerüen csak a játékba vagy egy játékon belüli mappába?
mod: vagy nem mappát, hanem egy fájl-t[ Szerkesztve ]
-
őstag
NAHh felraktam xp -re a gémet ...nem szaggatt meg gyorsabbnak érzem
ez volt a gond a kbassztt vistakössz a helpet
-
farkasember
csendes tag
én még csak 11 éves vok!
Ne fürgyé"le!!!
-
Babetta-X
senior tag
Hát én ezt nem értem...
a konfigom mostmár mai nappal:
Amd 3000+ A64
2*512MB RAM 400mhz
7600 GS 256MB-s nvidia
80gb maxtor hddés így is minden kikapcsolva minimumon, egyedül kocsik texturája van a gyári high-on és a carrer első futamában ilyen apróban szaggat mintha kicsi lenne az fps, ez elég idegesítő.. olvastam régebben van valami progi amivel gyorsabb lesz az amd proci alatt..Vagy húzzam fel a vga-t??
Nem értem már mi lehet a gond..a magyarítást még mindig nem kaptam meg gamezz_kukac_vipmail.hu
-
Pukkancs
aktív tag
válasz farkasember #6571 üzenetére
Akkó menny csicsikálni
mod: ja és újabb értelmetlen hszgyűjtögetés...
miért jó az neked, ha sok hsz-ed van?[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Na!
A gondok elkerülése végett, voltam olyan bátor, és feltöltöttem a magyarosítást!
A telepítés:Simán megnyitod, és ekkor kérdezi, hogy "Biztosan hozzá kívánja adni az itt(itt az lesz ahova mented!)található információt a rendszerleíró adatbázishoz?
Erre Igen-t kell nyomni!
Ezután, kiija, hogy:A(z)(itt azvan, ahova mentetted!)információ sikeresen bekerült a rendszerleíró adatbázisba.Ennyi az egész.
És magyar lesz a játék.És itt a fájl:Need for Speed Magyarosítás
Szeretném, ha ez bekerülhetne az #1. hsz.-be!
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #6576 üzenetére
Köszi.
-
Bellon_18
csendes tag
Valaaki tud mondani olyan oldalt amiről le tok tőlteni chetet vagy csalást nagyon kellene sűrgősen?!!
Az ész nem mindig a helyes utat sugja!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bellon_18 #6578 üzenetére
[www.cheathappens.com] felül a kersőben beírod,hogy Pro street, és kikeresed,ami neked kell
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Fene lejárt az idő, közben ránéztem és a letölés az sajna premium members only,de elvileg itt is találsz párat.
(legalul vannak, a többi az csak savegame)[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ádyz
addikt
Nagyon szépen megkérem a fórumozókat, hogy ne küldjenek több privát üzenetet, hogy küldjem el a magyarosítást mert a tököm már televan velük Az #1. hsz.-ben bennevan minden!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Babetta-X
senior tag
válasz Sirandrish #6574 üzenetére
jaja
-
-
Hawk1979
őstag
Khmm.
Amd 3800+ (egymagos),2giga,1950pro,mindenhogy szaggatt/rángat,bármilyen beállítás mellett.
Gyors csere a legolcsóbb e2140 proci+lap párosra,és lám egyből játszható max. beállítások mellett is.
A proci 2,5-ön hajtva persze,mert dőreség lenne nem meghúzni.
Szerintem nem szereti az egymagos procikat a Pro Street,vagy csak simán diszkriminatív.....És én csak 177centi vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Hawk1979 #6596 üzenetére
nekem a gépemben egymags proci van és Vista alatt tökéletesen fut..XP alatt meg mindenhogy akadt..nem értettem de már nem is érdekel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
néha
aktív tag
válasz Sirandrish #6597 üzenetére
Nekem xp alatt is rendesen fut... !
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
Sirandrish
legenda
jó neked..nekem XP alatt kb 10 FPS volt a kül a 1280*1024 Minden high és minden szürő és a 800*600 minden low között és akadt így is ugy is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest