Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea1991
tag
mobilnet s m l feltöltősen is elérhető?
-
Amantius
senior tag
válasz T0rnad0 #25807 üzenetére
Az OK (nálam Hamarosan rendelhetőnek tünteti fel) , én az apró betűs idézetre céloztam :
"A MobilNet L tarifacsomagok kizárólag a Vodafone Magyarország Zrt. által értékesített R208 MiFi készülékkel vehetőek igénybe, a csomag részeként biztosított SIM kártya más készülékkel nem használható."Nagy gáz, kis szerencse!
-
kbadam83
senior tag
Az miért lehet, hogy vodafone feltöltő kártyával használja felségem iPhone 4S-t és reggel óta ha hívást akar kezdeményezni akkorcsak 3 pittyegés és nem tud hívni Pénz van a kártyán , tiltva nincsen. Őt lehet hívni folyamatosan
-
domager2
tag
Nézegetem az októberi ÁSZF-et, minden tarifánál lesz egyszeri 10000 Ft-os belépti díj...
Az e--számla meg egy vicc. Vagyis voltunk nyaralni, nem foglalkoztam a számlával, hazaérkezve, a július 29-i esedékességűt befizettem augusztus 5--én reggel (a voda oldalán bankkártyával), jött is SMS, hogy köszönik a befizetést. Délután jön újabb sms, hogy fizessem be ugyanazt az összeget, ráadásul közlik, hogy eme felszólító SMS nekem 300 ft-ba került.
Jogos ez? Mindenhol azt hirdetik, hogy gyors, egyszerű a netes befizetés, leigazolni nem is kell stb...
Mondjuk még örülhetek, mert októbertől ez a díj 600 ft-ra emelkedik. -
MODERÁTOR
válasz domager2 #25813 üzenetére
akkor nézzél meg egy régebbi ÁSZF-et is nyugodtan, már hónapok óta szerepel a 10 ropis belépési díj, amit nem kell befizetni, eddig se kellett senkinek sem
ha a következő számládban szerepelni fog a kiszámlázott felszólítás, akkor meg tudod reklamálni, addig fölösleges ezen rágódni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
domager2
tag
válasz mukibuci #25814 üzenetére
Köszi!
E-mailes, telefonos ügyintéző lepattintott, hogy ez így jogos... a facebookos meg kissé mást mondott.No és amiatt nézegettem az ÁSZF-et, mivel rábeszélt az ügyintéző, hogy számlazárási napot váltsak, többször rákérdeztem, hogy tényleg ingyenes? Mondja, persze.
Az ÁSZF-ben meg 700 Ft. Rájuk borítom az asztalt, ha ezt is kiszámlázzák. -
MODERÁTOR
válasz domager2 #25815 üzenetére
ÁSZF-be írhatnak 1 csilliókvadrilliátot is, attól az ügyfél számára pozitív irányba eltérhetnek, lásd pl belépési díj. Tudnak módosítani számlazárási napot is ingyen, ráadásul rögzített hívásban mondták, hogy ingyenes, tehát ha mégsem az, akkor megreklamálhatod
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
hegti
aktív tag
Sziasztok!
Matrix 2: 150 percet vagy SMS-t tartalmaz a havidíj,az hogy kell érteni?
perc:x
sms:y
x+y=150?Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz mukibuci #25818 üzenetére
Köszönöm!
Matrix 2 csomag van az egyik haveromnak.Netto egyenleg 55 FT.
Fenmaradt egysége 32.00 (perc/sms),
Internet forgalma 3,52 MB, melyet 2013.07.14-től mérünk,
fenmaradt bónusza 53.22 Vodafone perc ,18 belföldi sms.Netto egyenleg? ez mi?
Miért július 17-től mérik a netet mikor augusztus 3án lett megkötve az előfizetés?
Fenmaradt bónusz 53.22?Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
-
LÁZ
addikt
üdv, előfizus vagyok, sim kártyámat szeretném micro sim-re cserélni a új telóm miatt, mire számithatok ha holnap benézek egy vodába vajon, azt is olvastam, hogy ingyen cserélik, meg azt is, hogy 7k...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
CivicEsi
senior tag
7000 forint a csere, nekem múltkor hasonló helyzetben a Westendben ingyen megvágta a srác a Voda üzletben, mondjuk utána hiába jól vágta meg a simet cserélni kellett, mert telefonom eldobálta a térerőt, na az már igyen volt.
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
LÁZ
addikt
köszi, közben már a mostani telón se találja a hálózatot, legalábbis ledobott tegnap 1x, igy remélem 7e ft alatt megoldom, az sztem azért kicsit érdekes árképzés...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Tarifát váltottam, feltöltő kártyás telón, kaptam az sms-t hogy jóváírták az ajándék internet bónuszt is, viszont amikor elindítom az okos teló böngészőjét azt írja ki hogy nincs hálózati kapcsolat. Mi lehet a probléma? Vagy ezt külön kellene aktiválni, ha igen hogy?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
LÁZ
addikt
voltam bent, és azt mondta a srác, hogy meghatalmazás,mert anyuka nevén van a pedagógus dijcsomagos előfizu, és ha nem kötözködik az ügyintéző, akkor ingyen cserélik, kb 10éve vagyok vodás, remélem nem akarnak majd lehúzni.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
melyik kóddal tudom megnézni telefonon, hogy meddig érvényes még a feltöltős kártyám?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #25832 üzenetére
Ilyen kódról nem tudok. Én a https://live.vodafone.hu/ oldalon szoktam bejelentkezni és megnézni a feltöltősök adatait.
-
ottoyes
senior tag
-
Scoobyka
addikt
A vitamaxos feltoltom 3000el a kartyat ajandek 1GBot kulfoldon is felhasznalhatom vagy csak belfoldon? Nem talaltam a weboldalon errol infot.
-
club1
veterán
válasz Scoobyka #25837 üzenetére
Azért nincs róla info, mert egyértelmű, hogy nem használhatod fel külföldön. Ha megnézed a roaming díjakat (kb. 170 Ft 1 MB), abból már egyértelműnek kell lennie...
Egyébként pedig részlet a weblapról:
Az internetbónuszt belföldi adatforgalomra, a Vodafone Percet, a Vodafone belföldi hálózatán normáldíjas hívásokra használhatod fel.[ Szerkesztve ]
-
-
club1
veterán
válasz Scoobyka #25841 üzenetére
Én többnyire dolgozni járok a horvátokhoz. A Tele2 pont addig használható, amíg van az adott területen 3G lefedettségük. Addig viszont pont ők a legolcsóbbak. Utánuk ott a Vipme 800 Ft-os SIM kártyája, amin a PAKET opcióval 250 MB net kapcsolható be 440 Ft-ért egy hétre. A legtutibb 3G lefedettséget viszont a T-Mobile tudja a legdrágábban.
-
Stanley-B.
őstag
sziasztok!
vodafone készülékbiztosításnál, ha betörtem a kijelzőt, azonos árban választhatok másik modellt is?ha igen, akkor melyik ár számít, amennyiért vettem, vagy éppen az aktuális ár?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Stanley-B. #25844 üzenetére
Szerintem itt nagyon pontosan megtalálod a részleteket.
A lényeg viszont az alábbi sor:
Amennyiben nem elérhető azonos típusú készülék, úgy a bruttó biztosítási alapár lista alapján, az ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint választhatsz magadnak azonos kategóriájú készüléket.[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ha a Vodafone-tól rendelek online egy "K3772H USB modemes kezdőcsomagot" ( Vodafone Netjegy ) azt kb mikorra szállítanák ki? Fontos lenne hogy a hosszú hétvége előtt itt legyen.
Jobban járnék ha inkább bemennék az üzletbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest