Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
senior tag
Én most vagyok 707-nél, meg még kb jó sok verseny van hátra, hosszú éjszaka elé nézünk...
-
Dzsuri89
őstag
Én semmi aranyat nem őltem bele szerencsére, az utolsó pálya rohadt egyszerű volt, pedig azt hittem vért fogok izzadni, hogy pont 716 PR-es volt a kocsim.
-
mg1992mg
senior tag
Nekem is meglett, szép kis kocsi, viszont nagy a dilemma, ennek az autónak kb minden szín jól áll, nem tudok dönteni...
-
Balathruin
veterán
Tényleg a kerék méretes hibáról tudtok? Minél nagyobb van a kocsin annál nagyobb a végsebessége.
-
mg1992mg
senior tag
válasz Balathruin #3408 üzenetére
Na, erről nem is hallottam.
-
csadi0011
őstag
Nem tudom nekem nem volt időm játszani. 1 nap 15 versenyt megtudtam csinálni, de annál többre nem volt időm. Első 2 napon nem is tudtam többet csinálni az alapnál, úgyhogy 689 PR-en áll most a kocsim az utolsó nap közepén. 705 kéne, hogy továbbmenjek és 12 órám van hátra. Hát ott rohadjon meg a játék, ma több időt áldoztam rá és próbálom a PR-t összeszedni így utolag, de csak az aranyat viszi. Több száz aranyért nem kell a diablo. Annyit meg főleg nem ér, hogy ezért legyek fent egész éjjel. Nem fogok 40 versenyt megcsinálni az utolsó napon, mert kapzsik a készítők. Azért erre lehetne valami értelmes megoldásuk, ha valakinek az utolsó napra tolódik a játék.
-
csadi0011
őstag
válasz #05304832 #3411 üzenetére
Nekem az a problémám, hogy mindkettőt indokolatlanul erősen kéri. Vagy órákat áldozok egy eventre, úgy hogy azokat az órákat úgy osztom el egy-egy napon, ahogy a játéknak tetszik, vagy kevesebb órát játszok, de akkor + pénz kell, vagy tetszés szerinti időm van,de rengeteg pénz kell hozzá.
Persze viszonylagos értelemben beszélek. Kinek mi a sok, és ki mennyire tudja elosztani az idejét. -
Joccc07
addikt
Tényleg nincs még kész a játék!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
Bazz!!!
Újratelepítettem a játékot mert 1-2 verseny után kifagyott. Erre az utolsó felhő mentésem a laferrari event vége volt.
Pedig minden nap többször is mentettem.
Ennyit erről, hogy megcsinálták a felhő mentést.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Dzsuri89
őstag
Valaki végigtolta már a Diablo SV car series részét?
A végén hány blueprintet kapsz a lamborghininez?
Másik dolog, hogy egy hány PR pontra kell felfejleszteni?(Napi szinten csak 3 db Car Series versenyt megyek az arany miatt)
-
mg1992mg
senior tag
Jaguar F Type FastLane event lesz, az lenne a kérdésem, hogy itt az anno elbukott eventből megmaradt dolgokat beleszámítja, vagy elölről kell kezdeni? Van egy tippem, hogy az utóbbi.
Diablo Car Series-hez én meg még hozzá sem nyúltam
-
Olipapa
tag
válasz Dzsuri89 #3419 üzenetére
Még aznap végigtoltam, legalábbis az utsó versenyig, oda 820 PR kell, most 809-en áll... Necces, h meglesz így 6 csillagos autóval. Egyébként emlékeim szerint 1db blueprintet sem ad. Reménykedtem benne, hogy majd fognak adni mondjuk 1500goldért 20 bp-t, de ez amit benyomtak, h 10bp 1800gold... Hát kapják be!
-
-=Szabi=-
tag
Kínában (már) megjelent az Edge..
[ Szerkesztve ]
-
joe007
tag
Sziasztok!
Véletlen találtam meg ezt a fórum oldalt és én is lassan 1 éve tolom ezt a gémet és nálam feljött a Jaguar F-Type Fastlane Special Event teljes képernyőn, amiről készítettem képernyő mentést, de mivel a napi feladatokat nem csináltam meg ezért a bal felső sarokban lévő vissza lépés gombot választottam, de azóta se hol se látom! Ti tapasztaltatok ilyet? Vagy nektek megjelent az említett értesítés?
Közben már videót is találtam róla (link), ahol már 2 napja megy az event! Pedig minden nap játszok ezzel a programmal ez hogy lehet?
Jaguar F-Type 5x BP = 250gold lesz!
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv,
Joe007[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
-
Joccc07
addikt
Titeket is kidobál?
-
-=Szabi=-
tag
válasz -=Szabi=- #3425 üzenetére
kínai autólista, basszus ez nagyon durva o.0
-
joe007
tag
Még 2 csillag kell és fullos a JAG.
Vki tudja hol találok olyan oldalt, ahol részletesen meg van listaszerűen az egyes szintekhez mennyi BP kell?
Nálam most 16/20 BP-n állok és meg lesz a 6.ik csillag!
Elvileg az ucsóhoz még 25BP kell.
Tehát összesen 25+4=29BP kéne még nékemXiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
joe007
tag
Vki nyert már Tournamentet 1 helyen? Van vmi taktika rá?
Ill. az hogy lehet hogy ki van max-olva a kocsim pl.603PR erre jön az AI és hoz egy 680PR-es kocsit ellenem???
Hja és amikor már eléred a 1st levelet, akkor miért csak 500PTS ad a program a max-on is???[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
Raul1998
csendes újonc
Uh sracok nezem ezt a kinai "edge" modot, ez pontosan mi lenne? Mert nagyon bejovos igy videon keresztul.
-
-=Szabi=-
tag
-
mg1992mg
senior tag
Nem lehet Body kitet rakni a Jaguar-ra? Ne már...
-
justice84
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a napi feladatok (Daily Assignments) nem frissülnek (1.4.8 verzió az app)? kb 3 napja. Neten se találok semmi hasznosat, itt fixed-et írnak.Valami ötlet?
(újratelepítés,cache ürítés is volt)[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz #05304832 #3445 üzenetére
Igen sajnos annyi.
Nekem is kifagy néha a játék ezért gondoltam újratelepítem erre mi történik?
Volt mentés nincs mentés. Az utolsó mentés amit vissza tudtam tölteni az a laferrari event vége. Úgy, hogy naponta többször is mentettem.
Nálatok nincs olyan, hogy nem látszik az út?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest