Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz szabi__memo #18403 üzenetére
Szerintem nem kell ennyi, de én nem lokálisan használom, így nem tudom mennyi az annyi.
https://www.coreinfinity.tech
-
-
válasz MostaPista #18390 üzenetére
ketsegbeesett reklam a fizetos programhoz.
Pontosan ki/mi tűnt kétségbeesettnek? Mi akadályoz meg, hogy Te is kutakodj, és beírd ide az éppen aktuális akciós programokat? Nem mellesleg az összefoglalóban is az szerepel, hogy ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
sh4d0w
félisten
válasz szabi__memo #18405 üzenetére
Szerintem nem önmagában az alkalmazás foglal sok helyet, hanem az adatbázis.
axlfsi: ezt én passzolom.
https://www.coreinfinity.tech
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18410 üzenetére
Selfhosting-ra kérdezted a nagyságot amúgy vagy csak simán maga az alkalmazás amúgy?
-
Azért azt jó lenne tisztázni, hogy a kliensről, vagy a szerverről beszélünk. Ráadásul a konténerekben benne van minden, ami a működésükhöz szükséges. Estünkben az adatbázis szervertől kezdve rengeteg minden, amit a rendszer már alapból tartalmaz(hat). A konténerek soha nem a kis méretükről voltak híresek.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
szabi__memo
nagyúr
Selfinghost-ra. Szóval saját szerverre szeretném menteni a jelszavakat. Úgy hogy minél kisebb helyet zabáljon. Ahogy elnéztem (régebben is, hogy) docker van, de az ilyen kis flash-t tartalmazó gépen nem éppen optimális. Azt viszont nem láttam, hogy máshogy meg tudnám-e oldani és az mennyi helyet jelentene :(
Valahogy nem értem minek ehhez több giga, még több 10MB is túlzás (De manapság nyilván az nem kérdés, de hogy akár több 100MB kelljen ehhez az egyszerűen nevetséges)[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz szabi__memo #18414 üzenetére
Nevetséges vagy nem.. ingyen van - vagyis neked csak lenne. Amúgy ha mindent feltesz akkor az összes docker image cca. 5.93GB amiből 400MB reclaimable.. de ebben aztán nginx-től mysql-en át minden is van..
-
Danecay
addikt
És a vitatottabb szoftverekből is egy amiknek a létjogosultsága vitákat szokott szítani
Advanced SystemCare 14 PRO -
bobalazs
nagyúr
válasz Danecay #18416 üzenetére
A systemcareről nincs pozitiv véleményem főleg hogy csak 6 hónapos licensz, viszont az AceMovit most teszteltem, és meglepően jó, egyszerűségében, képességekben gazdag, hozza egy minőségi video szerkesztő alapjait. Teljesítményében sem rossz, 10 perces hd videot upscaleltem 4k-ra kb 18 perc alatt a 6 magos procimmal.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Free Kaspersky Internet Security-t használom 365 napos license-vel. Ha ez lejárt, lehet vhogy újra használni/aktíválni/igényelni a Free license-t?<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Cs1csó
félisten
válasz FireFox1996 #18420 üzenetére
Szerintem ez csak valami pszichológiai xarság, hogy vásárolj. Egy ingyenes programnak minek lejárat?
Amúgy másik oldalról közelíteném meg: ha eljutsz odáig, hogy már lejárt és nem tudod meghosszabbítani akkor fogod és leválasztod a MyKaspersky fiókról a termékedet aztán belépsz a MyKaspersky fiókba ott is leválasztod a terméket ezután megpróbálod a termékben bejelentkezve hozzáadni ha nem megy akkor a fiókot törölheted is majd akár ugyanezzel az email-lel újra létrehozhatod a MyKaspersky fiókot és megint megpróbálod hozzáadni. -
-
ggeleven
őstag
válasz tonyrulez #18422 üzenetére
Csak annyi értelme lehetett, hogy legalább évente egyszer megnézették az emberrel, hogy van prémium is és nem akarja-e tök véletlenül azt megvenni inkább. Egy ideje nem Avast van fent nálam, de mintha lett volna ilyen ablak.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Cs1csó
félisten
válasz tonyrulez #18426 üzenetére
Elvileg nincs már "visszaszámlálás" de ettől még jöhet egy olyan ablak, hogy "1 éve használja az ingyenes verziót megújítja fizetősre?" stb. ilyenkor kell az értő olvasás és kész.
A jobb alsó sarokban lévő lenyíló is csak egy kódsort mutat ami az "előfizetésemhez" tartozik, de nem írják, hogy az milyen régi, vagy mennyi van még hátra.
De ettől függetlenül ahogy legfelül írtam, időnként zaklatják az embert ez van sajnos.
Továbbra is azt mondom nagyon szűk a VÁLLALHATÓ ingyenes termékek piaca szerintem jelenleg 3 termék van:
1. Defender
2. Kaspersky Free
3. Avast FreeA többi, ehhez a háromhoz képest nagyon le van maradva.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
törölt tag
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
axlfsi
veterán
Sharewareonsale-en ismet behuzhato a HDS, ha valakinek meg nem lenne meg.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
sunnyboy123
csendes tag
válasz szabi__memo #18419 üzenetére
Ha már bitwarden, akkor tudom ajánlani a vaultwarden nevű bitwarden implementációt, docker-ben, vagy akár nativan futtatva. Az a jó benne hogy a server komponens ujra lett írva Rust nyelven, valamint adatbázisnak SqLite-ot használ, szóval bármilyen gyenge gépen vígan elfut. Szinte az összes hivatalos klienssel együttműködik(kivéve a consolos app asszem.), és a legtöbb prémium funkció is "unlockolva" lett, tehát előfizetés nélkül használható.
Most gyorsan lecsekkoltam, nekem átlag 70MB memóriát fogyaszt, és kb 200MB tárhelyet mindennel együtt (docker image+ adatok mappa).
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sunnyboy123 #18436 üzenetére
Ez szuper jól hangzik, mindenképp megnézem!
Köszi szépen -
sunnyboy123
csendes tag
válasz szabi__memo #18437 üzenetére
Király, örülök ha segíthettem
-
MostaPista
tag
válasz liszi70 #18439 üzenetére
Attol fugg, altalaban 2,5mb-osak a telepito fajlok, gondolom, visszaszol SOS-nak vagy masnak is, es a rendes telepito 20-50mb szokott lenni programtol fuggoen.
Van, hogy csak online telepito, de neha van advanced pipa, es akkor van lehetoseg azt mondani, hogy toltse le es kesobb telepited, es akkor mar offline modban lehet telepiteni.
-
törölt tag
válasz #26139392 #18430 üzenetére
Beaumont:
Sajnos lemaradtál róla, betelt a keret .4 meghívom/licencem lenne (1 tag - 1 eszköz), akit érdekel írjon privit. A meghívottak természetesen nem láthatják egymás eszközeit (engem meg nem érdekel ). Ezen a képernyőmentésen látható milyen adatokat kéne megadni.
-
törölt tag
F-Secure Safe - 1év ingyen újratöltve
Ip:UK
Sikeresen hosszabbítottam, ez így már 2év ingyé
Én mást használok, így szívesen odaajándékozom akinek szüksége van rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OTP Bank topic
- BMW topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest