Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz kraftxld #14052 üzenetére

    Gondolkodtam én is ezen a Romaing Profile-on, de azt olvastam róla, hogy nagyon kényes a használt oprendszerre. Például nálunk most a Win7 -> Win8.1 átállás van folyamatban, ott teljesen újat kellene létrehozni. Ahogy olvastam a Win8, Win8.1 sem kompatibilis egymással. Szóval hagytam is a dolgot.

    Nálam úgy volt, hogy saját meghajtója mindenkinek volt, munkaközösségenként egy közös meghajtó, amit a munkaközösség tagjai látnak és kész. Senkinek nem mentettem semmit a kliens gépről, ezer meg egyszer el lett mondva, ezt megtanulták nagy nehezen. Főleg azért, mert sok helyen látom felgyülemleni a "szart", értsd felhasználó dokumentum mappájában ott egy "Mentés_2015" mappa tele gyakorlatilag a komplett Felhasználó mappája, abban kutakodva pedig találtam egy "Mentés_2013" mappa, és így tovább... Ez irgalmatlan fájl mennyiséget és méretet jelent, és sok esetben a felhasználó nem is használja.

    Ha fontosabb gépet kell újrahúzni, akkor magamnak lemásoltam valahova, de vissza nem raktam semmit. Egy hónapig tároltam, ha addig nem sírtak, törlés. Ha mégis kellett volna valami, akkor meg alapos fejmosás, hogy ugyan hol tárolta, miért ott, mondtam, hogy törölve lesznek, stb. aztán végül visszamásoltam azt a pár fájlt.

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák