Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
-
5w40
csendes tag
válasz Danecay #18554 üzenetére
Miert ne lenne legalis?
Ha nem lenne legalis, a Google tiltana, stb reg nem adna talalatot a Google keresoje es az oldalt beszantottak volna, a fejleszot meg ugyvedek hadaval fenyegetnek.
Az tulzas, hogy evek ota hasznalom, de eddig nem volt gyanus tevekenyseg egyetlen telefonomon se.
Amugy a GitHubon is fent van a kod, stb.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
Szellem.
nagyúr
Ha valaki akar jó áron Kaspersky licenceket, akkor van egy fasza akció november 15-ig:
[link]
KIS/KSC/KTS
KIS 83% OFF. Működik, vettem! -
ElektrikusDE
senior tag
válasz Szellem. #18556 üzenetére
Köszi!
Ez jókor jött, mert a próba verzióm lassan lejár:
A KIS is megfog fellelni nekem!
Ui:
Remélem ez a cég Kasperskys számlát is ad, mert különben később gond lehet vele."Jogi nyilatkozat: Felhívjuk figyelmét, hogy a Kaspersky márka, a Kaspersky szoftver és a Kaspersky logó a Kaspersky Labs tulajdona, fejlesztése és karbantartása. Az AiOEX GmbH-nak és a SerialCart®-nak nincs joga a Kaspersky márkára, a Kaspersky logóra és a Kaspersky szoftverre. Az AiOEX GmbH és a SerialCart® mint regisztrált partner csak az eredeti aktiválási kódokat és licenckulcsokat értékesíti."
Te milyen számlát kaptál a vásárlásról?
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Szellem.
nagyúr
válasz ElektrikusDE #18557 üzenetére
Normális számlát. Elektronikusan jött. Abszolút megbízható cég!!!
Malwaretipsen rendszeresen vannak akciók. De Kaspersky esetében még nem volt ekkora! Én is vetteme gy 3 gépes két éves licencet. Magyar forintra átszámolva: 9900 Ft-volt.
Az fontos, hogy egy aktiváló kódot kap az ember, amit egy másik oldalon kell kóddá változtatni:
Itt a leírás:
[link][ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Szellem. #18559 üzenetére
Van egy kis ellentmondás benne:
1.
"The main reason is that many of our customers do not activate their software right after their order. And they would like to keep their license for some time. Please note that this is a special offer from Kaspersky and it will end on the first of November 2021. Meaning that all the activation codes should be used before this time."
2.
"IMPORTANT NOTE: Please note that be generating the license key the time of your license will start right away. Therefore, please do not do this step if you are not willing to activate your software right now. Please note that this is a special offer from Kaspersky and it will end on the 20th of November 2021. Meaning that all the activation codes should be used before this time."
"first of November 2021" , "20th of November 2021" ez a két időpont eltér.
Volt már több hasonló licenckulcsos aktiválásom, mindig szép és jó volt, de sem alaplapcserét sem Windows újratelepítést nem éltek túl!
Mivel nem volt számlám a Kasperskytől!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Marci79
senior tag
Valakinek sikerült onnan vásárolnia? Nálam folyamatosan ezt dobja fel:
"Sorry, we can not validate the given information. If the issue persists please contact us."
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Bajgunar
aktív tag
válasz ElektrikusDE #18560 üzenetére
Nekem nem fogad el egy kupont sem.
Eltávolítod Device-t acc-odból (oldalon belépve), s utána cserélsz lapot, vagy win-t. S újra visszaaktiválod. Egyszer nekem így ment.
Aztán egy újab alaplap cserénél nem figyeltem, bennt maradt. S buktam a kulcsot.
Nem volt kedvem visszaépíteni a gépet.
Nem?Másik kérdés: meglévő ~250 napomhoz hozzá tudnám adni ezt a kulcsot. Vagy másikat számol?
Mert mikor buktam egyik kulcsot, nem tudtam átvinni abból a napokat. Pedig vagy ~750 nap volt... Mikor nem vettem ki a gépet acc-ból.Azé ez genyóság kaspersky-től... A kulcsot még anno exemtől kaptam... Na most nem megyek vissza hozzá, hogy a számlát adja má ide, mee nem tudom újra aktiválni.
[ Szerkesztve ]
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Szellem.
nagyúr
válasz ElektrikusDE #18560 üzenetére
-
Szellem.
nagyúr
válasz Bajgunar #18562 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen kupont kerestek.
Felmentek a linkre. Kiválasztjátok, hogy KIS, KSC vagy KTS-hez akartok licencet vásárolni. Utána az options lehetőségnél kiválasztjátok, hogy melyik licenc konstrukciót szeretnétek megvenni. Ennek függvényében módosul az ár. Utána vásárlás és ennyi. -
Danecay
addikt
Ezt számtalan nem legális oldalról el lehet mondani, elég csak a népszerű torrent oldalakra gondolni, akár magyar oldalakra is. A nagyok több mint egy évtizede működnek, a google is hozza őket, de valamiért mégsem .hu domén alatt találod meg ezeket, gondolom nem véletlenül. Ha legális lenne a tevékenységük, feltehetően nem kellene .net .cc, .pro domének mögé bújni. Nem tudom, hogy mennyire tekinthető legálisnak egy olyan szolgáltatás kijátszása, aminek a feloldásáért a szolgáltató egyébként pénzt kérne el. És mint ahogy korábban írták is, nem véletlenül nincs fent a Play áruházban. Ennyi erővel bármilyen játékhoz készült crack-et is tekinthetnénk legálisnak.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Sikerült. Aktiváltam is a kódot.
#18562Bajgunar:
Nekem december 28-ig lett volna még érvényes a 3 gépes licenszem. Ráaktiváltam a 2 éves 1 gépest és törölte a 3 gépest. Elindult a 2 év visszaszámolása. Bukta, majdnem 2 hónap licensz. :/"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Marci79 #18566 üzenetére
Nah ez az...
Bukod a már meglévő napokat. Csodás.
Nem pedig hozzáadja.
Ezért vettem anno innen, számlával. Akkor itt csak 5400.- volt. Még van ~250 napom.
Akkor még marad ez.
Köszi.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Marci79
senior tag
válasz Bajgunar #18568 üzenetére
Külön számolja, nem vonja össze. A háromgépes megmaradt, de nem adódnak össze az időtartamok. Így az egygépes és 2 éves maradt a gépen, a háromgépes meg ketyeg a telefonon.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
-
válasz szabi__memo #18580 üzenetére
Subscription / Manage your subscriptions / Enter subscription code / Update your current subscription / Continue
A kód "NX"-el kezdődik és "SA"-val végződik.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz szabi__memo #18583 üzenetére
Akor vagy a discount code-nál próbálkozol, vagy már felhasználtad korábban, vagy vágólapról rosszul illeszti be, próbáld meg kézzel beírni
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
-
sopruk
senior tag
válasz this is life #18590 üzenetére
Én is csak most kezdtem, de kipróbáltam ezt a korábbi 7 hónapos akciót, és még működik!
Így van 3+7 hó, 304 napom...
Aztán van ez az egy éves, ami szerintem még mindig működne, mert azt írja, hogy:
"Ez a kampány nem érhető el az Ön országában."
A Browsec VPN böngésző bővítménnyel próbáltam, mert azt ajánlották itt valahol korábban, de nem akar összejönni.
Mivel lenne érdemes próbálkozni, nektek hogyan sikerült korábban?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
válasz this is life #18594 üzenetére
Én most megnéztem a Windscribe VPN-nel, nekem sem ment UK IP-vel.
-
sopruk
senior tag
válasz this is life #18594 üzenetére
Melyik vpn kliens-el sikerült, azt megkérdezhetem? Még sosem használtam ilyet, nem vagyok képben vele...
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz sopruk #18596 üzenetére
Windscribe volt , mobil adatkapcsolattal és mobilon is angol ip megadva vpn klienssel .
Valamiért digi száloptikán a beállított vpn mellett se Anglia volt az ip cím [itt ellenőriztem] , hanem egy németet jelzett . a dupla vpn viszont valamiért bevált .
Úgy sem megy ha a mobilra telepíted a vpn kliens-t ?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest