Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
10.
Vodafone Cloud SzolgáltatásA Szolgáltatás 2 Gigabyte tárhelyet biztosít díjmentesen a Felhasználónak adatai
tárolásáhozA Szolgáltatás Vodafonenak mind előre fizető előfizetői, mind utólag fizető előfizetői számára elérhető a jelen Szerződési Feltételekben meghatározott korlátozásokkal és díjszabás szerint.
A Szolgáltatás kliensprogramja kizárólag azon mobil okostelefonok esetén vehető igénybe,
amelyeken az Android operációs rendszer 2.2-es vagy magasabb verziószámú változata vagy iOS operációs rendszer 5.0 vagy magasabb verziószáma fut. A szolgáltatás táblagépeken nem működik.
A Szolgáltatás regisztrációját a www.cloud.vodafone.hu weboldalon végezheti el. (egyelőre még nem él, majd májustól)Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
wwhy
veterán
válasz mukibuci #24754 üzenetére
Működik az, regisztráltam, próbafájlt feltöltöttem
És 100 GB-ot adottA fájllimit viszont elég karcsú, 100MB/file.
Én PC-ről csináltam meg, nem kell a www.
Pedig neked minimum a kétszerese járna
Ami egyelőre nagyon hiányzik: nem látom, h mappákat lehetne létrehozni illetve azokat/fájlt megosztani.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bolondember
MODERÁTOR
-
wwhy
veterán
válasz bolondember #24757 üzenetére
Már nyomtam volna is fel pár gigát, de 100-as darabokra szedve nem az igazi
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
szs760
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy a két napja vásárolt elő fizetésemet(2 év hűségidő,2 év tarifa megtartás,telefonnal együtt) van-e lehetőségem felmondani kötbér fizetése nélkül?
Ügyfélszolgálat szerint nincs,de nem tűntek elég határozottnak.
Előre is köszönöm! -
MODERÁTOR
válasz szs760 #24761 üzenetére
3 napon belül a hibás készüléked kicserélik, azzal kavarhatod.
A Vodafone és a Vásárló eltérő megállapodása hiányában a Vásárló
nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés
esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a
fogyasztó beleegyezésével megkezdte. - tehát még online shopból rendelve sem tudsz elállni[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
bepken
veterán
na hát úgy néz ki, "megoldódott" a probléma (bár ezt még nagyon félve mondom ki....) immáron több, mint 24 órája vagyok egy huzamban csatlakozva a hálózathoz! (kis öröm is nagy öröm, jó? )
amit csináltam: kivettem a SIM kártyát a stick-ból, majd visszatettem. ennyi. elég lapos a sztori tudom, de valami ilyesmi kínja lehetett, mert mint mondtam, most teszi a dolgát....a hosszútávú békés együttélés érdekében remélem, hogy innentől jól fog viselkedni!╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
scapegt
őstag
válasz mukibuci #24764 üzenetére
Szia Mukibuci! Tudnál abban segíteni, hogy milyen díjcsomag (vitamax vagy előfizetés de hűségidő nélkül) van a Vodánál, aminek kicsi a havidíja, de van valamilyen vásárolható opció, amivel egymás közt "ingyen" lehet beszélni? Konkrétan csak arra kellene, hogy egymás közt hosszan tudjunk beszélni, elvétve 1-2 sms. Mobilnettel is van hasonló esetleg? Köfi!!!
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz mukibuci #24768 üzenetére
Köszi! A családi opciót használjuk már 2 éve, de lejár a hűség nemsokára és kisebb csomagra váltanánk, illetve nem is biztos, hogy megmaradnának az előfizetések, anélkül pedig nincs CSO. Ez az 1+1 nem is olyan rossz, bár ha órákat beszél az ember, úgy már annyira nem bejövős Kár, hogy nem tudok belépni semmilyen flottába. Még körbejárom a többi szolgáltatót is, bár nem hiszem, hogy van jobb ajánlatuk ennél. Köszi még egyszer!
Egyébként miért van úgy kiírva ez az Egy+Egy, hogy 400,- Ft / ügyfél? Ha rákattintok, akkor meg már 500,- Ft / kártya?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Még nekem is 100, gyorsan felnyomok pár GB-t, nehogy lecsökkentsék; az adatokat csak nem törlik ki
A feltöltési sebességből ítélve vszleg nem ez lesz a fő felhős tárhelyem (főleg, hogy (még) asztali kliens sincs hozzá.
És hiába lehet kijelölni több fájlt, csak egyet tölt fel, míg pl. a Skydrive egyszerre ötöt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bolondember #24775 üzenetére
aztán majd ha egyszer gondolnak egyet és törölnek, akkor meg pislogsz btw tableten se szabad használni
-
MODERÁTOR
válasz bolondember #24777 üzenetére
ehh, nem néztem melyik hszre válaszoltál
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Angliából hívtak az előbb. Angol mobil számról, ami ott előfizetéses. Nekem Magyarországon van a magyar Vodafone Ikea díjcsomagos telefonom. Így nem fizethetek a hívásért, ugye? Ja, és ráadásul le van tiltva kártya szinten minden hang, és adat alapú roaming.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Csak annyit mondok, megéri hibákat bejelenteni,és javaslatokat tenni a Vodafone-nak. Ugyanis nem mindent tudnak, illetve akarnak megoldani, és ilyen esetekben az ember a számlájából akár még nagyobb mértékű egyedi jóváírásokat is kaphat. Tapasztalat.
-
Rick4
félisten
válasz dodopek #24779 üzenetére
A roaming az az, mikor Te vagy külföldön, és másik szolgáltató hálóján keresztül vagy feljelentkezve. Itthon nem tudsz roamingolni. Na jó, a határ mentén egyszer egyszer összejön, ha nem kézzel választod a hálózatot, hanem automatán hagyod...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, kikerült a vodához a Nexus 4 a smartstore-ba...
őrület milyen áron... Ez komolyan nem normális. ERRE már én is azt mondom, hogy nem normális (eddig is, de ez...).
Vaze. De komolyan.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Vangelis
félisten
válasz bolondember #24791 üzenetére
Red Super csomagban 90ezer....
Atya gatya...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MODERÁTOR
válasz bolondember #24796 üzenetére
elhiszem, hogy Neked nexus4re van szükséged, de átlagjózsika pont beéri egy alsó kategóriás készülékkel is és ő főleg nem fog fizetni érte
ráadásul a nexus4 ártámogatásából (vagy annak hiányából) kijön 5-6 galaxy y...
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz mukibuci #24797 üzenetére
de ki költ havonta többet?
Átlag József Matrica 1-gyel egy 1 HUF-os készülékkel és 3500 HUF-os havidíjjal (és 3 hét után csalódik mind az okostelefonokban, mind az androidban)?
Vagy esetleg a bolondember, Multimédia 11367-tel (vagy a rossebb se tudja mennyi most éppen az ÁFÁnak és a matelcsynek köszönhetően)? Aki használja a hálózat nyújtotta szolgáltatásokat, stb?Ha így nézzük, akkor Átlag József egyharmad bolondember. Vagy egy bolondember az 3 Átlag József. Ki hoz többet a cégnek? Kiből van több haszna? Ki térül meg hosszú és rövid távon?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
MODERÁTOR
válasz bolondember #24798 üzenetére
valószínűleg az okosoknak a fasoron vannak erre tökéletes képleteik és excel tábláik, amikkel kiszámolták, hogy ha a nexus4 ellenében a galaxy y van ingyen, akkor jár jól mindenki (főleg a voda) - bár az is lehet, hogy rosszul végzik a munkájukat
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz mukibuci #24799 üzenetére
hát, az én szempontomból nézve igenis rosszul végzik.
btw.: ha már ártámogatás - ha kimennek Germániába és megveszik a guglitól 300€-ért a telefont és "adnak rá" 50€-nyi ártámogatást... Már akkor is jobban a pénzüknél vannak.
Az a baj, hogy (még mindig maradva a saját példámnál!) ha jövő héten BÁRMELYIK itthoni mobilszolgáltató előállna egy jó ajánlattal, már mennék is. Ha lesz ilyen, megyek is. Ha nekik nem érdekük 3 Átlag Józsefet (plusz a másik számom - még ~másfél Átlag József (anyám használja) megtartani... Mert ügyfélmegtartásból, hát...
Na mindegy, tudom ne neked sírjak, mert se lelkisegély-szolgálat nem vagy, se ellene nem tehetsz semmit.. Csak érdekes, no. Bevallom, lelkem mélyén őszintén azt gondoltam, hogy egy hónappal-két héttel a szerződésem lejárta előtt megkeresnek, hogy nem akarok aláírni újabb 2 évre, nem akarok rabigát?! Hát, nem kerestek meg. Persze, csak egy ügyfél vagyok. De egy kis munkával meg lehetne oldani, hogy egy elégedett, maradó ügyfél legyek.Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs