Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
eSim-es okos órát, hogy tudok meglévő előfizetéssel használni? A cél az lenne, hogy pl Android Autóhoz csatlakozva telefon nélkül is tudjak fogadni hívásokat.
-
Karcub
senior tag
Helló! Ha el szeretnék adni egy még előfizetésben lévő telefont, azt hogy tudom megvalósítani? Ha kifizetem a hátralevő törlesztőt attól még tudom leadni garanciálisan ha baja lenne esetleg?
-
Kaba
veterán
válasz Renwick #125358 üzenetére
Ezt egyszerűen kipróbálhatod.Belépsz a Telekom fiókodba.
A kívánt előfizetést kiválasztod amihez a multisimet kérnéd,
rákattintasz a díjcsomagváltásra,nyisd le a részletek és módosítás funkciót és a lenyíló részben add hozzá a multisimet.
Akkor látod,hogy díjmentes vagy díjköteles lesz. -
Gubu0101
veterán
Szerintem,az a baja a szerelőnek,hogy a régi kábel helyére kellene behúzni az új optikát,régit kiszedni az újat meg be.
Nekünk is kb 8m-re volt a doboz a lépcsőházban,simán behozták,lakáson belül meg ment a szegőlécben.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, ma váltottam mobilinternet csomagot Flotta net 4GB. Azt mondták nekem a telefonban hogy a Facebook és az Instagram ingyen van, ez az jelenti h pl ha messengeren telefonalok akkor nem számít fel adatforgalmat, vagy ez pontosan hogyan működik?
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
4Grider
nagyúr
válasz nesh_019 #125364 üzenetére
A korlátlan adatforgalmazást biztosító szolgáltatások keretében az Előfizető belföldön, külön havidíj nélkül, az általa igénybe vett mobil internet-hozzáférési díjcsomagban foglalt adatmennyiségen felül, annak felhasználása nélkül korlátlanul használhatja a meghatározott közösségi oldalak és csevegőalkalmazások szöveges és képi megjelenítésű tartalmait akár böngészőből, akár okostelefonon mobilalkalmazáson keresztül, valamint (letöltés után) a meghatározott navigációs alkalmazások meghatározott szolgáltatásait, továbbá az egyes hangalapú stream (folyamatos adatátviteli technológián keresztül megvalósított online zenehallgatást biztosító, a továbbiakban streaming) alkalmazások meghatározott szolgáltatásait.
Nem használható korlátlanul a közösségi média, csevegő és navigáció alkalmazásokban megjelenített, beágyazott videók és hangok lejátszására, az alkalmazáson keresztül internet alapú hang- és videóhívások indítására és fogadására, a közösségi média, csevegő és navigáció alkalmazások letöltésére és frissítésére, valamint külső oldalakon lévő tartalmak forgalmára, különösen hang és videó állományok letöltésére vagy megtekintésére. -
MaxxDamage
félisten
válasz kakuk.tamas #125327 üzenetére
Nálam is eléggé problémás a kábeles telekom nettegnap este óta. ...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
anorche1
őstag
Több percnyi sorban/vonalban várást szeretnék megspórolni, hátha tudjátok a választ:
Ha olyan terméket szeretnék, (2021 -es ipad, wifi), ami jelenleg nincsen raktáron, azt személyesen le tudják nekem foglalni? Flottás előfizu, részletre.
Vagy ez ilyen szerencse játék? Hogy ha jön az értesítő, hogy van, akkor irány gyorsan a legközelebbi telekom üzlet (flotta miatt a web nem igazán opcio. De ha az is lenne, ez akkor sem jó működés, szerintem)."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Kaba
veterán
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
ma igényeltem egy mutiSIM-et, anyám számára (kicsit megnöveltük az adatkeretet, hogy nekem is jusson belőle, ezért külön nem akartam még egy előfizetést kötni, költséghatékonyságból gondoltam így).
Én ugye ezt csak egy második SIM-ként szeretném használni, mert a céges kártyámon csak 1 Gb net van, ami manapság semmire se elég.
A fő problémám az, amire azóta rájöttem, h nálam is csörögnek anyám hívásai.
Ezt próbáltam több helyen is letiltani, de Samsung telefonomon max annyit sikerült, h csendesre állítom a SIM2-es hívásait, rezgést külön nem bírom levenni.
Valakinek van valami jó megoldása erre, akár alkalmazás, akár valami beállítás, h neki továbbra is csörögjön természetesen az övén, de az enyémen semmi ne jelenjen meg ebből, és tudjam az adatot használni?Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Kaba
veterán
válasz anorche1 #125368 üzenetére
Bemész a legközelebbi Telekom üzletbe és rákérdezel a tabletre.Amennyiben nem lenne készleten ,akkor megmondják,hogy a közelben hol kapható.A webes raktárkészlet,nincsen szinkronban a boltival.
A webes készletértesítő nem segít rajtad,egyrészt 20-30 perces késéssel érkezik,másrészt abból nem tudod,hogy egy adott üzletben kapható e.A 1414-en megrendelhetnéd az előfizetéssel együtt (de ez nálad nem játszik).[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Tegnap volt az is (jó párszor), ma késő délelőttől már úgy néztem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ace Ventura
addikt
válasz anorche1 #125368 üzenetére
Ha látod, hogy központi készleten van, akkor bemész egy üzletbe, és kérsz oda.
Esetleg érdemes megnézni, hogy a flottás csomagod helyett nem járnál-e már jobban egy lakosságival. Sok esetben már jobbak a feltételek.
Váltás után már neten is megrendelhetedÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
válasz MaxxDamage #125367 üzenetére
Nálunk helyre állt
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Renwick #125360 üzenetére
Egy sorstárs! Nekem 10 próbából 6 szöveges hiba (nem tudok online váltani), 3 alkalommal az otthoni szolgáltatások megrendelése webshop oldal jön be, 1x a kutyás.
A kutyás ezek szerint egy ritka pokémon, de a legritkább (jelenleg) a díjcsomagváltó oldal mert az még nem jött be. De majd próbálgatom, hátha dupla hatost kell dobni vagy nemtom -
veterán
Az miért lehet, hogy a megújulás óta a Mobil S + Gigaerős Net díjcsomagváltáskor 1260 + 5593 Ft Magenta1 kedvezménnyel, míg kilépve (új előfizetőként) rábökve a "Több otthoni mellé"-re már a régi árat hozza, vagyis 840 + 5593 Ft?
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
félisten
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 1 GB a mai napra. -
veterán
válasz #86564352 #125386 üzenetére
Na jó, de az újítás előtt én is annyiért tudtam volna váltani, mint az új... Ráadásul új embernek csak magában 1200 Ft, tehát olcsóbb, mint nekem Magentásként...
Más kérdés, hogy nem akarok új csomagba kerülni Csak időnként ránézek. Jó nekem a 2019-es 3/6 GB net 1323 Ft-értHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv!
Valami kis "belső" információhoz hozzá lehet jutni azzal kapcsolatban, hogy az iPhone készlet (pl. 13 mini) kb. mikor tér majd magához?
Köszi szépen.A rock and roll az nem egy tánc...
-
Gubu0101
veterán
E-sim aktiválással is gond van,nem tudom aktiválni már egy jó órája,túl van terhelve a rendszer,legalább is ezt mondta a chate-es srác.Próbálgassam 1-2 óránként,ha nem megy akkor telefonálok
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Kaba
veterán
válasz zsinnyegtet #125396 üzenetére
Kérjél készletértesítőt,vagy figyeld a terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest