Új hozzászólás Aktív témák

  • elekreg

    tag

    válasz szabogabor10 #92830 üzenetére

    Eddig úgy gondoltam, hogy csak technikai hiba ez az előleg a régi és arany/platina ügyfelek esetén, de lassan már ebben is kételkedni fogok.
    Végtelenül türelmes szoktam amúgy lenni, de most kezdenek összeadódni a problémák, amik bár apróbbak voltak és többségében el is intéztem azóta más úton, de most előjöttek és halmozzák ezt az előlegesdit.
    Például gond volt a számlával, az egyik ügyintéző rögzített hívásban elmondta, hogy a Telekom rendszerével volt Probléma, 2 - 3 napon belül hívni fognak, na ez még nyáron volt, azóta sem kerestek meg azon ügyben.
    Vagy ha kértem egy olyan módosítást több előfizetésem kapcsán is az online felületen, amit én nem tudtam elvégezni, akkor viszonylag gyorsan válaszoltak, hogy aláírt nyilatkozat kell hozzá, azt pótoltam és azóta csend van azzal kapcsolatban is, nem csinálták meg 2 hónap alatt sem. Még szerencse, hogy nem fontos és sürgős.
    Végszükség esetén mennék csak másik szolgáltatóhoz a privát előfizetéseimmel, mert technikailag tényleg a Telekom a legjobb szerintem, de mindennek van határa, amihez így közelítenek.

    ricshard444: Szia! Nagyon beakadt valami a endszerben és nem kis előlegeket kér, de januárig csak észhez térnek.
    Ha írsz díjcsomagot (hang + net), hogy melyikkel vagy kíváncsi, megnézem neked, hogy most mit dob nekem a rendszer az én előfizetéseimre. (18 - 20 éves arany/platina előfizetések, gond sosem volt velük.)

    sultansmith: Régen rossz, ha eztán csak a Magenta előfizetők lesznek kiemeltek, mert akkor elég sok csak mobilos előfizetőt elveszíthetnek.
    Nálunk is elérhető a Telekom és a Flip optika is (meg a DIGI is), mégis UPC van bekötve és nem véletlenül.
    Évekig voltam vezetékes szolgáltatásokkal is Telekom előfizető, technikailag ott is elégedett voltam, de az ügyintézéssel már nem annyira, meg állandóan a 2 év hűségre hajtanak, hűség nélkül nem adnak olyan jó árakat, mint a többi szolgáltató.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák