Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz attiati #125800 üzenetére
48 órán belül érkezett hívásokról megkapod ilyenkor is.
Ja, most látom:
"Roaming környezetben a szolgáltatás nem érhető el: amennyiben nem Magyarországon tartózkodsz (a készüléked nem a Magyar Telekom mobilhálózatára van feljelentkezve), nem kapsz SMS-ben értesítést a nem fogadott hívásaidról."
Miért, postpaid előfizetésre lehet nem fogadott hívásokról részletezőt kérni?[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz attiati #125800 üzenetére
Az sms-hez is roaming kell külföldön. Egyszerűbb lenne bekapcsolva hagyni. Ha EU-n kívüli országba mész, majd akkor a telefonod menüjében a roaming adatforgalmazást kikapcsolod.
4Grider: akkor viszont gondolom nem akarnak költeni rá Mindegy, a legjobb bekapcsolva tartani a roamingot, kivéve, ha valaki a szerb vagy ukrán határon lakik.
[ Szerkesztve ]
-
Plug Life
senior tag
Vettem egy Domino kártyát, de nem tudok belépni a Telekom fiókba, mert a Telekom app elindul, aztán szó nélkül kilép (MIUI 10.2, Android 6), a web oldalon próbálva meg megakad a fiókba lépésnél az elfogadom a felhasználási feltételeket gombra kattintás után, örökre ott ragad egy pörgő „homokórán” (up-to-date Chrome böngésző). Ilyenkor mi a túrót lehet csinálni?
-
mzso
veterán
Helló!
Mi a helyzet manapság Telekom mobilnet esetén, van olyan ami megéri Digi mellé olyan helyekre ahol nincs annak lefedettsége?
Valaki olyat mondott a minap, hogy hetente kap valami ajándékot Dominó csomagja mellé, ami lehet mobilinternet forgalom is. Ezek milyenek szoktak lenni? Kis mennyiség hosszú/rövid lejáratúak? (stb.)
Nekem leginkább csak addig kéne amíg buszozok és nincs lefedettség.
-
Kaba
veterán
A Domino mellé adott ajándék a szerdai napokon van és 24 óráig érvényes.Ez lehet ingyenes perc,ingyenes mobilnet vagy a kettő együtt.
Amennyiben visszaolvasol,akkor megtalálod,mivel minden szerdán beírja valaki.
Amennyiben dominókártyát rendelsz az 366 napig lesz érvényes 80 perc lebeszélhetőséget és1GB mobilnetet kapsz 990Ftért.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Arra nem lesz jó. A domino day, szerdánként van, és 24 óra az érvényessége.
Van még talán havi 1x 50 mb amit kérhetsz, de az is 1 nap.A vodánál is van hasonló "jó dolgok" - bár épp nem müködik, még, úgy láttam... Ott 0-500 mb-ot kaphatsz vagy szintén mint a telekomnál perceket lebeszélhetőségre. Az viszont 3-5 napig is élhet, de ált kisebb adatmennyiség mint a telekomnál.
Esetleg egy telekom maraton, jó lehet még... vagy vmelyik feltöltős net... de ez sok mindentől függhet meddig használod, mennyi adatmennyiség stb.
"kapsz 990Ftért."
Persze, ha online rendeled, asszem domino fox a neve.[ Szerkesztve ]
-
kiki89
aktív tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, bár lehet láma kérdés. Ha van egy "Mobil M" csomagom, amivel hálózaton belül korlátlanul tudok telefonálni, ez akkor is így működik ha akit hívok 1-es díjzónában roamingol? Tehát ebben ez esetben is korlátlanul hívom? köszi
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
AnonymusX
senior tag
válasz kiki89 #125811 üzenetére
Nem számít, hogy hol tartózkodik a hívott fél, itthon vagy épp külföldön (így logikus, hisz a hívó fél nem tudhatja, hol tartózkodik a hívott mobil előfizető). Az esetlegesen felmerülő roaming költségeket a hívásfogadásért a hívott állja (amennyiben van díja) a saját csomagja szerint.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Telekom tud arról a hibáról, hogy ha mobil csomagot szeretnék módosítani, akkor miért akarja az otthoni internetet is módosítani?
Illetve miért drágább a Mobil S belépve, mint belépés nélkül? (12xxft vs 840ft)[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz gyuromoj #125814 üzenetére
A Magenta miatt olcsóbb belépve?!
És az egész Magentára akar veled a rendszer két évet kötni, azért módosítja.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
gyuromoj
veterán
válasz kakuk.tamas #125818 üzenetére
Pont hogy nem, pedig annak a 840-es árnak kellene lennie nem?
Igen, a vezetékes nettel van baja. Nem lehet csak a mobilt változtatni, mint eddig.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
satee76
aktív tag
-
dashed
senior tag
Sziasztok!
Annó rendelve lett multisim még mikor csak 1 féle volt egy ezresért. Tegnap óta elérhető telefonon a szám, kicsörög, viszont net nem jön be rajta.
Mobilban van.Okát tudja valaki?
-
dashed
senior tag
válasz kakuk.tamas #125823 üzenetére
iPhone xs.
Benne van igen, néztemPróbáltam újraindítani, repülő módot kapcsolni, 3g, 4gre kapcsolni de semmi. Tegnap előtt még ment, tegnap óta viszont nincs rajta net.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz dashed #125824 üzenetére
Akkor 1414, vagy a Telekom oldalán a chat.
Jobb ötletem nincs, annak mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz gyuromoj #125819 üzenetére
Ahogy írta Kaba 1414, chat vagy üzlet. Amióta ez az új oldaluk van, katasztrófa minden. Én úgy tudtam múltkor rendelni, hogy belépés után az üres kosárra mentem. Így a régi felület volt az oldalon.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
dashed
senior tag
válasz kakuk.tamas #125825 üzenetére
Köszi azért.
Itt a 2 külön multisim tipusról lehet amúgy valamit tudni? Ami okosórába megy az működik telóban is csak kisebb sávszéllel vagy, hogy van? Mivel úgye 990 volt havonta mikor megrendeltük és még nem volt különszedve 2 csomagra, nem lehet, hogy ez kavar be?
-
ANDROID???
addikt
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Huaei-Nova-8I-Dual-Sim?skuId=jsku1754642071
Az új márka.[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Egyszerűen katasztrofális Debrecen belvárosában a mobilnet, konkrétan használhatatlan, ezért fizetnek az emberek? Valamit csinálhatnának mert így lol. A max sebesség konstans mérésekkel 1Mbps, lemegy az életem mire betölt egy weboldalt.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #125829 üzenetére
Előfordul,beviteli hiba a többi helyesen van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz ANDROID??? #125832 üzenetére
Amúgy már javítva lett.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
ma voltak bekötni a Telekom TVt, át helyeztem a boxot másik helyre azóta nincs adás, jelenleg azt irja hogy Stb jelenleg offline módban van, és nincs internet kapcsolata, de a hálózatnál meg látszik hogy entherneten csatlakoztatva, mi lehet a gond?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Zeki
nagyúr
Xplora Play esim, Együtt díjcsomaggal... gyerekóra.
Mindegy mit csinálok, azt a díjcsomagot sehol sem találom hozzá, csak a szokásos csomagokat nyomja. Akkor ezt boltban kell megvenni? -
kapasz
tag
A Telekom alkalmazásban gyakorlatilag egyik Fintech bankkártyával sem lehet fizetni, 3D hitelesítésre panaszkodik. Csak a K&H-val sikerült. Másnál is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest