Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz Taktoj #124749 üzenetére
Nem lehet.Mobil előfizetőt csak személyesen az üzletben lehet módosítani,mivel mindkét félnek alá kell írni a dokumentumokat.
Telefononon előfizetőt csak otthoni szolgáltatásnál lehet váltani,amennyiben a feltételek megvannak(mindkét fél a telefonnál van,nincsen tartozás,részletek befizetve,stb.). -
HTomee
tag
Sziasztok,
Telekom. hu-n nincs már olyan gomb hogy egy készülék melyik üzletben van készleten?
A hozzám közel lévő üzleteket vagy nem érem el vagy nincs is tel szám...[ Szerkesztve ]
-
addikt
Mas se tud az androidos appbol dominot feltolteni?
-
törölt tag
Hm, szóval ha magenta1 lesz (emiatt) az "átvető" új tulaj, akkor nincs külön díj sem? Ez nagyon jó tudni...
Kaba, ez tényleg így van? Tudsz erről vmit? (vagy vki?)
-
Sofian
őstag
Az appos felöltéssel mi van megint? Se Raiffeisen se revolut, se visa a se MC-vel nem megy, elhal a 2. faktor bekérés előtt 3dSecure hibával.
-
-
Taktoj
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #124777 üzenetére
Köszönöm
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
törölt tag
Tegnap jöttem este vissza Horvátországból és működik az 5G roaming. (iPhone 12 pro max, IOS 15 béta 8). Zágráb felé, Rijeka és Opatija végéig jól ment. Úgy láttam, hogy dss, de működött megbízhatóan.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Az utóbbi időben (kb. 2 hónapja) egyre gyakoribb problémám, hogy annak ellenére, hogy a térerő kijelzés mellett a 4G vagy a 4G+ jelzés látszik, nincs internetem. Egyes alkalmazások hibát jeleznek emiatt (pl. a Telekom saját appja is), aztán pár másodperc és működik, de van, hogy hosszabb a kiesés. Nyáron Olaszországban sok helyen az egyik kártyámmal hálózatot is alig talált, a másikkal ami ugyanabban a telefonban van és ugyanúgy Telekomos pedig simán, és a 4G is működött.
Mitől lehet ez? Ha SIM kártyát cseréltetnék az megoldás lehet? Elég dühítő, mikor kéne a net, és valamiért nincs..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
4Grider
nagyúr
válasz kmarci25 #124781 üzenetére
Első körben azt kellene kiderítened, hogy nem-e slothoz köthető a jelenség. Vagy cserélted már meg a telefonban a két sim-et és ugyanúgy az egyik sim-en volt elérés probléma?
Amúgy nekem sem vált be az egy szolgáltatóhoz (Telenor) tartozó két sim kártya Samsung dual standby telefonokban... -
félisten
-
kmarci25
veterán
válasz 4Grider #124784 üzenetére
Jó ötlet, majd kipróbálom. A szolgáltató váltás nem opció az egyik a saját a másik melós kártya. A sajátomat nem vinném, a cég még nem fog a kedvemért váltani. Köszi a tippet majd nektek hogy mi a helyzet.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Winne
nagyúr
Arról volt szó, hogy hűségkedvezményt mikor vehet igénybe. Erre a válasz nem az, hogy 90 napon belül, mert lényegében bármikor vehet, én is vettem. Az, hogy mennyi kedvezményt kap a hűségére utána, az több tényezős, de ha elfogadja a feltételeit, akkor igénybe veheti.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Kaba
veterán
válasz Winne #124789 üzenetére
Kötbér fizetéssel természetesen mindent lehet,még a szerződést is fel lehet mondani,erről volt szó,a 124723 és 124724-es hsz.alatt.
Az eredeti kérdezőnek azért javasoltam,hogy 11 napot várjon még,akkor nem bonyolódik a vásárlása kötbérteherrel és a teljes kedvezményt is megkapja.[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Mi van olyankor, ha egy rendelést valaki nem vesz át ? Gondolom, a futár leadja, és sztornó ?kengyel
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 100 perc
a mai adag! -
simpley
őstag
Sziasztok,
Telekom Fiók megy nektek? Engem nem enged be, kidobál..signed by simpley.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest