Új hozzászólás Aktív témák

  • tilla311

    tag

    válasz kraftxld #14111 üzenetére

    Hellló! :-)

    Köszönöm a tanácsot!
    El is hiszem, hogy igazad van!
    Igazából ilyen problémám most van először, és valószínű, hogy nem is lesz többet, ha már egyszer átkerült a cucc egy Advanced Format HDD-re, onnantól már menni fog a további HDD-csere esetén a mirror rebuild.

    Én is érzem, hogy valami modernebb dolgot kéne használnom, amikor arra van szükség, de tudod, mit szeretek ebben az ősrégi Ghost-ban? Hogy egy 2 MB-os exe file az egész, könnyen, gyorsan kezelhető, nem kell hozzá semmilyen bonyolult operációs rendszert bebootolni (Linux, Win), az USB pen drájvom menüjéből 1 mp alatt elindul. Szóval egyszerű kliensekhez megfelelő.

    Mindenképp ki fogom próbálni ezeket, amiket ajánlottál, melyik legyen inkább?

    Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy mit csinál ez többet, amitől szerver?
    Mert gondolom, egyébként egy sima Win7 dinamikus lemeznél ugyanezek a gondok lennének, mint most nekem.
    Továbbá az volna még a kérdésem, hogy ezekkel le lehet menteni mondjuk egy az egyben egy tükrözött dinamikus kötetet, és azt esetleg ugyanúgy dinamikusba visszatölteni? Mert amúgy én nem szeretnék semmilyen konverziót, ha nem volna rá szükség.

    Ha ezzel egy dinamikus lemezről ugyanúgy tudnék menteni lemezképbe bootolható partíciót, mint Ghost-tal egy sima basic lemezről, és ugyanolyan egyszerűen vissza is állítja, ha kell, akkor lehet, hogy átállok erre teljesen, mert sok helyen használok munkaállomásoknál is ilyen szoftveres RAID-et.

    Előre is köszönöm a tanácsot és a segítséged ebben!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák