Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
Domino Day 300 MB és 30 perc.
-
GuruZone
őstag
Budapest - elszállt a 4G! csak H+ van!
1-es villamos vonala.... Nálatok?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
nagyúr
válasz GuruZone #123253 üzenetére
Super, 15-20 perce lementem cigizni és se Dominon se normál SIM-en semmi net, kapcsolgattam, de nulla jel. Így már akkor értem, ja és éppen 1-es villamos vonala ez is. MTK pálya közelében.
Először még volt H+, de aztán az sem.
Jelenleg(19:40) Domino 4G+, normál SIM H+
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
zselijan
csendes tag
Pilisszentiván is akadozik.
-
törölt tag
Balatonnál is meghalt szinte minden. Az én esimes iPhone-om néha talál 2G hálót majd ledobja a hálózat (3,4,5G megszűnt). A barátnőm készüléke működik 5G is. Valószínűleg az országos leállás valamelyik HLR központot érinti csak. Kitöröltem az esim, hálózati reset a készüléken, most meg az újat nem lehet aktiválni. Telenor prepaid tudok írni ide is . Van egy tartalék másik szolgáltatós SIM mindig nálam, mivel sokat járok vidékre.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Sülysápon is csak H+ volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Lackooo84
nagyúr
Na már legalább értem miért volt csak 2G és vowifire is miért nem ment fel a teló... De már meggyógyult.
The Truth is out there...
-
veterán
Kelenföldön is kuka a 4G/5G.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
félisten
Nyiregyhaza is csak 3G 0,5/0,3 mbittel
-
viera
őstag
Veszprém és környékén sem jó
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
MolTol
tag
Balatonnál a telefonom csak 3G-n, ugyanannak az előfizunak a multisimjével az ipad 4G-n… érdekes
-
kungzi
veterán
Debrecenben is sz@r volt a 4G/5G, csak H+ volt. Most már jó.
-
törölt tag
Siófokon változatlan hiba van. Nem tudok új esim sem aktiválni. Egy óra alatt sem talált hálózatot. Már a barátnőm telefonja is csak edge van és el el dobja a hálózatot is, előtte neki még működött. Nem tudom mi történt a Telekomnál, de valami nagyon nagy gáz lehet. Lassan 4 órája tart a hiba és rosszabb lett, nem javult.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Délután hívtam többször olyan számot, amelyik régi nyomógombos telefonban van ami csak 3G-t tud, többször volt olyan hogy a hívott fél nem kapcsolható, illetve amikor sikerült beszélni akkor apró kimaradások voltak folyamatosan a hangban. Remélem holnapra megjavul.
-
bkiky01
senior tag
Zalaegerszeg is akad, van, hogy fel sem enged..
-
törölt tag
Visszajött a hálózat, de töredék a sebesség a Speedtest szerint. Viszont egyetlen weboldalt sem lehet betölteni rajta. Ide is változatlan Telenoron keresztül tudok írni.
-
törölt tag
És újra csak Edge van , de legalább a hálózat nem dobta le a telefont.
-
törölt tag
És újra teljes hálózati leállás van. Reggelre remelem megjavul.
-
veterán
válasz szabogabor10 #123263 üzenetére
Megjavult, felugrott 5G-re.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Zeki
nagyúr
Mi volt a hiba oka?
-
lugosi
MODERÁTOR
Éppen gondolkoztam hogy szanálom a másodlagosként használt vodafonos kártyámat. Régen volt már komolyabb telekomos hiba, annak idején azért vettem egy Vodafone feltöltőt. Na így viszont marad.
-
-ZeeZee-
senior tag
Látom többen ajánlottátok a napokban az online adategyeztetést Dominóra, de sajnos nem működik. Hamarosan lejár a határidő a 2 feltöltőkártyás számra, de tegnap még be tudtam írni az adatokat és csak után ment 404-re, most már ha az adategyeztetés linkre kattintok akkor is.
Várjak még, vagy irány egy T-s üzlet? -
jani071
csendes tag
Telekom üzletben is ugyanígy csináljuk, kapásból nem ártana egy inkognitóban megnyitott böngésző. lefog futni
-
legenda
válasz -ZeeZee- #123278 üzenetére
Megcsináltam az após által használt Domino előfizetésre és probléma nélkül lefutott az adategyeztetési folyamat.
A böngésződben megfoghatja valami bővítmény, vagy hasonló, próbálj rá privát/inkognito módban, esetleg más típusú böngészőben.Kíváncsi leszek a központi hiba okára, de komoly lehetett, mert a kábeles része több, illetve más szolgáltatókat is érintett. Lehet, hogy a mobilos is, de arról (még?) nincs infó.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Egyenlőre még mindig nem tökéletes a hálózat. VOLTE nem mennek ki a hívások, sem 3G, kizárólag 2G lehet kimenő hívást indítani a Balatonnál. Az internet az működik. Telefont többször indítottam újra, de egyenlőre ez a helyzet.
-
-ZeeZee-
senior tag
Köszönöm, sikerült!
A második egyeztetés csak gép újraindítás után, de inkognitó móddal sikerült. Lehet, hogy törölni kellene már a sütiket is... -
csucsu21
aktív tag
Tegnap este Kazincbarcikán is vacakolt a térerő olyan este fél kilenc körül egyáltalán nem is volt térerő 9 óra körül már volt 3g most már elvileg minden rendben van.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
szalai112
senior tag
Hali
Keszthely környékén ok a 4G -
Landsmann
addikt
Füzesgyarmat, Gyula, a net, hívások oké. Tegnap is jó volt. Érdekes, a 1414-et hívva átirányít a 06309303100-ra.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Renwick
őstag
Telekom szerint éjfél előtt helyreálltak a rendszerek, nem kizárt, hogy lesz valami kompenzáció.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Dave1984
őstag
Nem tudom mit csinál a Telekom! Szekszárdon már egy hete hol van B7 vagy csak B3 jelenleg csak Telenor B20 😐
Hja és 1mbit download 😐[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
legenda
válasz ignisz #123291 üzenetére
Azt ne vedd alapul, az alkalmazás sokszor tökéletes net mellett is hibát dob az utolsó frissítés óta.
Minden más tökéletesen megy a mobilinternetről, csak az az alkalmazás nem mindig, olyankor Wi-Fi, majd vissza mobilinternet és onnantól már jól érzi magát.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zselijan
csendes tag
Na megint beszart a hálózat. Max 3g, de akadozik. Bosnyák tér.
-
kakuk.tamas
addikt
Zegen jó minden. Internet (optika+mobil 5G-4G), droidos tv, mobilos tvgo (iOS béta app).
Mi vagy kimaradunk minden ilyenből, vagy csak én vagyok ilyen eci szerencsés.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
lugosi
MODERÁTOR
Délelőtt csináltam egy speedtestet, épületen belül 150 megabit volt a letöltés LTE-n, ilyen magas értéket nekem még nem produkált, úgyhogy szerintem helyreálltak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest