Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Én akkor éreztem magam a legjobban, mikor építettem egy autót, aztán ott próbálhattam ki, ahol akartam. Nekem jó volt a cirkálás.
(#7153) Viszlát - Köszi! Amint tudom megnézem.
(#7148) hossszú - Ezt is meglépem majd, de először a könnyebben akarok átmenni, hogy majd megnézzem, mennyivel nehezebbek a következő fokozatok.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
Makaveli
senior tag
830 lóerős Charger R/T-mel:
8.06-ot gyorsultam 1/4 mérföldön
12.08 pedig 1/2 mérföldön[ Szerkesztve ]
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Viszlát
addikt
válasz Makaveli #7156 üzenetére
Nem tudom miért olyan nagy gond ez. Egyszer kellett csak elmenni manuále minden helyre, utána két kattintás. Egyébként pedig egy autó teszteléséhez sokkal jobb a szabad mászkálás, mint versenyeken próbálgatni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
oz82
senior tag
Telepítem a pöcs-öt , öcsém tolná a játékot, de indításkor kilép.....
(Az origi e, és ehhez hasonló kérdédseket kérem mellőzzétek!)Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
oz82
senior tag
Reinstall után is maradt a probléma, tán vidkaridriver?
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
Makaveli
senior tag
Most vettem meg hajszár a Bömöst (M3 E92 asszem...) Most feltúrtam eléggé, így leszámolás előttre...
Én úgy játszom, hogy mindegyik versenyen kijátszom az összes versenynapot (Battle Machine-n, React-on és Super Promotion-on is kijátszottam az összes versenynapot). Most asszem 37%-nál járok. Még egyik királyt sem vertem meg, majd amikor kivittem az utolsó versenynapot is. Addig jól feltúrom a gépeket!Más: Ti képesek voltatok gyűjteni 700.000-t, hogy megvehessétek a Zonda-t?
-
C.Brigante
veterán
-
hitman,
őstag
Hali!
Eddig még az 1.1-es patch jött ki?
Megéri fölrakni?
Mert én olvastam olyat,hogy csak a lan és a multi van benne fejlesztve/javítva...Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
hitman,
őstag
Na,felraktam és nekem sem indul!
Elkezd tölteni a játék befele és visszadob az asztalra!
Valaki legyen szives elküldeni a megoldást priviben!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Makaveli
senior tag
Nah lenyomtam RYO-t, bár története van.
Igaz, hogy föltúrtam az M3-ast, de nagyon bénán gyorsult, és lenyomott az EVO-jával. Aztán a történelemhez hűen vettem én is egy sima EVO-t (X-es asszem). Azzal lenyomtam mindig. Drifttel meggyűlt a bajom eléggé, főleg a 2. driftpályán, de végül sikerült.
Most vettem a 300.000-ból egy Ford GT-t, minden 4-es szinten van rajta és 400 fölött száguldozok vele . Ezzel megyek a Sprint bajnok ellen!Ma be is fejezem a játékot, hogy tudjak aludni!
-
Amur
addikt
válasz Viszlát #7177 üzenetére
Én sem használtam még fel.várok! ha más nem megveszem a legdrágább járgányt(zonda ugye?)majd eladom,és veszek a pénzből egy nekem tetszőt!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Kanczy
veterán
válasz Makaveli #7176 üzenetére
sajnos én elhasználtam,ahogy megnyílt a lambo,mivel azt mondták,az a legdrágább kocsi...na mindegy,ez is nagyon tutajos verda
csodálkozom,hogy mennyi szakember van a topicban,pl. rögtön itt van Viszlát,csak nézem,hogy ilyet-olyat állítgattok,és gyorsabb lesz a kocsi
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Makaveli
senior tag
Ehhez miért kell szakember? Bemész a Tuningolásba és a teljesítményd feltúrod különböző dolgokkal... Ezt elfelejtettem, hogy nem kéne egyből fölhasználni a kártyát...
corvette: Nem tudom adtál-e már autót. Ha igen akkor tapasztalhattad, hogy sokkal kevesebbet adnak az autóért, mint amennyiért megvetted+feltuningoltad.
Példa: Én vettem asszem 30.000-ért a Subaru-t, feltúrtam kb. 150.00-ből és kaptam érte mikor eladtam 43.900-at.
Így kb. a Zonda-ért olyan 350-400.000-et fogsz kapni. Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
-
ádyz
addikt
válasz C.Brigante #7168 üzenetére
Vannak a játékba rejtett autók!
Viszlát: Oké, nem nagyon játszottam végig, az első napot nyomtam le, aztán uninstal...
mod.: Nem ide tartozik, de Underground 2-be, az Evo-m feláll kétkerékre!
[ Szerkesztve ]
-
Makaveli
senior tag
Már idegileg felk*rnak a Sprint versenyek. Folyamatosan Totálkárra töröm a GT-et. Pedig mindene 4-es szinten van, szerencsére sok totálkár zsetonom van, de nagyon idegesít akkor is...
Nah és mit ajánlotok a drift király lenyomására, melyik kocsit?
-
-
Veg1ta
tag
Én sem tuningoltam az rx7-et, viszont a vége felé már raktam rá néhány cuccot. Jobban megy néhol a drift ha gyorsabb vagy, na meg sebesség bónuszt is kapsz!
[ Szerkesztve ]
Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...
-
Makaveli
senior tag
válasz Viszlát #7195 üzenetére
A Bömösök nem 4 kerekesek? Lehet, hogy azért nem lehet velük jól driftelnI
Kinek milyen kocsija van?
Hajsza: Ryo EVO-ját elnyertwm
Gyorsulás: Charger R/T 879 le
Drift: Nissan 350Z 514 le
Sprint: FORD GT 814 le[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz venember83 #7197 üzenetére
Na azt pont nem próbáltam, hányás az a verda, nem adnék érte pénzt
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz Makaveli #7198 üzenetére
Grip: Camaro
Drag: Zonda
Drift: Rx8
Speed: LamboEzenkívül még van két M3-asom, Porsche gt2, GTO 06, Ryo verdája, GT500, Viper, meg még pár olcsóbb, csuda tudja fejből
Amúgy nem, az M3-asok hátsókerekesek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest