Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Tegnap lenyomtam a sprint királyt. Nevetve megcsináltam a 3 pályát, ráadásúl a hülyéje 2-szer kinyírta az autóját, totaled Viszont előtte... Volt, hogy 1 pályán 15 totaled-et értem el, főleg azon a hosszú sivatagos pályán... Ez a versenymód 1általán nem jött be, pláne, hogy billentyűzettel tolom, elég nehéz az úton tartani az autót, arról nem is beszélve, ha leveszem a gázról a "lábam" egyből utólérnek... Egy-két pályánál vissza is kellett vennem racer-re
Nah, ma délután Ryo. -
Reaper
őstag
válasz _stick_ #6501 üzenetére
Nekem is a tegnapi nap volt az eredményes, a "sprint king" olyan hihetetlenül lassú volt, hogy nem birtam olyan lassan menni hogy mögötte maradjak
Aztán tegnap volt még további élmény!
A nyert összeget befektettem egy Chevelle-be amit teljesen kiépitettem drift car-nak (a corolla már kicsit gyenge volt ) majd végig vertem mindenkit, mondhatni porig aláztam a mezőnyt, mindenkire a "Drift king"-re is duplát vertem, a legjobbam pedig 8222 volt
Ez azért szép eredmény egy 1600 kilós vassal, nem? Na jó a dokkoknál nem volt olyan könnyű dolgom, mivel alig fért be
De végre tegnap igazán élveztem a gémet, kicsit visszajött az igazi régi NFS feelingSzerk: jah amire még büszke vagyok: Drag: Dodge Charger, 960hp 1/4 mérföld: 7,06 musclecar 4ever! ha újrakezdem csak azzal megyek majd
[ Szerkesztve ]
-
-
DewiL
senior tag
hát igen soha nem lesz már olyan jó mint anno a 3 és 4 volt (személyes kedvenceim)
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
Bellon_18
csendes tag
Üdv. Az AUTÓ ZSETON mit jelent mert most nyertem egy olyat de nem tom mire lehet használni vagy mire jó!!! S.O.S.
Az ész nem mindig a helyes utat sugja!
-
South Velen
addikt
Üdv!
Elmegy ezzel a konfiggal a PS?
P4 Cel 2200
512 MB DDR
Ati Radeon 9200 128 MB -
Bellon_18
csendes tag
válasz South Velen #6516 üzenetére
Nézd meg az első üzit és olvad át!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz South Velen #6519 üzenetére
a proci nekem sincs meg a fullhoz mégis megy...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ádyz
addikt
válasz South Velen #6519 üzenetére
1.: Celerongyos procid van
2.: 512 RAM kicsit kevéslesz
3.: A videókártyádat meg nem is támogatja, tehát még el se fog indulni.[ Szerkesztve ]
-
Bellon_18
csendes tag
Szerintetek milyen kocsi jó körösre amélyk gyorsan megy és jól fodrul?
[ Szerkesztve ]
-
Bellon_18
csendes tag
Értem de nincs olyan sok pénzem de van autó zsetonom.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Köszönöm a válaszokat. Biztos, hogy nem támogatja a videókártyám? A Carbon még simán ment...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz South Velen #6527 üzenetére
Nekem a régi konfigomom (1 giga ram, 9550XT, 2200+ thorton) durván 1-3 fpssel indult a verseny. Sajnos azt kell mondjam, hogy felejtős sajnos a gépeden
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Fel
addikt
Igazából azért nem indul majd el, mert SM2.0-át tudó videókari kell neki... a tiéd ugyan 9200, de az gyk egy Radeon 8500 kicsit feltupírozva, azaz csak SM1.4-et támogat.
-
ádyz
addikt
Biztos, mer csak Shader Model 1.4-et tud!
-
dragonfx
veterán
Ujrakezdtem és olyna jó tapasztaltan kezdeni...
Az abs nagy előny nagyon mertfék közb arra csuszika verda amerre mondood.
305 lovas 383NM-es Eclipse-sel vok ..nagyon zsír agép húz mint állat....10-15-20mpkkel ynertem mindnehol a battle amchineba...driftreátraktma megint sx-et..az nem érdekel..driftre meg vettem a Nissan silviát csoda egy verdaalapon majdnem 2x annyit csuszi mint a többiek.....csak egy kis tuningbeállítás kérdése....
Így jó jáccani...szal ezta 2 verdát erősne ajánlom elsőre aki most kezdi netán...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dinka.86
aktív tag
Vki próbálta már az eredetileg kihagyott autókat?
-
nat
senior tag
Kéne egy kis segítség.
Nem tudok kétkerekezni és 9.8 alatt lenyomni a 1/4 mérföldet.
1000Le fölött van a Lamborginim.Valami beáll. probléma lehet?
A kétkereket nem a Lambóval próbáltam. -
-
_stick_
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz _stick_ #6548 üzenetére
nekem is volt olyan de szvsz elfelejt váltani és leég a moci
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest