Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    Hali!

    Úgy néz ki aláírok egy előfizetésnek. Jelenleg vodás kártyás vagyok, nem beszélek sokat, régi kártya a fene se tudja milyen csomaggal és előszeretettel eszi a pénzt, havi 3k-t simán megeszik...

    Céges csomag lenne egy kis nettel bővítve( célok: skype/viber/fb/e-mail). 1300+áfa a csomag havidíja, 8 forint nettóért beszélni a céges mobilokkal, + havi 400ért ingyen beszéd a flottán belül, 12 forint volt nettóba a hálózaton belül és kívül valami 22 forint volt vagy mennyi... Net meg 1090 forintért 200 mega, 1500 forintért meg valami 500 megát emlegetett... Amit nagyon kihangsúlyozott, hogy másodperc alapon megy a számlázás.

    Az a baj, hogy sose akkor jutnak eszembe a jó kérdések, mikor ott vagyok. Így itt próbálok rá választ keresni.
    A cégnél mesélték, hogy sokan úgy szokták, hogy kérnek egy társkártyát, pl.: a párjuknak stb. és az egyikre kérik +400haviért a ingyen flottás beszédet és csak ő hívja a másikat. :D Ezt ha nálam is bekövetkezik akkor kérhetem, hogy bővítsék a csomagomat a havi+400ft-sre?
    Net hogy működik, hogy ha letelik a 200 mega, akkor belassítják és tudom használni ingyen, vagy fizetni kell megánként x forintot?
    Június 1ig, az 500 megás net a 200 megás net árán vagy vagy mit mondott. :D

    Jelenleg nekem ez így jobbnak hangzik, mint a havi 3k feltöltőkártya. :)

Új hozzászólás Aktív témák