Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz tibor23 #122756 üzenetére
Harácsolós szolgáltatók:
Kábelnet- nem azt adják ami az ASZF-ben van. Úgy beszélnek az emberrel mint a kutyával, nem túlzok. Ha hiba van, és többször hűvös őket, a főnök lebaxx hogy miért telefonálsz folyton.
Mikro net- Ping 2-300, 24/7 ügyfélszolgálat, én már napok óta nem tudom hivni. Pedig már egy hete 0,5-3/0,2-2 a net, már ha éppen mérhető, és nem szakad meg közben. Kértem egy sávszélesség növelést 3 hónapja, 100 ft-al drágább lett volna. 3 napon belül kértem a visszaállítását, mert a sebesség ugyanaz maradt. Ez azóta nem történt meg. A kiküldött számlán 1200 ft-al magasabb összeg van. Az rá a válasz hogy nem kértem hűségidőt. Se az ASZF-ben, sem sehol nincs erre semmi, hogy ennyi hűséggel és annyi hűség nélkül. Egy összeg van. Én azt kértem. Nem azt kaptam
Ma egy reklamációs mailt elküldeni 2-3 órába telt a szakadozó, lassú net miatt.Ha belátásuk a mobilnet, szerintem még mindig gyorsabb mint a mostani.
A lányom barátjáéknál T mobilnet van, Ping néha játék közben felugrik neki 50-re is. (Nálunk 100 alá nem nagyon megy ) Pedig egy teló van ami hotspotkent üzemel és 8 eszközzel lógnak rajta.
Nálam meg egy ubi erx, cat7 kábel a házban wifit egy mir3g padavan alól szolgaltatja... Minden gigabites. Szóval nem én vagyok a szűk keresztmetszet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest