Új hozzászólás Aktív témák

  • buherka

    addikt

    válasz rob210 #68888 üzenetére

    Engem csak annyi zavart hogy valóban 2006-os. Meg, hogy a kölök nagyon hanyagul bánt a kocsival, az elmúlt pár hónapban. Cigizett benne, nem is igazán takarította stb. Valóban racsingolt vele a kis csimpánz mert az utcában lakó is mesélte hogy majdnem telibe verte őket, mert kb 100-al tepert itt Fóton...alig tudta elkerülni a csattot :(
    De az autó amúgy tetszett nekem.

    Most már más a felállás. Már nem asszonynak tartja meg, hanem odaadja a másik fiának ajándékba, aki idén diplomázott le. Ez lesz a diploma ajándéka.
    Csak azt bánom, hogy közben egy olyan autóról csúsztam le...ami az év vására lett volna.

    (#68891) Gombinyó...valóban kicseszett velem, mert közben elvitték a másik autót. Egy napon múlt az egész. cska egy nappal hamarabb kellett volna benyögnie, hogy nem adja el...és már van autóm.

    (#68897) Fehér Farkas ...nem én mondtam neki hogy mit írtok. Tiszta ideg beteg lett tőle. A végén már az volt hogy konkrétan ez miatt nem adta el, a Troll fórumos haverjaim miatt... :D

    Köszönök neki nincs probléma köztünk, de már mint említettem, az egész család kicsit defektes...de amúgy rettentő lelkiismeretes az ember. Azért nem szabad bántani. Nem adja el...pont...ez az Ő döntése, de kitalálhatta volna hamarabb is.

    [ Szerkesztve ]

    Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Új hozzászólás Aktív témák