Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
A 12 hónap az 12 hónap. A január 10. a 3 havi "türelmi idővel" meghosszabbított lejárat, addig lehet újraéleszteni a kártyát.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mindfields00 #91303 üzenetére
Jó hogy mondjátok hogy ilyen van, mert tartok egy routerbe való dominót itthon és még van rajta 3 és fél giga net, akkor azt szépen lehasználom mielőtt pápá lenne neki.
-
goop
őstag
Úgy van, hogy 2500 Ft ért kell tölteni, akkor lesz egy évig érvényes.
-
4Grider
nagyúr
Ha nem így történt, hívd az ügyfélszolgálatot (de nem szokott ilyen egyszerű dologban egy számlázási rendszer tévedni):
A rendelkezésreállási idő hossza a feltöltés összegétől függően az alábbiak szerint alakul:
1500 Ft-tól 2400 Ft-ig 180 nap,
2500 Ft-tól 14900 Ft-ig 366 nap,
15000 Ft vagy annál nagyobb összegű feltöltés esetén 488 nap.
A feltöltésekhez kapcsolódó rendelkezésre állási idők nem adódnak össze, mivel a rendelkezésre állási idő mindig a feltöltés napjától kezdődik. Amennyiben a feltöltés olyan értékben történt, melynek feltöltése esetén a rendelkezésre állási idő rövidebb lenne a feltöltés előtti rendelkezésre állási időnél,akkor az eredeti rendelkezésre állási idő marad érvényben.
A hívószám-lekötési idő 90 nap, mely a rendelkezésre állási idő lejárta után kezdődik. A hívószám-lekötési idő alatt hívásfogadásra nincs lehetőség, de a hívószám megmarad -ezt a Szolgáltató díjfizetéshez kötheti -, s ha az Előfizető feltölti számláját, ismét igénybe veheti a Domino szolgáltatást. A hívószám-lekötési idő lejártával a hívószám megszűnik, s a szolgáltatás csak új SIM-illetve készülékcsomag megvásárlása útján vehető igénybe![ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Donki Hóte #91300 üzenetére
Nekem azóta sem látszik, belépve ezt látom:
Ha lenyitom a testreszabás menüt, felsorol mindent, de egyenleget ott sem mutat.
Jelenleg egyébként egy Maraton 200 MB aktív, az app-ban látom is az egyenlegét.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz Donki Hóte #91308 üzenetére
Előzmények, cookie, cache törlés után is ugyanez marad a helyzet.
Valami gebasz lehet tényleg, mert máshol is tapasztalok hibát. Valamiért "erőlteti" a telekom fiók létrehozását (a legalsó opció az előbb linkelt képemen), ott továbblépve kiválasztom, hogy már a meglévő fiókot szeretném hozzáadni az előfizetéshez (mivel korábban már regisztráltam egyet), stimmel is minden egész odáig, amig egy"A SZOLGÁLTATÁS ÁTVÁLTÁSA TECHNIKAI HIBA MIATT NEM LEHETSÉGES.
Kérjük, hogy ismételd meg a műveletet később! "hibával ki nem vág és marad minden a régiben.
Ami érdekes, hogy ha nem simán az előfizetéssel lépek be, hanem a telekom fiókkal (számomra mindössze annyi a különbség, hogy egyik helyen telefonszám + biztonsági kód, a másik helyen e-mail cím + jelszó páros kell), akkor ott látszik az előfizetésem, ami hozzá van adva a fiókhoz.
Viszont ha valójában hozzá van adva, akkor az előfizetés oldalon miért ajánlja fel a telekom fiók létrehozása opciót, amikor már van? Itt valami nagyon nem kerek, vagy én vagyok helikopter.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
Soulfly842
addikt
A Telekom ma sajtótájékoztatót tartott az okt. 24-i változásokról (ill. arról, hogy a telekom már 20-tól biztosítja a lehetőséget)
A függetlenítések (lejárt hat. szerz. esetén) alap esetben önkiszolgáló felületeken történnek majd (IVR).
1414-es hívószám alatt 3.6-os menüponton lesz elérhető majd 20-a után.
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #91310 üzenetére
Ha nekem okt. 22-én jár le a két év hűségem, akkor az akkor elhozott teló függetlenítését kérhetem-e? Valaki le tudná írni egyszerűen, h akkor mik is ennek a feltételei? Tehát kik azok, akik igényelhetik a szolgáltatást?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #91312 üzenetére
Az teljesen mindegy, h mikor járt le?! Tehát pl. akinek 24-e elôtt, az is kérheti?!
-
thomas77
senior tag
válasz Soulfly842 #91312 üzenetére
Mi van azokkal, akik domino készülékes csomagot vásároltak? Ők akár a vásárlás másnapján kérhetik az ingyen függetlenítést?
-
Soulfly842
addikt
válasz tylerddd #91313 üzenetére
Az - ahogy te is írtad - még nem lejárt szerződés... Így szerintem a válasz nyilvánvaló
Nem azt írtam, hogy akinek majd lejár (valamikor, vagy pár nap múlva), hanem azt, hogy akinek lejárt (múltidő)
Az újonnan az árlistába kerülő készülékek (A3 2017, A5 2017) stb, már mind függetlenül kerülnek értékesítésre alapban.
Ergo, aki most vásárol friss készüléket annak már vsznűleg független.
A vásárlói számlán ha szerepel a termék cikkszámában a /SL akkor az függő, ha nem, akkor független.
De igen, azok is kérhetik, 20.-a után.
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
válasz Soulfly842 #91315 üzenetére
Akkor ha én májusban vettem egy GalaxyA5 2017-et,részletre,2 év hűsség megkötésével, ( határozott idejű) akkor én kérhetem a függetlenítését október 20-a után??
Vagy csak ha lejárt a két évem??[ Szerkesztve ]
NAGYPAPA
-
fornettisuti
veterán
válasz thomas77 #91314 üzenetére
A domino sok jobban járnak ha gyári független készüléket vásárolnak, ahogy eddig is.😉
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tylerddd
veterán
Tehát a lejárat dátuma tök mindegy, a lényeg, h lejárt vagy nem.
"Nem azt írtam, hogy akinek majd lejár (valamikor, vagy pár nap múlva), hanem azt, hogy akinek lejárt (múltidő)"
De okt. 24-re, már lejárt lesz.
ps: igen, tudom, már 20-tól mehet a menet.
-
tylerddd
veterán
válasz enginev3.0 #91319 üzenetére
Hűség alatt lehet kérni függetlenítést?!
-
HofiZoli
senior tag
Samsung Galaxy S8+ Silver SAM GAL S8+ #SLV
ez szerepel a számlán, akkor esélyes hogy független?A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
válasz br4adam #91326 üzenetére
Köszi
Közben megnéztem az S7 edge számláját is, az /SL, és az tuti függő.Érdekes történet az S8+ mert olyan előfizetésre vettem aminél nem lehet hűségidő, a telefon független és kamatmentes részletre van
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
tylerddd
veterán
válasz enginev3.0 #91328 üzenetére
Mert aki kérdezett, annak nem csak a függetlenítés díját kellene fizetnie, de te ezeket nem írtad és így olyan, mintha 15k-ért függetleníthetné és csá! De nem kötekedésnek szántam!
-
atosan
veterán
Sziasztok,
A Telekomnál az mennyire megszokott, hogy egy meglévő ügyféltől előleget kérnek?
Neten szerettem volna új előfizura LG Q6-ot. Magenta1 csomagom van. Kb 8 éve van vezetékes net+vezetékes telefon náluk, másfél éve IpTV, januártól társkártyás mobil előfizetés is. Akkor a Honor 8-ra kértek 12ezer előleget, ezt megértem, hisz mobil részen még új voltam náluk. Ma az online felületen a Q6-ra kidobott 94 ezer forint előleget. Pilláztam mint rosszlány az oltár előtt. Maga a telefon kerül annyiba előfizetés nélkül A sztorihoz annyi hozzátartozik, hogy a személyim szlovák, minden más magyar ( lakcím kártya, adókártya stb) 10 éve ide nősültem, itt élek, itt dolgozom. Vettem tőlük részletre már tabit kettőt is, tv-t, laptopot. Nem kis összeget hagyok náluk havonta. Mit kéne még bizonyítanom?
Csak mint egy sztori írtam ide.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
HofiZoli
senior tag
válasz atosan #91330 üzenetére
tőlem még soha nem kértek előleget, még új előfizetőként sem. szerintem ott a személyi kavar be.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz atosan #91330 üzenetére
Mostanság felmerült érdekesség/hiba?, hogy akinek van futó részletfizetése, attól bekér a rendszer előleget.
Ha elmész egy T-Pontba, ott saját hatáskörben többnyire eltekintenek az előlegtől, ha meglevő ügyfél vagy, online valamiért nem túl engedékeny a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
istibond
tag
Sziasztok ! Van nekem egy zte speedport entry 2i amit a telekomtol kaptam nem reg ez egy modem es wifi egyben.
A regi routerem mintha erosebb lett volna ..
Ra lehet valahogy kotni a sajat routeremet ?
Pontrol pontra leirna nekem valaki azt nagyon megkoszonem.
Olvasgattam utana hogy kell de mindenki mast ir .
Olyan lehetseges hogy ez a zte router jobban meriti a telefonom akksijat? -
dptrsk
Topikgazda
válasz atosan #91337 üzenetére
Nem igazán van lista.
Ha a számlán nincs /SL jelölés független, ha van /SL, akkor SIM LOCKos.
Továbbá amit olvastam:
iPhoneok már függetlenek (ha most veszed és van /SL akkor is),
Samsung Galaxy A5 2017,
Samsung Galaxy A3 2017,
Samsung Galaxy S8/S8+,
illetve elvileg az új készülékek amik mostantól kerülnek be a listába azok is függetlenek elvileg.
Samsung Galaxy Note8 ?? -
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #91340 üzenetére
Ezt eddig nem láttam, hasznás funkció.
A HVG cikke szerint az iPhone 7 vagy korábbi modellek is függetlenek, de ott lehet még a /SL jelölés technikai okok miatt.
-
tylerddd
veterán
"Fontos tudni, hogy Az iPhone 7 és korábbi verziók esetében technikai okok miatt a cikkszám még minden esetben tartalmazza az SL betűket, de ettől függetlenül már minden iPhone típust hálózat-függetlenül értékesít a Telekom - olvasható a friss közleményben."
Magyarán van olyan 7-es és talán korábbi készülék is, ami független?!
-
tylerddd
veterán
válasz lugosi #91345 üzenetére
@ lugosi & dptrsk Én is úgy gondolom, h mostantól igazak a fentiek, de a mondat első felében lévő kijelentés félreértésre adhat okot, hiszen iPhone 7-ről és korábbi verziókról beszél, de ezek közül csak az a független, amelyiket mostanában vették, nem amelyiket 2 éve.
@ 4Grider Szerintem feküdj még vissza, ha van rá lehetőséged.
-
elekreg
tag
válasz tylerddd #91342 üzenetére
Szia!
Nekem a Telekomtól volt 6s Plus és 7 Plus, mind a kettőt hálózati zárral kaptam anno.
A már szócskából arra következtetek, hogy a mostanság rendelt szállítmányokat már a régebbi iPhone típusokból is függetlenül kérték és árusítják, már ha lehet hinni a cikknek.
Az iPhone 8 és 8 Plus az első pillanattól független, az biztos. -
atosan
veterán
-
MATEO6600
őstag
Hi!
Jövő évben fél évet Belgiumban fogok tölteni. Jelenleg még másfél év hűségem van a csomagomra, azt hiszem havi 3k a telefonálás és 2k a net.
Kérdésem, hogy ott is tudok majd netezni/telefonálni többlet díj nélkül? Tudtommal már nincsenek roaming díjak.Másik kérdés, ha kapok külföldi simet és ezt a telekomos számot addig nem használnám, akkor a hűség miatt ugyanúgy kéne fizetnem a havi 5k-t, le lehetne mondani a hűséget komoly pénzvisszafizetés nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata