Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Sziasztok!
Véletlen találtam meg ezt a fórum oldalt és én is lassan 1 éve tolom ezt a gémet és nálam feljött a Jaguar F-Type Fastlane Special Event teljes képernyőn, amiről készítettem képernyő mentést, de mivel a napi feladatokat nem csináltam meg ezért a bal felső sarokban lévő vissza lépés gombot választottam, de azóta se hol se látom! Ti tapasztaltatok ilyet? Vagy nektek megjelent az említett értesítés?
Közben már videót is találtam róla (link), ahol már 2 napja megy az event! Pedig minden nap játszok ezzel a programmal ez hogy lehet?
Jaguar F-Type 5x BP = 250gold lesz!
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv,
Joe007[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
-
joe007
tag
Még 2 csillag kell és fullos a JAG.
Vki tudja hol találok olyan oldalt, ahol részletesen meg van listaszerűen az egyes szintekhez mennyi BP kell?
Nálam most 16/20 BP-n állok és meg lesz a 6.ik csillag!
Elvileg az ucsóhoz még 25BP kell.
Tehát összesen 25+4=29BP kéne még nékemXiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
joe007
tag
Vki nyert már Tournamentet 1 helyen? Van vmi taktika rá?
Ill. az hogy lehet hogy ki van max-olva a kocsim pl.603PR erre jön az AI és hoz egy 680PR-es kocsit ellenem???
Hja és amikor már eléred a 1st levelet, akkor miért csak 500PTS ad a program a max-on is???[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
válasz mg1992mg #3478 üzenetére
Én is ugyan itt tartok és még van hátra 7h azért azt megkérdezhetem, hogy hozta össze Elmicsi az összes elemre a sárga cuccokat?
No meg persze -Szabi- 3454-es képéről se kell gondolom sokat mondani hogy Hack! Vagy tele van az orosz emberke lóvéval amit kizártnak tartok![ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
válasz #05304832 #3484 üzenetére
Én is próbálom tartani a tempót úgy, hogy most végre nem veszek kemény FT-ért gold-ot és így is 90goldot el kellett költenem, mert kicsúszok az időből! Már csak 6h és remélem meg lesz (701RP-n áll a kocsi), mert holnapig úgyis dolgozom így ergo fent leszek!
(Megj.: A Nissan 180SX-nél elég sok FT-ot elköltöttem , mert szemét volt a tűzmajom csapat, de mások is panaszkodtak a fórumokon csak ezt (PH) oldalt akkor még nem találtam meg, hogy 3x is volt olyan hogy kb. 80PR jobb volt a kocsim, de még se értem utol a Hunter-es résznél az ellenfelet és nem én voltam a béna!)
-
-
joe007
tag
Ezeket azért nem értem, Car Series-nél az új Racing Stripes-nál, miért Ferrari 458 Italia BP-et lehet nyerni???
-
joe007
tag
válasz jojokka #3499 üzenetére
és az milyen már, hogy mivel meg volt a Jag ezért már nem vehettem részt az új Fastlane-en nehogy mán könnyen meg legyen a 6* rohadjanak meg!
A másik meg igen én is tapasztaltam a leírtakat, hogy amikor felajánlja újabb BP gyűjtésre a pl. Nissan Skyline GT-R BNR34-et akkor a szokásos 3kör x 3 helyszín = 9 esélyből 3x hozott csak 1db BP-t, amit természetesen nem találtam el elsőre, ezért bukó 30gold lett az ára/verseny!
Nem beszélve arról, a mostani Ford GT újra játszási BP gyűjtésnél használtam a Skip Race zöld nyilas cuccot, hogy azzal se menjen az idő csak a tankolást eszi, de 1db BP-t se hozott fel!!!!
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Mindenkinek köszönöm a jó válaszokat .)
Másik kérdésem akinek meg van mindegyik autó full star (Maxed out) a Tournament Market-ben, akkor miért nem tesznek be random más kocsikat hogy válogathassál???
Mert így csak gyűlik a semmire a sok kupám, de mit kezdjek vele???
Persze én is értem hogy a gold lenne a lényeg, de sose tudtam végezni a sor elején pláne, hogy a kocsijaim se max-osak az adott versenyeken, így jóval lassabban vagy egyáltalán nem érem el a 1st level szintet!Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
joe007
tag
válasz jojokka #3506 üzenetére
Hali!
Igen Japán Tuner cuccok (Your Style series) lesznek!
A Twitter oldalukon ki van rakva egy friss video is, ahol csak két kocsit láttam.1. 2001 Mitsu Lancer Evo 6
2. 2002 Nissan Silvia Spec R[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
válasz Dzsuri89 #3518 üzenetére
Én azt nem értem, de nyilván mint minden ilyen játéknak sajnos anyagi vonzata van hogy vegyél valós pénzért sok goldot és úgy maxold ki ha nincs türelmed várni!
De kérdem én ha az utolsó versenyt csinálod és végig viszed, akkor miért nem kapsz BP+kocsit?
Mert jelen esetben amióta ezzel játszok úgy láttam, hogy a végén mindig csak a kocsit kapjuk már megXiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
joe007
tag
Ez a Blackridge Rivals is csak azoknak lett kitalálva, akik qva-ra szét fejlesztették a top kocsit! König CCX 899PR-nél tartok Contander III 2668SP-vel és erre egy 2855SP-s König Challenger I ellenfelet ad nekem??? Tökéletes zöld rajt erre úgy ott hagyott a rajtnál mint állat!!! Esélyem sincs igy felvenni a versenyt a többiekkel persze mivel a kocsim csak 4*-os, ezért még nem tudok rá venni a Chop Shop-ban 5*-os parts-ot mert ha meg is veszem nem tudom felrakni rá és kéne még 25BP hozzá! Esélytelen!
Persze itt jön a jó hír, aki már topra vitte a König-et 988PR az tovább fejlesztheti még 2*-al, így lesz 8*-os Full-os Igy még kevésbé lesz esélyem bármilyen versenyre is!
A König-en minden lila kivéve az ucsó nitrót kék! De lóvét nem akarok költeni rá, mert amint meg lesz a 5* (25BP), akkor sok $ kárba vész, mert úgyis kuka a fejlesztés, mivel olyan magas kb 375000$ szokott a megtartásáért kérni, ami jó lenne a LaFerrari-ra, de így ez is buko!
A másik meg jönne a tipp, hogy hát akkor gyűjtsem szorgosan a BP-ket az Underground 19 - Final résznél, de ott meg még nem tartok, mivel csak a 18 - Final Showdown-nál a Kockás zászlónál (Fast Track - Rush Hour) megakadtam nagyon erősek az ellenfelek és csak az utolsó előtti vagyok a versenyen és nem tudok nyerni!
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Itt Reddit találtam érdekes hozzászólásokat, hogy mire tartalékolj a golddal! De ezt már a többiek leírták előttem
Itt vannak a szintek miket kell elérni a következő Chapter-hez:
Chapter 1 - 333PR
Chapter 2 - 400PR
Chapter 3 - 503PR
Chapter 4 - 610PR
Chapter 5 - 665PR[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
válasz Elmicsi #3550 üzenetére
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de vidéken voltam.
Nos a lényeg hogy nekem is meg lett a Szilva a fáról és persze kék parts-okkal 4*-os kocsi, majd a sok szabad pontokkal a Chop Shop-ban az összeset fel frissítettem lilára és utána az összes elemet full alkatrészekkel kifejlesztettem, így lett 642PR, ami a max 4x-osan!!! Ez után lutriztam és bejött a szerencsém! A ládánál az ezüsttel lehet nyerni Szilva BP-ket és egymás után nyertem 3x! 4BP+3BP+3BP a többit meg a napi versenyen gyűjtöttem össze és így végre meg lett a 20BP és az 5*-os kocsi, ami után a kocsi 655PR lett!!! WoW Természetesen kb. 800goldot lőttem el erre a kocsira, ami azért elég sok ha úgy vesszük hogy 1000-ért alapból meg lett volna a 20BP, de így jobban jártam kevesebb BP-ből több cuccom lett! Illetve kalkuláltam a LaFerrari-ra is, hogy ott is nyerhetek majd goldot, ami jó lesz majd a Micsura, mivel a Feki 3* 877PR már meg van, ill. maradt még kb. 300goldomHa kellenek képek, akkor felrakok ide hogy történt a fejlesztés! .)
Meg az ezüst ládás mókák, mert azokat is fotóztam végig!
Ill. ma nagy mákom volt hosszú idő óta végre (5db McLaren 650S BP és így 6*-os lett!), mert eddig csak olyan cuccokat kaptam az arany ládából, ami már full csillagosak, ahogy erről már beszéltünk a Tournament résznél is az összes meg van így semmit nem érek vele csak annyit hogy gyűjthettem a pontokat a Chop Shop-ba az arany ládánál[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
válasz Olipapa #3559 üzenetére
Hali!
Én azt írtam hogy fullra fejlesztettem a 4*-ost és utána megvettem a lila parts-okat, de ez után nem fejlesztettem semmit és alapból 655PR-es lett az autó és ezt azért írtam, hogy aki akarja így elérheti az utolsó LaFerrari-s feladatot is!
-
joe007
tag
Ti nem találkoztatok olyan hibával a legutolsó frissítés óta, hogy az első indításnál mindig megáll a program a töltő képernyőnél (Még a NFS felírat se jelenik meg már az előtt lefagy? Mert én várok kb.5 másodpercet és utána rögtön bezárom a programot a memóból is törlőm majd rögtön indítom is és utána egyből elindul! Nem értem mi a kettő között a különbség de elsőre sose indul el és egy kis idő múlva az android 5.4.1-es jelzi is hogy most mit csináljon mert már hosszú ideje a program nem válaszol!
-
joe007
tag
No már csak 1 aksi kell és ki van max-olva az 5* Szilva, így lesz 684PR max!
Remélem elég lesz a LaFerrari event-re, mert még 15BP kell a 6*hoz[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Igen, Alert89 teljesen jól írta és azt is elmondhatom, hogy köszönet a LaFerrari küldetésért, mert azon idő alatt lehet még Nissan BP-eket gyűjteni és a spec időszak alatt mindig 20000kártyát elhasználtam, tehát nem $-t! és mindig kaptam 1db Szilva BP-t! Így most már fullos 6*-os lett a kicsike és teljesen kimaxoltam, amivel elértem a 704PR-t!
Ez a 20k kártyás dolog azért is meglepő számomra, mert a sima 'alap' Classic Crate-nél hiába veszek(vettem többszöri kísérlet képen) 5 ládát 20k$-ért sose kaptam az utolsó kártyánál az aktuálisan meghirdetett Featured Car BP kártyát!
Más: Megjelent a Mitsubishi Lancer Evo VI küldi 26h múlva lesz aktív és itt is utána lesz 40BP-es LaFerrari gyűjtési lehetőség, persze az Evo kell majd hozzá!
Az alábbi lépcsők lesznek a LaFerrarinál!
(Megj.: A szilvával se érte el az utolsó feladat az elvártat, tehát nem kell kimaxolni, de így kényelmesebben végig lehetett vinni !)Ch1. 333PR
Ch2. 371PR
Ch3. 469PR
Ch4. 562PR
Ch5. 667PRMegj.: Akit érdekel most 2 napig lehet Koenigsegg CCX BP-ket gyűjteni kis szerencsével!
Üdv és jó farolást,
Joe007[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Még egy két NFO a LaFerrari-s eventtel kapcsolatban, hogy 150Gold-ot tudsz összegyűjteni összesen és 13 nap múlva lesz csak elérhető!
Megj.: Azért az érdekes, hogy a Twitter-en semmit nem írnak erről!
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
válasz batai15 #3591 üzenetére
Szia!
B******* kolléga szavaival élve tényleg én is igazolni tudom qva sok van! Valszeg Te még nem rég kezdted el a játékot és ezért soknak tűnik. Én sajnos már nem emlékszem lehet talán 1 éve játszom ezzel és most már 4,7M Visual pontom van amiből látszik, hogy akkor is azt kapsz amikor nem akarsz! Pláne, amikor a 3 kártyás felfordítós játéknál mind a 3 kártya visual points
-
joe007
tag
Teljesen jól írtad, a kocsit (Loan) kölcsönbe kapod és amíg végig nem viszed az összes (Chapter-t) fejezetet addig nem kapod meg a kocsit, így folyamatosan kell fejlesztened a kocsidat! Ha vissza olvasol egy 2 hónapra visszamenőleg akkor szerintem mindenre megkapod a választ! Én is csak nem rég találtam meg ezt az oldalt!
Egyébként meg ha kész vagy az elsővel, akkor utána mindig lesznek újra generált feladatok, ahol 3x tudsz neki futni a versenynek és kapsz tárgyakat ill. kártyás lovét és nem $-t(megj.: Ezek a kártyás lovék később a ha végig csináltad a program átkonvertálja $-ra! Tehát 100kártya=100$ lesz, de csak akkor ha megszerezted a kocsit!), amit arra gyűjthetsz, hogy olyan alkatrészeket v. ládát vehessél(erre a program ügyel hogy mindet megkapd ezért figyelni kell hogy fölöslegesen ne költsél 12500 kártyát!), amit nem kapsz meg időben az adott szakasznál! Így gyorsabban tudod növelni a PR-t, de a korlát mindig a kocsid szintje lesz hogy hány csillagod van! Ezért fontos minél hamarabb begyűjteni a BP-ket! Amit most ajánl 250goldért = 5BP nem biztos, hogy meg kell venned, mert ahogy írtam a Nissan-nál is később, ha vége a FastLane feladatnak tovább tudod növelni a kocsid szintjét kis szerencsével is persze BP-kel!
Ha minden nap az összes üzemanyag helyett kapott részvételi kártyát (Event Ticket) felhasználod, akkor biztos meg lesz a Mitsu-d!U.i: A gyártó oldalán biztos találsz elérhetőséget, ahol fel veheted velük a kapcsolatot, de ha írtok még, hogy mit szeretnétek, akkor majd én is megpróbálom továbbítani feléjük, mert nekem is lennének ötleteim, amit szeretném ha bele tennének a köv. verzióba!
Sok szerencsét és kilinccsel előre!
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
válasz batai15 #3597 üzenetére
Már az összes kocsid meg van és full kifejlesztetted?
Egyébként egyik forum társunk régebben jelezte, egy kicsit ha vissza olvasod, hogy vmi kinai verzió kikerült a hálóra és ott láttam pl: Lotus-t is tehát szépen jönnek majd az új kocsik csak sorjában!
Mert kigyőzi ezt a sok kocsit golddal fejleszteni?[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Még annyi észrevételem/tapasztalatom lenne, hogy csak akkor költsél goldot egy eseményen (Event), ha biztos leszel benne, hogy a kocsid meg lesz! Mert én a Lambo Huracan-nál buktam sok goldot és a kocsit is mert nem tudtam végig csinálni!
Ami viszont bosszantó, amit ráköltesz és fejleszted később nem kapod meg mint az RR3-ban! Tehát ha sikerül pl. a Nissan Silvia-t a későbbi BP-s időszakban összegyűjteni, akkor nem kapod meg az addigi kifejlesztett szinttel, mivel az csak egy kölcsönbe kapott kocsi, ezért vigyázz mire költesz és mennyit!
-
joe007
tag
Egyébként vki tudja mennyi autó van most összesen a játékban?
-
joe007
tag
Vki talált megoldást a 3 kártya 1x-re való felfordítására mert igen idegesítő, hogy látom merre visszi azt a kártyát ami nekem kell erre tuti, hogy a helyén marad!
-
joe007
tag
FastLane Mitsu mission info:
A Chapter 2/5-nél kaptok 2 upgrade ládát: 1db Engine és 1db Ecu-t!
A Chapter 3/5-nél kaptok 4 upgrade ládát: 1db Gearbox, 1db Wheel, 1db Nitro és 1db Turbo-t!Észrevételem szerint ahogy a Szilvánál is a Turbo-ra érdemes hajtani, mert ott +3PR egységet tudsz alkatrészenként fejlődni!
Ki hogy áll a fejlesztésével a kocsinak? Én 378PR-en állok.
-
joe007
tag
válasz Elmicsi #3610 üzenetére
Gondoltam azoknak írom, akik nem rég ismerkedtek meg a játékkal!
A zöld Lambo Huracan Accademia Event, amit elbuktam idén karácsonykor ismét lesz, tehát akinek még nincs meg érdemes gyűjteni rá a goldot, mert máskor nem fogja tudni begyűjteni/kicsillagozni!
Engem az zavar, hogy miért nem adnak esélyt a pénzért vett vagy nyert speciális kocsikhoz BP gyűjtési/vásárlási lehetőséget a Chop Shop ill. a Tournament Market-ben???
Tökre unalmas nézni hogy 19000 kupám van és csak tolom a versenyt, de értelme nem sok, mert sose kerülök be az 1-25-be se!
-
joe007
tag
válasz -=Szabi=- #3614 üzenetére
Köszi a videó-t én meg ezt találtam.
Itt az összes 40 autó begyűjtve videó az 1.5.3-as verzióban!
(Need For Speed No Limits - All 40 Cars - Complete as of 1.5.3)Ill. kérdésem, hogy lehet egy játékban 2féle BMW M3 Coupé 1999 a játékban?
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Ebben teljesen igazad van és egyetértek csak annyi kivétellel, hogy az én kocsimat nem viszem 1/4 mérföldesre
Az EVO fejlesztéssel kapcsolatban lévő NFO-kat mindenkinek köszönöm!
Én most nem bíztam a szerencsémre az elkövetkezendő napokban a BP gyűjtőgetést és Lutri gold láda bontást, hanem megvettem a 20BP-et az EVO event alatt (4x250gold!), így nálam már 5*-os az EVO lila cuccokkal még nem fullosan 661PR-en állok![ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Meg mondom a frankót én szeretem az igényes szép tuning autókat!
A Te szín választásod is szép meg a feltett cuccok is , de én nem szoktam tuningolni mert ez már 'csak' csicsásítás, de persze van egy két darab amin kipróbáltam, de ez nálam csak felesleges időtöltés!A másik meg igen ez olyan mint a Matchbox gyűjtés (az is van nekem még '75-ös is!), de ez legalább elfér a telefonomban (virtuális gyűjtés) és nem kell 'helyet' fent tartani, mert egy gyűjtő számára mindig a hely lesz a legkisebb ahol él!
-
joe007
tag
válasz Elmicsi #3627 üzenetére
Igen közben én is találtam egy másik videó-t, ahol 56-ot említ, de én még sose számoltam meg és nekem sincs meg az összes! Pl a Merci GT ázsiai festéssel nagyon szép, de nekem nincs rá 8-9 ropim! Ill. a Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg)-ot se láttam még, pedig már egy bő 1éve játszok ezzel és minden nap fent vagyok a játékban! Annak külön örülök, hogy megnézted a videót és egyetértek veled jól érti a dolgát!
!drop-nak üzenem én már kb. fél éve 100-ason vagyok és még mindig nem értem el az utolsó Campaign részt, mert a Koenigsegg-em csak 909PR-es! A LaFerrari meg még ennyi sincs nagyon drága a fejlesztése!
Más: Itt egy kép a régi gyűjteményem egyik darabjáról és a hozzátartozó leírással! Sajnos a hátán lévő venti már nem pörög, mert a pöcök amit a kerék forgatott eltört és mivel öntve van két szegeccsel rögzítve a kasztni így megjavítani se fogom tudni ha csak nem megfúrom a szegecset, de az már barbár módszer!
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
No most gyorsan számoltam egyet és nálam 38 van! Az alábbi 2 hiányzik (Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg) és a Mercedes-AMG GT (Lunar New Year)!) és így 40! Akkor hol a kérdéses 16 még?
Szeretem, amikor ilyen lapokat oszt le a program, de nem akkor amikor küldetés van és minden Gold aranyat ér mert kell! Ezen képen látható 3BP 120goldomba került!
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Itt pedig egy szerencsés nyerés a Blackridge Rivals versenyen, amikor már a célban láttam az ellenfelet és mégis én nyertem hihetetlen volt!
Majd ahogy nem rég egy forumtársunk jelezte a program meghálálta a győzelmemet rögtön egy erősebb elenfelet adott, de ezt is megnyertem
-
joe007
tag
Itt pedig már téptem a hajamat, amikor a mostani küldetés alatt megduplázták a tankolást, azaz 15 helyett 30-al mehettem neki a Chapter18-nál a 8-ik Fast Track (Rush Hour) feladatnak, ahol az én Koenigsegg-em a 909PR-el csak a második volt mert az első 910PR-es volt Ford Mustang GT-vel és mindig 48:10-es időket ment!
Erre sikerült nagy szerencsésen még a verseny fél távjánál kiütni két kocsit, amit még nem tudtam 1x se megcsinálni a 9-ik verseny próbálkozásra erre így kikapni bázzzz
De a 11-ik versenyre meglett a győzelem és senki se lett DNF![ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Itt pedig egy kis kép anyagot küldök a most befejezett Mitsu Lancer EVO VI-ról!
és végül milyen kártyákat kapok a 2-ik etapban, amikor újrajátszási lehetőség van BP-ért és csak 66 goldom van? (New BP Rewards on Replayable Races)
Hát persze hogy vennem kellett goldot, mert ezt a lehetőséget nem hagyom ki!
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Végre az itt megadott linken
https://www.ea.com/needforspeednolimits/news/game-update-novato-bay.html
korrekten ott vannak az időpontok mikor mi fog kezdődni!De ide is leírom nektek egy listába, hogy könnyen lássátok mikor mi lesz!
01. Dec.08 The Fastlane event for 2009 Nissan 370Z
02. Dec.18 The XRC event for 2015 Chevrolet Corvette Z06
03. Dec.27 The special event Lamborghini Accademia! for 2015 Lamborghini Huracán LP 610-4*
04. 2017.Jan.03 The Tidal Run event for 2010 Lamborghini Murcielago SV
05. 2017.Jan.14 The Fastlane event for 1986 Toyota AE86 Trueno*Ezt az eseményt csak azok kapják meg akik nem nyerték meg az előző Accadémiában a Huracán-t!!!!
Megj.:Én mint gyűjtő örülök a több autónak és a külön küldetéseknek no meg persze annak is hogy be lehetett simán gyűjteni a kocsikat a FastLane sorozatban!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest