Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erik.1995
újonc
Üdvözletem!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy mi a feltétele annak hogy előfizetéses aranytárskártyás legyek? Előfizetéses csomagban is meg van szabva, hogy minimum milyen csomagot kell vennem?
Előre is köszönöm a választ! -
n@p@lm
őstag
Úgy hallottam hogy nem tilthatják a voip-ot.
A feltöltőkártyásoknak rendelhető csomagokban az ÁSZF szerint mégis tiltva van a voip.
Nem jogszabályellenes ez? -
SPF
senior tag
Uzleti dijcsomagban megduplaztak a mobilnetet.
-
bopeti98
őstag
5.-én fizettem bankkártyával a számlámat a Telekom fiókban, de amikor az OTP oldaláról visszairányított az arcomba tolt valami általános hibaüzenet, viszont a számlát rendezettnek tekintette. Ez a mai napig nem változott. A bankszámlámról nem vontak le semmit, de a számlát továbbra is úgy érzékeli mintha ki lenne fizetve. Ilyenkor mi van? Majd a következő számlán dupla havidíj lesz?
-
-
SUPREME7
addikt
Ja, akkor ez nagyon nem Business netes csomag Pedig már kezdtem rápörögni a 14GB-ra, sokszor a 7GB is kevés
[ Szerkesztve ]
-
tabaga
tag
Én is láttam ezt már másnál (500mb -> 1gb), szóval ha csak nem ugyan ott dolgoztok, akkor ez valami általánosabb dolog lehet.
Más: Az létezik, hogy a régi Like, a 300, vagyis amiben még 300 óra erejéig lehet hívni a kijelölt 3 számot, abban a csomagban nem engedik fel a felhasználót 4g-re? A telefon adott, a simkártya is, így csak a szolgáltatóra tudok gyanakodni.
Válaszotokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Jók ezek a net emelős hírek. De vajon a kiegészítő netcsomagokat (NetPlusz) is duplázzák? Remélem, igen.
-
hacki87
senior tag
válasz hurenzon #73323 üzenetére
Én úgy tudom, hogy minden díjcsomagot 4g képessé tettek már egy ideje. Maximum a sávszélesség nem akkora. De pl ezt írja like Snél: A maximális sebességek a Like S díjcsomagok esetében a 4G/LTE technológiára jellemző névleges sebességek.
A mobilinternet szolgáltatásra garantált le- és feltöltési sebesség minden mobilhálózaton 0 Mbit/s. -
addikt
válasz kory24 #73332 üzenetére
A szolgáltató oldaláról nincs ilyen opció. Ezt csak te tudod megvalósítani.
Amit a kép ábrázol, az érdekes, de megnyugodva látom, hogy nem csak nekem trágya ez a felület. Ír mindenféle baromságot. Legalábbis nekem, földi halandónak az, lehet, hogy a magasságos T érti...
(#73333) St3ven:
Mondjuk az is úgy hülyeség, ahogy van. De majd egyszer, mikorra sikerül rendbe tenniük a felületüket, addigra biztos ezt is megoldják.
Vagy nem.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Vangelis
félisten
Nekem ez a telekomos oldal most olyan mint a win10 es mobilok...
mindig várni kell valamire ... csak forog ls forog!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
lillaanna
csendes tag
Sziasztok.
Kaptam most egy SMS-t a t mobil tol.
"Korlátlan meccs nézés! Kiemelt Telekom havidíjas mobil és Tv előfizetőként, Ön Jun 10és augusztus 31 között külön díj fizetése és adatforgalom nélkül nézheti a meccseket, bárhol, mobilon a tv go val. Szurkoljunk együtt! Telekom"
Ez azt jelenti, hogy az M4 műsorát bármikor nézhetem, vagy csak a meccsek alatt? Hol lehet ennek utána nézni, vagy meg tudjátok mondani?Zte blade-Zte skate-Sony sp-Sony-z2-Samsung galaxy s7- Ede-Samsung Note 8 -Samsung galaxy note 20 ultra 5g
-
sz_abika
addikt
Van rá lehetőség, hogy SMSben kérjem a szolgáltatótól az internet beállításokat? Egyszer csak elszállt a netem, de a Telenoros SIMen meg van..
PSN: xszabikax
-
btz
addikt
Üdv!
Telefont vennék havi részletre a Telekomtól, de úgy néz ki hogy több mint 30 ezer előleget kellene befizetni. Azt írták hogy 100%-ban felhasználható.
A kérdésem az lenne, hogy mire használható ez fel? Csak beszélgetésre, vagy netezésre vagy lehet kérni hogy a készülék részlete csökkenjen a 19 hónap helyett 2-3 hónappal?ⓑⓣⓩ
-
r3dsnake
nagyúr
Frissen kötött előfizu visszamondható még pár napig? Fater beleugrott egy csomagba, ami sokkal olcsóbb lenne az enyém mellé aranykártyával.
-
St3ven
addikt
válasz r3dsnake #73345 üzenetére
Nemigazán. Kivéve, ha nem vállalt hűséget az előfizetésre. Mert akkor bármikor felmondható a szerződés, kötbérmentesen.
Gondolom személyesen kötötte, szóval nem netes telefonrendelés mellett.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
r3dsnake
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest