Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Scrake^;DD #73799 üzenetére
Számlát nem küldenek, mivel feltöltős.
Ha elfogy az 1GB vagy letelik a 3 hónap, akkor NapiNet csomag szerint fizeted a díjakat, ha van elég pénz az egyenlegeden. Számlát nem küldenek, max. nem tudod használni, ha nincs egyenleged a szolgáltatásra.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Scrake^;DD #73802 üzenetére
195ft/10MB/nap.
Csak akkor vonódik le ha használod adott napon az adathálózatot.
Ha jól tudom, csak 1 alkalommal vonódik le naponta, ha elfogy a 10MB utána neked kell újrarendelned, ha adott napon még használnád. -
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem, adott két előfizetés az enyém.és a páromé. Az enyémen van hüség next s dijcsomag az övén nincs. Fizetek egy készülék törlesztöt és az lenne a kérdésem hogy csak a.készülék törlesztöt átválalhatja e? -
Soulfly842
addikt
válasz Pietrosz #73808 üzenetére
Vállalati konstrukciókban, dolgozói díjcsomagokban esetek kb 70%-ában nincs alapnet (napinet egyetlen egy esetben sem aktiválható).
Ha nincs a díjcsomagban benne foglalt alapnet, akkor kérdezz rá inkább arra, hogy a Business net S -es csomag elérhető-e a te konstrukciódban. Ár-érték arányban az éri meg a legjobban (1990 Ft egy 500MB-s Netplusz M, s ezzel szemben nettó 1600 Ft a Business net S-es, 1 GB-s csomag)
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #73813 üzenetére
Ui.: Keretszerződés függvénye, hogy az üzleti portfólió internetes csomagjai elérhetőek-e, s ha igen, akkor pontosan melyik.
-
M.A.Z.
aktív tag
Végül csak észre vették, hogy szinte bármire jó volt a Korlátlan böngészés és email opció. Már a YouTube mellett az alkalmazások frissítése se megy...
-
blackmajesty
aktív tag
válasz kakuk.tamas #73819 üzenetére
Igen, augusztustól nem lesz music opció, a spotify-nál kell majd előfizetni.
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok lenne egy kis gondom hátha valaki járt már így. szám hordoztam a Vodafone-hoz, július 6.án és az lenne a kérdésem hogy a múlt havi számlát és azt a 6 napot csak személyesen tudom befizetni? mert a Telekom online ügyfélszolgatatára már nem tudok belépni és online szoktam fizetni, köszönöm ha valaki esetleg tudna segíteni
-
r3dsnake
nagyúr
válasz blackmajesty #73820 üzenetére
Mondjuk sok értelme nem volt ennek a csomagnak. Családi megosztással 400ft/hó/fő-re jön ki a díja.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz r3dsnake #73822 üzenetére
De a korlátlan music opció azért elég jól jött. Volt hogy 10-15 gb volt csak a spotify adatforgalmam, és ez mind mobilneten. A netplusz xxl is csak 5gb, szóval mezei halandó ha sokat használta a spotify-t mobilneten, jóval olcsóbban kijött, mint ha dobálta volna fel a tudbo opciókat.
-
törölt tag
válasz tomi5244 #73826 üzenetére
Ha Music XS, S, vagy M csomagod volt akkor igen elvileg. Hirtelen ezeket találtam:
Előbb ez: A Music XS, S és M díjcsomagok és a Music opció 2016. június 30-án lezárásra kerülnek, meglévő előfizetők továbbra is igénybe vehetik, de újként már nem igényelhetők.
Aztán javították:
A Music opciók lezárására vonatkozó korábbi előfizetői értesítést pontosítjuk, a Music opció és a Korlátlan Music opció is lezárásra kerül.
Nekem viszont nem Music csomagom, hanem Move XS előfizetés mellé kötött Music opció volt, annak mindenképpen lőttek a fentiek és az sms szerint is.
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
A minap felhívott valaki és a telefon "korlátozott hívást" jelzett. Mit jelenthet ez? Domino 5 díjcsomagom van.[ Szerkesztve ]
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Szeptemberben lejár az előfizetésemre a két év hűségidő. Azzal riogatnak, hogy ha nem jelentem be a tkomnál, hogy nem kívánom meghosszabítanom a hűségidőt akkor automatikusan hosszabbodik és újra két évre le leszek kötve.
Igaz vagy csak legenda ez? -
bopeti98
őstag
Hát valami mégsem stimmel a Telekomhoz hordozott 70-es számommal.
Már nővéremen kívül, egyik ismerősöm is jelezte, hogy Vodás hívásnak veszi.
Szereztem egy Domino Surf-os kártyát, felhívtam az elvileg Telekomos számomat, és 1 percért 39 Ft-ot vont le, tehát az is hálózaton kívülinek vette, pedig ha beütöm a *126*szám# kódot, akkor azt írja, hogy a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. a szám szolgáltatója.
Felhívtam az üfsz-t, de nem találtak semmi hibát, és biztos a hívó félnél van a gond.
Én ezt már nem értem. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van bármilyen másik fizetési mód feltöltőkártyás mobilnet fizetésére mint az, hogy szó nélkül levonják a simről? ATM, csekk, átutalás, bármi. -
Dilikutya
félisten
Közeli rokonnál kislánynak előfizetést készülnek intézni, családit. Eddig Domino 5 volt neki Net Plusz S mobilnettel. Ezt már meg akartuk szüntetni, de megfeledkeztünk róla, így amikor feltöltötték az egyenlegét, vonta is egyből. Ok, semmi baj, akkor ezt még elhasználja. Lemondtuk, erre jön az SMS, hogy aktiválták a NapiNet-et. Anyád. Lemondtuk azt is, egyenlegen volt még 200 Mb. Használná, erre SMS-t kap, hogy a NapiNet-et aktiválták, a pénzt levonta, 210 Mb az egyenlege. Bejelentkezve lemondott státuszt mutat. Jó, másnap használná, vonni már nem tud, mert eleve csak 1500 Ft-al volt feltöltve, ellenben a Telekomra bejelentkezve hiába van még 200 Mb az egyenlegén, nem működik. Mobilinternet ikon az értesítési sávon megjelenik. Nem úgy van, hogy ha lemondjuk a netet, akkor a kifizetett időtartamig (30 nap) az leforgalmazható? Ez így mennyire korrekt ettől a szarházi, fartúró cégtől?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bopeti98
őstag
Szuper, most már a Telekom alkalmazás is beszart. Sem a számlákat, sem a forgalmi adatokat nem jeleníti meg, gépen meg egyáltalán nem tudok bejelentkezni. Csak így tovább.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Dilikutya #73842 üzenetére
Én is megrendelem-lemondom a NetPluszokat, Domino 5tel.
Mivel kifizeted ezért megrendeléstől 30 napig aktív marad, s nem megújuló státuszba kerül, majd fordulókor eltűnik, s aktiválódik a NapiNet.
Ez a normális működése, az nem normális, hogy lemondod s aktiválja a napinetet. Ha a napinet aktiv, akkor a netplusz keret már nem használható.
Ügyfélszolgálaton írjatok nekik, hogy mi történt.JA az nagyon fontos, hogy (azthiszem) 15 forint egyenleg kell az internet használathoz, ha ez a feltétel nem teljesül, akkor hiába van 10GB keret, nem engedi használni.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van egy dual sim-es xiaomi mi5-öm egy vodafone előfizuval, amibem 500 mega adatforgalom van.Eddig annyit összeraktam magamban (lehet hogy tévesen), hogy T-nél érné meg 490 forintért 2 giga sávszélt vennem. Túl szép hogy igaz legyen, ennyiért kapok egy sim kártyát 2 hónapig 2 giga nettel, ami ha elfogy újra aktiválható?
(Szerintem rosszul gondolom )
Ezt a csomagot néztem ki: net roll tesztElőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest