Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmicsi

csendes tag

válasz Reaver87 #3752 üzenetére

Amit keresel az a Cheat Engine vagy a Game Guardian program. Mind a kettő csak rootolt telón működik. Az a rossz hírem, hogy így sem járnál jobban. Hackeléssel könnyen elcseszheted a játékot és elvész az elmentésed, accountod. Bannolhatnak is érte bármikor. Én személy szerint haverom telóján csináltam egy másik accot, de még így is monoton volt az egész. Mire beteszem a kocsikat, felfejlesztem, becsalom ezt-azt, az is sok idő. Ennyit sem ér meg. Te magad írtad, hogy időrabló és valóban mára elég csak egy kocsit felhúzni, a legerősebbet. Innentől kezdve felesleges csalni vagy játszani vele mert nincs játékélményed. Hidd el, tudom. Én az első accommal is untam már, amikor kitalálták ezt a plusz csillagot meg egyéb szarságot, csináltam egy hackelt accot. De azzal meg azért nem játszok mert nincs miért. Csak a Black Rivals maradt, de az meg egy okádék. Szóval ha rám hallgatsz, keresel értelmesebb és hasznosabb időtöltést. Külföldi fórumokon is azt olvasom, hogy sorba teszik le az emberek ezt a "remek" játékot. Sajnálom, hogy így elrontották, pedig nagyon jó kis game volt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák