Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Cranberries #125946 üzenetére
50%. Vagy igen vagy nem.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Van arról infótok, hogy a Gigaerős Net+- hoz járó nagy adatforgalmú multiSIM-ek milyen eszközökbe mehetnek? Én úgy tudtam akár stickben vagy erre alkalmas routerben is használhatóak. Egy másik oldalon bemásoltak egy szövegrészt ÁSZF-ből (tehát nem link), amiben az a szöveg állt, amit anno a Telenornál olvastam a Hello Data Startnál, miszerint saját kijelzővel nem rendelkező, hívás indítására/fogadására nem alkalmas bla bla készülékkel nem lehet használni. Ez így is volt valóban, de én azt hittem a multiSIM bármibe mehet. Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Mi esszi jobban az aksit az 5G vagy az LTE? -
SenorGrande
senior tag
Sziasztok,
A feltöltés mellé adott 100GB ajándék net akció nem ma éjfélig él(ne)? Vagy rosszul emlékszem?– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
kapasz
tag
válasz SenorGrande #125957 üzenetére
Jól emlékszel, ma éjfélkor jár le az akció. Akinek nem sikerül bankkártyával tölteni, havidíjas előfizuval is lehet, de csak a Telekom alkalmazásban.
-
nagyúr
válasz SenorGrande #125957 üzenetére
Hát ööö ja, én is akartam ma reggel még egyet tölteni egyik Dominora és már semmi nem volt az Appban!
(#125959) kapasz
Ezt rávágod, de meg is nézted, mert én ott nem látom? kb eleve csak ott lehetett ezt az opciós feltöltést megejteni-
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz ubyegon2 #125960 üzenetére
Most töltöttem 5000 Ft-ot, megkaptam a 100 GB-ot.
Az appban már tegnap sem írta, de ma még jár a bónusz. A múltkor, mikor még az 1500 Ft-hoz is járt bónusz, ugyanígy volt. Az appban már nem írta, de a hónap utolsó napján is megkaptam a bónuszt hozzá.Ma viszont nem kerültek fel az ÁSZF módosítások.
-
BéHGT
senior tag
Sziasztok!
Amióta frissült a Telekom oldala, nem találom a készülék részleteknél az egyösszegű befizetést. Ez teljesen eltűnt? Hogyan tudnám befizetni a fenmaradó részletet egybe? -
SenorGrande
senior tag
Feltöltöttem, valóban megkaptam a 100 GB-ot (is). Köszönöm a válaszokat!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #125961 üzenetére
Valószínűleg November 30-án kerülnek csak fel,többek között lesz csatornakiosztás változás is.
-
törölt tag
válasz ggabor02 #125949 üzenetére
Az a vicces egyébként, hogy amikor bemutatták az almát ájfón-t (vmikor 2000 évek környékén) akkor egyszerre 5 készüléket kellett használni, mert ha váltottak volna funkciót lefagyott volna, és bebukták volna a promot...
Szerencsére, akkor a közönségnek nem tűnt fel ügyesen csinálták, és mint az első okos telefon azóta is tartja magát a hit, és túl árazott árakon sikerül elpasszolni
Lényegében, azért vesznek sokan ájfónt, mert az egy életérzést jelenit meg, meg egy "szimbólumnak" számít. Valószínüleg töredéke, azon felhasználók száma, akik esetleg funkcionalitás miatt kell. (de funkciók terén is olyan az alma, mint az amazon olvasója, jó, lehet jó volt, vagy "úttörő", de az már elmúlt...)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SenorGrande #125966 üzenetére
Csatlakozom én is a köszönettel! Ha most nem kérdezed meg, túl is léptem volna a dolgon, szóval neked is köszi és a válaszadóknak is!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Kaba
veterán
válasz kovacsmi_74 #125973 üzenetére
Szokott minden hónapban lenni,de a mostaniban nem lesz érdemi módosítás.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz tylerddd #125952 üzenetére
Szerintem mindenféle olyan eszközbe mehet, amibe bele tudsz tenni SIM kártyát. MultiSIM kártyáimat használtam már laptopban és mobil routerben, de egyik sem volt a Telekomnak probléma, mondjuk én általában kb. 150 GB adatot fogyasztok havonta. Most az új laptopom megvétele miatt lehet, hogy elmentem akár 500 GB adatforgalomig, de hosszú távon marad a régi fogyasztásom, majd, ha lesznek 4K kijelzős eszközeim, akkor lehet a 150 GB adatforgalom jóval magasabb lesz. Jelenleg a FULL HD kijelzős eszközeimmel van a kb. 150 GB adatfogyasztás.
Telekom szerint lehet munkára is használni (idézet):
• A szabadban neteznél? Nem kell telefonodat is magaddal vinned, ha kiülnél a szabadba tanulni vagy dolgozni. MultiSIM-mel előfizetésed tableteden vagy laptopodon is veled lehet.
Forrás: TelekomFujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
Most reggel láttam a TV reklámot a Mozi+-on, Elindult Telekom Cyber November
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
szalai112
senior tag
válasz st3v3np3t3r #125979 üzenetére
Szia
A honlapon mèg semmi. -
tylerddd
veterán
válasz FLD1987 #125978 üzenetére
Én is vezetékes net kiváltására használtam és annak ellenére, hogy itt többen mondták, nem lesz jó, mert bontja időnként a kapcsolatot vagy mi, nálam 50-60Mbittel döngött lefelé és 30-cal fel vidéken, folyamatosan. (Tehát akkor, jó fél évvel ezelőtt itt is azt az infót kaptam, hogy mehet routerbe.) Az ég világon semmi gond nem volt vele. Torrentet és online játékot nem próbáltam, de streamingre, böngészésre, kapcsolattartásra, egyéb letöltésre, tehát mindenre jó volt. Amikor kihoztam a boltból, mondtam a srácnak, hogy mire lesz és még routert akart ajánlani. Persze, tudom, nem mindig megy egységesen a dolog minden T üzletben, tehát nem ugyanazokkal az információkkal rendelkeznek sokszor. De azt gondolom, ha laptopba bele lehet tenni, akkor routerbe miért ne?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kory1987
tag
Sziasztok
A környékünkön a vezetékes internet nem mondható jónak. A t-com a korlátlan mobilnet mellé havi három ezerért kínál multisim-et. Milyen routert ajánlanátok? Több eszköz egyidejű használata megoldható?köszönöm a tájékoztatást előre is.
-
norbertoth
senior tag
válasz st3v3np3t3r #125979 üzenetére
Én nem látok még semmit sem a weboldalon.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
válasz norbertoth #125986 üzenetére
+ szalai112
TV-ben pedig tolták reggel a reklámot, hogy megérkezett a Cyber November...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Kaba
veterán
válasz st3v3np3t3r #125987 üzenetére
Holnap indul a Cyber November a Telekomnál.(nov.2).
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Másnak is jött felugró ablakban ilyen "Építsd fel a telekom új menüstruktúráját" kérdőív? Állítólag 7k-t jóváírnak, én megcsináltam és kivi leszek rá, pár napon belül kiküldik a megadott email címemre a részleteket ezzel kapcsolatban.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
törölt tag
válasz lugosi #125983 üzenetére
Nem kell utána néznem. Lehet a "megfogalmazás" nem volt a legjobb, mert volt előtte is sybian meg mit tudom én mi. De a mai formában "forradalmi" volt, ha az iphone koncepciója megbukik, akkor valószínüleg másképp alakul ez a piac.
- Ezeket az infókat meg a nat geo azok a 2000 évek .c műsorából vettem, ha vmire pontatlanul emlékszem, bele lehet kötni... az egy dolog, a lényeg ettől nem változik. Esetleg néz utána ha érdekel
Az, meg, hogy túl van árazva, stb, az meg kb mindenki tudja. A márkát övező "hit", "rajongás", az amiért eltudják passzolni ennyiért...
[ Szerkesztve ]
-
szalai112
senior tag
válasz norbertoth #125989 üzenetére
Szia
Hol ugrot fel a kérdőív? -
lugosi
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz lugosi #125994 üzenetére
Szuper
A műsorban, az első prezentáció volt megemlítve - olyan szemszögből, amit anno a nagy közönség nem tudhatott, láthatót, de így 15-18 évvel később elmondható, már nem oszt, nem szoroz. (kutyát nem érdekli, akkor hogy csaltak).
Amúgy lehet pár héttel, később, sikerült egy működőképesebb verziót összehozni, de a prezentációra még nem volt.
Én a magam részéről jobban szeretem, ha nem vagy teljesen bekorlátozva. Így inkább anroidot választottam, mikor erre került a sor.
De kinek a pap, kinek a papné
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest