Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ha valóban 2600 arany kell az utolsó csillaghoz is a Skyline-ra, akkor kenjék a hajukra...
Szerencsére Car Series-ben nem kapott külön szálat, szóval nem fog érdekelni ez az utolsó csillag.Az viszont már inkább érdekelne, hogy prototípus conv kit-ekre érdemes-e aranyat szórnom az event-es store-ba vagy kapok majd néhányat a nap folyamán...
Fogok kapni persze, csak ki tudja, hogy nem-e direkt olyanokat amikre nincs szükségem és akkor miattuk állnának főalkatrész fejlesztések...Jó ez a 2X-ös REP szorzó a mai nap... kár, hogy már fél éve 100-as szintű vagyok, így semmit sem ér nálam.
A benzines variálásra leszek még kíváncsi a későbbiekben, hogy oda pontosan mit gondoltak (ha valaki tud erről bennfentes infókat, szívesen elolvasnám).Az is aranyos, hogy a Boss versenyeken mindig csak pénzt sikerül kihúznom már pár napja, az esetek 90%-ában minimum 15ezres kártyákat. Mindig azokat a kártyákat választom olyankor, ahol keverés nélkül lenne az, amit szeretnék (15-20ezres kártyák).
Lehet egyéb kártyák húzásakor is csak pénzt adna, de nem merem megszakítani ezt a láncot.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Ez a cash szórás most jó, mert már én is lila-arany fejlesztés közelbe kerültem és 1-1 conversion 100-150 ezer.
Viszont ami érdekes, honor 6-hoz képest g4-en sokkal jobb a játék, másabb textúrákat használ, de az eső nem esik itt se sajnos.
De ami felettébb érdekes, hogy itt is van néha nagyon beteg slow motion, aztán beindul a játék olyan mintha fps drop lenne, de kellemesebb a G4-en egyértelmű.[ Szerkesztve ]
-
mg1992mg
senior tag
3. nap letudva, ilyenkor áldom az eget, hogy éjszakás vagyok, és több időt tudok rá fordítani.
Remélem gold ráköltése nélkül is ki tudom szenvedni a cuccost, de nem adja könnyen magát na. -
Elmicsi
csendes tag
válasz mg1992mg #3164 üzenetére
Szerintem tök könnyű event eddig. A jaguáros nehezebb volt. Na meg laza így 5 nappal. Ma is minden pályát újra játszottam amit lehetett. Ha fél 1-kor még fent leszek kezdem megint a reset után Bár holnaptól már nem lesz idő mindegyikre, de szerintem így is van idő fejleszteni az alkatrészeket.
[ Szerkesztve ]
-
jojokka
tag
Már egy korábbi eventnél is feltűnt, ott le is fotóztam, hogy az általunk elérhető max fölé (jóval) húzott autó ellen kell menjek. Azt hiszem a BMW razor-nál láttam egy 750PR körüli Impreza-t, most 651-es BRZ ellen kellett menni a negyedik nap utolsó előtti futamában... Elfelejtettem lefotózni, mert jött az asszony, és elkezdtem sárkánytűzben égni...
Aki már befejezte az utolsó napot a mostani eventnél, az tudja, hogy mennyi BP-t kapunk még az 5. csillag után? Mind a 40-et a piacon kéne aranyért megvenni?
-
jojokka
tag
Hopp, Razor BMW BP-k a láthatáron!
-
addikt
válasz jojokka #3168 üzenetére
Persze úgy nagyon sok értelmük van, hogy olyan drop rate-jük van, hogy 5 versenyből egyszer sem sikerült húzni belőlük...
Amúgy a tegnap előtti 2x Rep bónuszt én korábban valamiért úgy értelmeztem a Play-es frissítés leírás alapján valamiért, hogy Vip pontokat lehet szerezni fizetés nélkül.
Azért lett volna ez jó, mert ha minimum 50 vip pontot tudnék valahogy szerezni ingyér, akkor még be is vállalnék egy teljes árú Monthly gold-ot, mert úgy már permanens Vip 4 lehetnék.[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz mg1992mg #3170 üzenetére
Erről ne is álmodjon szerintem senki. Az utolsó csillaghoz a maradék bp jó ha 1 éven belül összejön. Főleg, hogy car series szál nem is lesz az autóhoz. Én mondjuk megveszem mert van miből.
Ami viszont rohadtul idegesít az az, hogy hétfőn du. 3 után kezdtem az eventet és minden nap ugyanebben az időpontban tudtam kezdeni.Megjavult a G5-ön a slow mo az új frissítéssel?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
-=Szabi=-
tag
amúgy a Car Series-t már egy jó ideje csak a végén mutatja.. most is..
-
mg1992mg
senior tag
válasz Joccc07 #3171 üzenetére
Aham, javarész megjavultak ezek a dolgok, apróbb fps dropok még így is előfordulnak.
Sok esélyem volt 5. nap 4. hunter eventjénél, 699-es autót utol se értem... : D Olyan szinten "fos" alkatrészeket ad a cucc, hogy kénytelen az ember goldból venni a conv. kiteket.
[ Szerkesztve ]
-
Candyman001
csendes tag
Megvan... Nem volt olcsó, de megvan![ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Candyman001 #3178 üzenetére
Nekem is megvan már. Max csillagos de nekem csak sima kék.
Be is fejezted az eventet már?>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
-=Szabi=-
tag
eddig 7 ticket ment el a 12-es eventre.. -.-
-
Elmicsi
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez az event most kiverte a biztosítékot nálam. Kedvenc kocsim lévén már a kezdetektől vártam, hogy betegyék egyszer, de nagyot csalódtam. Annyira a gold lehúzásról szól az egész. Kékre csak akkor lehet fejleszteni ha 80-80 goldért veszem a kit-eket, mert azokat be sem adja (csak zöldig). A 2600 gold a 6. csillagért meg egy vicc. Volt 3 hunter pálya amit megszakadva se tudtam volna megcsinálni, így szintén goldért skipeltem. Bár ha elég kitartó vagyok és merem pazarolni a ticketet, lehet sikerült volna. Az M4-es Bp-ket mikortól és hogyan lehet megszerezni, mert semmit sem jelez nekem, csak a mailt? Így pl olyan kocsikhoz is lehet majd gyűjteni, amiket nem kaptunk meg eventen?
[ Szerkesztve ]
-
jojokka
tag
válasz mg1992mg #3176 üzenetére
Húzós volt, tényleg. Nekem végül 659-essel lett meg a 4. pálya, de ahogy már elhangzott, sokba került. Félek, hogy nem lesz meg, hajnal 6-ig éjszakás műszakban ha nem rontok ticketet, akkor meglesz. Ahogy olvasom, lesz még hunter... Hogy miből lesz még erősebb az autó, nem tudom...
Viszont lehetett nem csak aranyért, hanem 20000 pénzért is venni az upgrade kit-et.
-
Joccc07
addikt
Ahhoz, hogy meglegyen a kocsi 3320 goldot költőttem. A k@rva anyjukat.
Az utolsó versenyt 670 pr-rel meglehet már csinálni.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
csadi0011
őstag
válasz mg1992mg #3187 üzenetére
Féltem, hogy nem fognak menni az utolsó napi versenyek, mert nekem alig volt fejlesztve a kocsim. Amiatt amiket írtatok. Erre az első 14 verseny mind elsőre meglett. 650 PR-en áll most. Várom a ticketeket, hogy felfejleszthessem 668-ra.
Nektek túl jó volt a kocsitok, azért nem ment elsőre.[ Szerkesztve ]
-
jojokka
tag
Hogy a jó mocskos....
A negyedik pálya éjszakai, és azt a pályát keveset játszom, nem is tudom. Nem is látom igazán jól, mikor ki jön.
A nyolcas is Hunter. 662 pr-el vertem a 738-as ellenfelet. Elsőre. 46.57 vs 49.67 idővel... Fel tudnék robbanni a dühtől ilyenkor....
-
mg1992mg
senior tag
Na, meglett az utolsó is, azért megijedtem, amikor a 768-as ellenfélhez bedobott 691-en
Végső konvertálás után 683 lett.Ez az első autó, amihez nem nyúltam hozzá komolyabban külsőleg, bejön így is.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Én még a nissan eventbe vagyok beragadva, valami nem kóser.
650-es géppel egy hunter versenyt képtelen vagyok megcsinálni... (chapter 5 és a 4es event...)
PR 650 (minden zöld és 4 csillagos, 4244 a topspeed 5282 acc 5423 a nitro) de nem bírok felgyorsulni, kit-et meg nem tudok venni, szóval már nem izgat, még van 3 órám képtelenség...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest