Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
YouTube Premiumra (akár családira) tudtok esetleg akciót? Az indiait olvastam, de azzal nem próbálkoznék.
Köszi. -
Olyan szokott lenni, hogy mondjuk veszel egy új Samsung telefont, és akkor kapsz 3 hónapot ingyen, de leárazva sosem láttam.
Régió árazás kijátszását meg nem ajánlom, mert az konkrétan csalás, és ha rájönnek, végleg bannolnak.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
5w40
csendes tag
YouTube Vanced mindenféle YouTube Premium helyett.100 % legális, szó szerint évek óta így hallgatok zenét a YouTube-on.Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
Taci
addikt
Köszönöm, igen, ismerem, legalábbis tudok róla, viszont sosem használtam, és nem is tervezem. Főleg okostévére kell a családtagoknak.
Viszont akkor ha már amúgy is offban vagyok: a családi csomagnál azt írják, hogy egy lakcím alatt kell lenniük a családi csomag tagjainak. Az öcsémék viszont külföldön élnek, és nem tudom, őket bevonhatnám-e a "szárnyaim alá". Ha nem, akkor számomra nincs is értelme a családi csomagnak.
Tudjátok esetleg, itt mit-hogyan néznek, mi fér bele, és mi nem? -
Most az iStyle-nál az Office365 egyszemélyes verziója 9’900.-
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
válasz Oldman2 #18812 üzenetére
1 tb online tárhelyet kapsz, meg az online változatokat is teljes értékűként tudod használni, ill. az androidos Office verziók is teljes értékűek lesznek (pl Dex-en csak office365 előfizuval lehet azokat használni).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
A családi verzió is olcsóbb picivel mint az MS-nél.
-
válasz qqcqqc #18822 üzenetére
Nem, feltétlen. Ott is több verzió létezik, az A1-es ami ingyen van, de lehet az állambácsi fizeti a magasabb verziót is. Nincs gyerekem, nem tudom a részleteket, de a KIFÜ oldalán le van írva az igénylés menete.
-
UserX
addikt
EPIC-en igyenes Tomb Raider-ek :
A kiírás szerint jan. 6-ig tart, most mintha tűlterhelt lenne, ami nem is lenne csoda.
-
tibaimp
nagyúr
-
honeypot
tag
válasz tobias40 #18831 üzenetére
Nem akarok senkit buzdítani a használatára, de kb. 2 éve használjuk a familyt indiai regisztrációval, az esetek többségében szlovák ill. cseh IP-ről. Eddig nem volt semmi baj, de kb. egy hete írt a google, hogy ha tovább akarom használni akkor fizikailag is fizessek valahol a kártyával (egy virtuális revolut van megadva fizetéshez) vagy január 1 után törlik a kártyámat és újra meg kell majd adni a kártyaadatokat. Hozzátenném, hogy külön accountot hoztam létre mindenkinek a yt premiumhoz, senki nem használja a "fő" google fiókját.
-
-
nagyúr
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
HugóBoss
tag
Sziasztok! Tudtok valami ingyenes vagy akciós/olcsó 2D CAD programot? Lézervágáshoz kell, má meglévő, CorelDraw-ban megrajzolt ábrákat és szövegekett kell körberajzolnom vele. DWG/DXF kompatibilis legyen!
[ Szerkesztve ]
-
HugóBoss
tag
válasz Yahhher #18846 üzenetére
Az előző cégnél még jó volt, ott egy régebbi gép vágott régebbi, kevésbé érzékeny programmal. A mostani helyen új gép üzemel friss szoftverrel, ami mindenre is érzékeny. A CD nem íveket rajzol, hanem szakaszokból rakja össze pl a kört is, ezáltal sok sok kis törés van már alapból egy cdr rajzban. Ez Corel alatt még nem is tűnik soknak, de CAD-ben megnyitva a sokszorosa van és némelyik szakasz 0,0024565mm hosszú. Na itt a lézer hibát jelez és megáll Sajnos sok sok utánajárás sem hozott jobb eredményt, mint hogy az 5 perc alatt CDben megszerkesztett feliratot CAD-ben +30 perc alatt körberajzolom
De ha van bárkinek bámi ötlete, azt is meghallgatom -
csadi0011
őstag
válasz HugóBoss #18847 üzenetére
Miért kell körberajzolnod, amit Corelben megrajzoltál? Nem az lehet a gond, hogy te nem vektorban rajzolsz vagy nem vektorrajzot próbálsz elmenteni? Nem ismerem a Corelt, de szerintem azért lehetnek ilyen apró szakaszok. Vagy szabadkézzel rajzolsz digitalizálóval? Nincs van valami finomítási opció?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest