Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Mindenkinek, aki szerint már lejártak a 7+3 havi kódok: működik, csak rossz helyen csináljátok.
ITT kell:
[kép] majd értelemszerűen következő ablak: [kép]
És persze KÖSZÖNÖM ezúton én is
... meglátjuk milyen lesz (nem használtam még).Btw mik a vélemények róla? Jól teszi a dolgát? Nem resource hog?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
ledgeri
nagyúr
Hot topichoz:
Tegnap este regeltem újat, ma hozzácsaptam a 7+3-at... minden ment ahogy kellett neki!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
HugóBoss
tag
Mivel aktuális lett, milyen VPN-t javasoltok?
-
UserX
addikt
válasz HugóBoss #19065 üzenetére
Ha csak alkalmanként használnád, nem biztos, hogy ki kell adni pénzt érte, de te tudod...
Pár HSZ-el előbb írta esox2 kolléga, hogy neki Windscribe-al sikerült. Én azt az alkalmazást nem ismerem, de az oldalt átfutva a 'No Log' szóba sem került! Több fizetőssel próbálkoztam, végül én személy szerint a HideMe-t választottam,. Annak is vannak ingyenes szerverei, nem tudom, hogy UK szerepel-e közöttük. -
regener
veterán
Pedig elvileg azis naplózásmentes: [link]
Az ingyenes fiókkal havi 10GB-ot használhatsz el, de limitált az elérhető szerverek száma erősen.
Anno valahol osztogattak promo kódot így 60GB-om van nekem például, de jó ha fél évente 1x használom maximum.On:
Az Avira Phantom VPN Pro 6 hónapra pont behúzható az alábbi német linken az emailt megadva: [link][ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz regener #19068 üzenetére
.. nekem is azzal ment... és én még azt hittem, hogy milyen jó lesz a protonVPN ingyenje hosszú távon: 3 szeróval...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Druss
aktív tag
Giveaway of the day — Sticky Password Premium 8.4.3.784 (Win&Mac)
Licence details:
1 user 1 year license
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
vacs
veterán
válasz Synaptic #19075 üzenetére
"2027.08.07 ig"
Nekem 3 év + 7+3+3 hónap, neked hogy jött össze?
Nekem csak 2026. 03. 08 - 1489 napEzzel a francia linkel nem tudom mit kell kezdeni!
Amúgy köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
sztanozs
veterán
Köszi az F-Secure-os kódokat, gyorsan csináltam én is egy fiókot.
Tor-Browser pedig simán elég volt (ExitNode {GB} beállítással)JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
törölt tag
válasz Szellem. #19091 üzenetére
Emlékszem egy haver mondta úgy 20 éve valamelyik vírusirtóra, hogy ő azzal tökéletesen meg van elégedve, soha nincs a gépen vírus!
Mármint kérdezem nem talál? - Hát ja! Azt mutatja kereséskor, hogy 0 vírus!
Ráengedtük a Norton-t, no az több, mint 2000 fertőzött file-t talált!
Csak egy sztorit meséltem, nem akarok most minősíteni semmit! -
sopruk
senior tag
válasz HugóBoss #19095 üzenetére
Nekem ezzel a böngészőbe épülő Browsec VPN bővítménnyel sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest