Új hozzászólás Aktív témák

  • DevKiller

    senior tag

    Mai tapasztalatok elő és után szeretett szolgáltatómmal kapcsolatban(Természetesen vodafone)

    Történet ott indul, hogy veszek egy telefont(Nem a Vodafone-tól mert olyan horror áron adják, hogy kb mindenhol olcsóbb, pedig előfizetés 4 db is van a familiában.) Na de a lényeg, hogy ebbe az eddigi MicroSIM helyett NanoSIM megy. Ekkor az ember elindul, hogy ki cserélje. Aha, persze. "Jól" felkészült Vodafone kollégák várják az embert csak 6-an akik néznek, hogy SIM csere? Minek? Még működik nem? Valahogy sikerült megértetni, hogy méretileg nem jó, és kicserélték.

    Mivel faterom nevén van a számom ez nyílván neki lehetséges, nekem nem ami teljesen jogos. Hazaérek és belerakom a SIM kártyát minden bejön hálaistennek, legalább a SIM nem kakukkos.

    Az előző telefonom bár 4G-s volt, de nem támogatta a Vodafone 800 MHz-es 4G-jét. Hűhajó, ez már támogatja így sokkal jobb/gyorsabb lesz a mobilnet. Ühüm, persze. Ugyanolyan kotvadék amilyen volt. 0.5mbps/3 természetesen le/fel irányban. Természetesen jókora pinggel, hogy boldog legyen az ember. A történetet ott fejezném be, hogy 2020-ba vagyunk, és a Vodafone-nál gyorsabb a 3G hálózat mint a 4G :C :C :C (És a vicc, hogy még le is akarják kapcsolni xDDD :C :C :C :C )

    The future is exciting. Ready?

    HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

Új hozzászólás Aktív témák