Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
válasz Lacpac #122778 üzenetére
Ismerős helyzet, a Telekom ügyfélszolgálatot én is megutáltam, amíg az volt. Nekem most mikrós netem van: 5-10ms ping és 80/10Mbps stabilan bármikor, 3750Ft. Eddig ez a legjobb, ha ideér valamikor az optika, visszamegyek a T-hez. Mikrónál nálam is belassul néha, ilyenkor ha látom, hogy ping megnőtt vagy lassú a letöltés, újraindítom a modemet, 90%-ban segít.
Ha mindenképp meg akarod próbálni a mobilnetet, én a Telenort ajánlanám, flottában 5200Ft körül van a korlátlan, publikus IP-t ad, ezzel nem fog megállni a router. Nálam is volt egy évig tartaléknak, mivel a mikrós netem nekem is szórakozott, de aztán rendbe szedték, már nincs rá szükségem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest