Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaver87
csendes tag
Igazából jópáran rávilágítanak itt a lényegre, akik pampognak. Magam is kicsit már sokallom az elcseszett időt erre a játékra. Jópofa, régebben jobban ráfüggtem, de igazából már csak az eventek tudnak max lekötni, más nem. Ezt a gyűjtögetést már unom. Meg mostmár kb felesleges, mert azelőtt a tournamentek miatt még kellhettek a gyengébb kocsik is. Immár tök feleslegesek, ha csak nem éppen valamilyen eventhez kellenek. A Black Ridge Rivals egy nagy vicc, bár ahhoz képest, amiket olvasok én még egész reális ellenfeleket fogok ki. A visual point már kb semmire se jó, nemhogy beváltható lenne valamire, de ettől függetlenül is egy lassú menetelű szar az egész.
Annyit valaki áruljon már el nekem, hogy mivel vagy hol lehet meghackelni ezt? Milyen tool van rá, honnan szerezhető be? Aki esetleg tud valami megbízhatót, írja meg nekem priviben. Nekem kb csak a blueprintek kellenek, hogy behozzam az éves lemaradást, amim kb lehet azokhoz képest, akik tényleg orrba szájba nyomják egész álló nap. Mert ez a néha talán kapok, de sokszor nem, aztán várni is kell rá hogy visszatöltsön... egy röhej.
Nem szeretek csalni, de túl sok időt emészt fel, nekem meg azért van is életem. Nem erre akarom elpazarolni, így is eleget elnyomok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Elmicsi
csendes tag
válasz Reaver87 #3752 üzenetére
Amit keresel az a Cheat Engine vagy a Game Guardian program. Mind a kettő csak rootolt telón működik. Az a rossz hírem, hogy így sem járnál jobban. Hackeléssel könnyen elcseszheted a játékot és elvész az elmentésed, accountod. Bannolhatnak is érte bármikor. Én személy szerint haverom telóján csináltam egy másik accot, de még így is monoton volt az egész. Mire beteszem a kocsikat, felfejlesztem, becsalom ezt-azt, az is sok idő. Ennyit sem ér meg. Te magad írtad, hogy időrabló és valóban mára elég csak egy kocsit felhúzni, a legerősebbet. Innentől kezdve felesleges csalni vagy játszani vele mert nincs játékélményed. Hidd el, tudom. Én az első accommal is untam már, amikor kitalálták ezt a plusz csillagot meg egyéb szarságot, csináltam egy hackelt accot. De azzal meg azért nem játszok mert nincs miért. Csak a Black Rivals maradt, de az meg egy okádék. Szóval ha rám hallgatsz, keresel értelmesebb és hasznosabb időtöltést. Külföldi fórumokon is azt olvasom, hogy sorba teszik le az emberek ezt a "remek" játékot. Sajnálom, hogy így elrontották, pedig nagyon jó kis game volt.
[ Szerkesztve ]
-
Reaver87
csendes tag
válasz Elmicsi #3753 üzenetére
Köszi az infót! Igen, ezekkel találkoztam nézelődés közben a google-el kézenfogva, de nem jók, mert egy iPhone 7-et nem fogok jailbreakelni, főleg nem emiatt a játék miatt. Más pedig, amit még találtam, nem igazán tűnt megbízhatónak.
Én is azon filózom, hogy leteszem. Már az eleje óta várom, hogy mikor teszik bele a további vizuális tuningokat, gondolok itt a matricákra és egyéb sajátosabb megoldásokra, de semmi. Még előre definiált sablonok sincsenek, amikből esetleg lehetne választani. Így még a VP-k is értelmet kapnának, amiből 3,7 millióm van és semmire se tudom használni... Akkor már inkább szórakázok a PS4-es rokonával, ahol úgy tweakelem a kocsit, ahogy jól esik és nem kell ezer évig várni vele.
Úgyhogy végszónak... Need for Speed: No Limits, ami a nevének ellentmondva, valójában pont, hogy tele van korlátokkal, kb ahol csak lehet.
[ Szerkesztve ]
-
jojokka
tag
Nem tudom, hogy vagytok vele, de kíváncsiságból végigtoltam egy alkatrészt a lambómon... Az, hogy 420.000 a sárgáról feketére váltás, még földhöz sem ver, drága, oszt jóvan... De hogy utána, hogy kimaxold a feketét, 16 db olyan alkatrész kell, amiből heti 2 az alapon elérhető maximum, viszont akkor heti 4 alkalommal nincs meg a napi 2 tuner trial, hát azért az eléggé pofátlan... Tehát ha minden jól megy, 8 hét alatt felhúzod az autód sárgából feketére. 1 autót. És közben az alaphelyzet az, hogy minden egyéb alkatrész megvan máshonnan, mert ugye nem lesz esélyed a tunerből szedni, meg a többi doboz is felejtő... Mondjuk így is hetek óta csak a viperrel mentem a TT-n, de azt legalább 2-2 alkalommal/nap...
A camaro event meg szintén húzós, hiszen szintenként egyel több alkatrész kell mindenhova... Vagy csak rosszul emlékszem?
-
plejik
addikt
válasz jojokka #3755 üzenetére
Pénz nélkül szenvedős ez is sajnos, de Én már bele törődtem eltöketlenkedek vele, mert a kocsik bodys cucca bejön azt kb. ennyi. Pályák is unalmasak, semmi új nincsen benne. Sokkal több lehetőség van ebben a játékban mint amennyit bele raktak, legalább is Én így gondolom.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
MADDBOSS
újonc
Egy videóban láttam hogy egy csávó valahogyan matricákat rakott az autóira, de nem mutatta hogy hogyan. A matricák eredetileg benne vannak a játékban, mert az ellenfeleknek is vannak és a csávó is írta hogy a játékban van csak el van rejtve. Itt valaki nem tudja hogy hogyan kell megnyitni a matricákat?
-
-=Szabi=-
tag
megjelent droidra a Gear Club
-
Viktor2287
újonc
Hello.új vagyok itt.Segitseget szeretnék kérni tőletek.
Nfs no limittel játszok kb egy éve.eddig minden jó volt.tegnap előtt este játszottam.reggel már nem akart elindulni.azota se.toltesnel az elején mindig
leáll.ujra telepitettem másik telon próbáltam de mindig ugyanaz.tud valaki megoldást erre.koszonet. -
!drop
tag
válasz Viktor2287 #3764 üzenetére
Próbálj meg tárhelyet felszabadítani pl azzal h kitörlöd a facebook előzményadatokat
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Reaver87
csendes tag
válasz Viktor2287 #3766 üzenetére
Töröld le... Én már megtettem, főleg amikor épphogy lecsúsztam a camaroról... Az idegesítő az benne, hogy kicseszett korlátokat raknak mindenhova... No limits my ass... Hozni kell egy RP szintet miközben jóval gyengébbel is röhögve odaverem a gépi ellenfeleket... Lehetett volna ebből jó játék, ha nem szenny módon lenne összerakva, mert a röhej az, hogy ha veszel egy kiló aranyat, akkor sem vagy előbbre benne sokkal. Persze valamennyivel gyorsítja a dolgokat, de az arannyal való újratöltés sem végtelen, arról nem is beszélve, hogy irreálisan drága.
-
qrta6
csendes tag
Nálatok is nagyon pixeles a játék? Először nem csinálta de 1nap utan verseny közben elég csúnya lett. Valami ötlet? Köszi
-
Dzsuri89
őstag
Végre sikerült a McLaren utolsó csillagához is összeszedni a BluePrinteket!
Rá tudtam rakni az összes fekete alkatrészt, amit pár hete ingyen kaptunk a játéktól a Black Rivals rész miatt. Szerencsére az egy olyan alaktrész, ami ki van maxolva, tehát azon belül már nem kell fejlesztgetni.Az utolsó csillaghoz már csak 4 BP kellett és a legjobb időben jött a McLaren promóció, amiben 30 BP és 2 darab arany alkatrész volt ezer valamennyi aranyért, le is csaptam rá, mert így nem kevés scrap pontot tudtam bezsebelni.
-
Olipapa
tag
Ti kaptatok vmi rewardot a Blacridge Rivalsból? Mert én nem kaptam semmit...
-
kovi9614
csendes tag
en se kaptam semmit , pedig sokat szenvedve ertem el az Icon 2 ot
-
!drop
tag
https://mobile.twitter.com/NFSNL/status/805728539173650432/video/1
Elvárások ehez az updatehoz? XDAláírás (nem kötelező megadni)
-
jojokka
tag
válasz Dzsuri89 #3775 üzenetére
Nekem is erős a gyanum, hogy elkúrtak valamit... Viszont nem voltak nagy elvárásaim, én ugyanis csak a napi 3X5 futamot csináltam meg, és csak 940-es autóval, így hát nagy eredménynek érzem, hogy 4k pontom lett... Most azért a végre fullos viperrel jobban lehet haladni, szerencsére tuningolni is lehet.
Mclaren és a Pagani lesz a következő, amit felhúzok, bár nagyon alábbhagyott a lelkesedésem... Főleg hogy ilyen "semmilyen" eventautók vannak. 4 csillag, 400-450 PR. Ez tényleg csak porfogó a garázsban...
-
plejik
addikt
Ennek az új frissítésnek még sok értelmét nem láttam..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
kovi9614
csendes tag
en mar frissitettem
eltunt a tournament , es a trophy pontokat at konvertalta penzre , 1700 ert adott 440k t
ezenkivul semmi mas nem tortent , se a BBR rewardot nem kaptam meg se az uj eventet nem mutatja -
plejik
addikt
válasz kovi9614 #3782 üzenetére
Annyit csinált ja. Bár az életbe nem fejlesztem fel a kocsikat, most már alig haladok benne és még durva autók nincsenek is, csak egy subaru ami 670RP-s.. meg ilyen 500Rp körüli kocsik..
-
joe007
tag
Végre az itt megadott linken
https://www.ea.com/needforspeednolimits/news/game-update-novato-bay.html
korrekten ott vannak az időpontok mikor mi fog kezdődni!De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Dec.08 The Fastlane event for 2009 Nissan 370Z
02. Dec.18 The XRC event for 2015 Chevrolet Corvette Z06
03. Dec.27 The special event Lamborghini Accademia! for 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4*
04. 2017.Jan.03 The Tidal Run event for 2010 Lamborghini Murcielago SV
05. 2017.Jan.14 The Fastlane event for 1986 Toyota AE86 Trueno*Ezt az eseményt csak azok kapják meg akik nem nyerték meg az előző Accadémiában a Huracán-t!!!!
Megj.:Én mint gyűjtő örülök a több autónak és a külön küldetéseknek no meg persze annak is hogy be lehetett simán gyűjteni a kocsikat a FastLane sorozatban!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
Elmicsi
csendes tag
Én már 1 hete töröltem az egészet. Ez a játék lassan már több időt emészt fel mint egy igazi MMO játék. A sok parasztvakításból is elegem lett. Mobilos játék létére nagyon idő- és pénzrabló. Nem akarom ismételni pár előző ember hozzászólását, de ennek már így tényleg semmi értelme. Hiába 50 új eventes kocsi. új map ha felesleges a kocsikat tuningolni mert ugye a BR-ban úgyis a legerősebbet használja az ember. Ezzel a fekete partokkal és plussz csillagokkal is a sok hülyét etetik be, hogy mint a hörcsög a mókuskerékben farmoljon tovább ész nélkül. De a bugokat mai napig nem bírták kijavítani, ami meg jó volt (pl tournament ahol szinte minden kocsit kellett használni, vagy arany partok értéke, ritkasága stb.) azt bezzeg el tudták cseszni. Poénból csináltam egy másik accountot. Hackelve is dög unalom, napokon át kellett fejlesztgetnem, nyomkodnom így is. Magyarul ugyan annyi a játék mind a két esetben, csak hack nélkül évekig csinálod a semmit, hackelve meg napokig de a végeredmény ua. azaz nincs semmi játékélmény csak agyatlan farmolás és az EA részéről jó nagy szo...tás meg hülyének nézés Inkább sportoljatok, menjetek el a barátaitokkal vagy a párotokkal valahova, tanuljatok vagy játszatok normális PC-s vagy egyéb játékkal, de ne egy ilyen mobilos förtelemmel. Bánom azt a 1,5 évet amit rááldoztam. Szóval ha ezentúl kocsis játékkal akarok játszani, azt tuti, hogy gépen fogom és nem mobilon....
-
jojokka
tag
Az első napon nem "fejezed be" az újrajátszható futamokat, hanem hibázol benne. Elengeded a többieket 10-20mp-vel, aztán végig driftelsz. Így benzinenként kapsz 1500-2000 eventpénzt. Egész nap nyomod, figyelve, hogy a 3-3 újrajátszást ne pazarold el. A második nap ugyanez, csak ott már ki tudod választani a "jobban fizető" pályákat, és azokon tolod. A második nap végére megvan a 2 szett upgrade kit, és kb 30-50000 pénz. Aztán már csak idő kell, hogy legyen mikor végigcsinálni a futamokat. Fogalmam nincs, hogy vannak-e PR limitek a pályákon, mert mire indul az adott nap, már van annyi PR a kocsiban, hogy simán megvagyok.
A másik fajta eventnél meg csak a pénzre kell menni, de ott meg az 5 dobozt kell venni az event marketen, mert az 5-ből egy mindig BP, és +1 csillagod van az event végére. (A Lancer pl arany nélkül lett fullos...)
J
-
Viktima87
csendes tag
Hello.Tudja vagy próbálta már valaki hackelni a játékot?.(1. 7.3)tudom hogy kell de valahogy most nem sikerült.
-
-=Szabi=-
tag
-
Melafoto
senior tag
Mikortól lesz elérhető?
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
!drop
tag
Kinyomtam ezt a nissant nem hogy carseriest nem kapunk egyenlőre.. Még tuningolni se lehet. Szval most egy tök fölös kocsi a garázsba és még csúnya is
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
joe007
tag
válasz jojokka #3788 üzenetére
Hali!
Igen minden ilyen esemény PR limites, jelen esetben, ami most start Fastlane Nissan 370Z Chapter 5 Event 17 543PR kell hozzá, amit ahogy te is írtad nálam is simán elértem már a Chapter 5 elkezdésénél, csak most direkt nem fejlesztettem, hogy lássam!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest