Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz E.Kaufmann #25367 üzenetére

    Szia. Én ugyan nem vagyok admin csak egy user suportos de nálunk még páran használják a régi levelezőszervert és nincs is gond nagyon ennek a használatával.
    Ha nálunk valakinek kell egy alias(más email címről akar emailt küldeni mint a saját) akkor beállítunk neki egy pop3 as postafiókot úgy hogy az ne is fogadjon emailt(outlook nem is kéri a bejövő szerver valódiságának ellenőrzését pop3 as postafiók esetén csak imaposnál).
    Te írtál egy linket hogy ez alapján vetted fel a pop3 as fiókot. Sajnos mi ezt nem használjuk így nem tudom hogy ez hogy működik, de ha van valós pop3 as kiszolgálótok(pl: mailsrv.sajátdomain) akkor én azt állítánám be külön fiókban és az szerintem működne(legalábbis a mi régi levelezőszerverünk beállításai alapján).
    "Tesztek is lefutnak hibátlanul, viszont ha másnak küldünk, akkor a POP3-as fiókban látszik egy kézbesíthetetlenségről szóló e-mail, amiben sem az ok, sem a címzett nem látszik és nem is megy ki a levél."
    Ez félek túl le van egyszerűsítve. Valaminek kell lennie hasznosnak annak a kézbesíthetetlenségről szóló emailben. Valami ok biztos van benne csak lehet nem egyértelműen értelmezhető az eset körülményeinek függvényében.Lehet hogy félreértelmezhető az "ok",de valszeg azt kell továbbgondolni hogy miért gondolja a rendszer azt az okot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák